KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo i ja da vam mahnem sa dalekog severa. mada je izgleda ovde mnogo toplije nego kod vas. Temperatura 25-28 stepeni. Tu i tamo pljusne onaj divni letnji pljusak koji zacas prestane a sve umije i osvezi. Upravo smo se vratili sa kupanja u jezeru koje je nastalo u bivsem kamenolomu. Duboko i divno bas kako volim. Isplivala sam se do mile volje.
Mnikolic zao mi je zbog nezgode koja se desila tvom unuku i nadam se da ce se brzo oporaviti. Ja jako volim kucice i uopste zivotinje ali ipak uvek treba paziti jer se nikad nezna sta se moze desiti.
Evo vec je prosla trecina mog boravka ovde, a zacas ce proci i ostatak. Narednih nedelju dana, tacnije do 07.08 necu biti u prilici da se javim jer idemo na selo a tamo nemam komp. Kada dodjem kuci postavicu slicice da vidite kako mi je ovde.
Ljubim vas i pozdravljam

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Ludak!
Meni je žao što ne mogu da instaliram neku kameru da snima šta se kod mene dešava... među mačićima (sad ih već definitivno imam troje) i sa kucom!
Uvek me fascinira kad ljudi uspeju da snime ovakve stvari! :ok:

Druzeci se sa Unom,a samim tim i sa onim njenim blesavim Feliksom imala sam priliku da vidim kako se blesavac svadja i gundja ko neka nadzak baba kad mu nesto ne odgovara....u pocetku sam se kidala od smeha prosto mi je bilo neverovatno

Dobar dan...zanima me da li na ovom podforumu imaju recepti za kolace, torte za cije spremanje nije potreban mikser...idem u inostransvo i sumnjam da cu u domu imati miksera, ali bi bas volela da spremim neki lep kolac ili tortu...:)

Jao imamo bebe i to bebe kakve ja obozavam, DEVOJCICE, maje sjatke medenice, da nam ulepsaju svet...Neka je sa srecom i neka budu dobro prvo mama a onda i beba...poljubac veliki od mene za obe.
Ostalima zelim lep ostatk dana, odoh da ruckam pa da se bacim pod sporet:lol::lol::lol:
uoiqq1.png

Back