tenesa84
Aktivan član
- Poruka
- 1.381
Dobar dan......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moj zubar bi ti rekao: Da je valjao ne bi se polomio.Dobro veče.Mi se vratili sa jednog rodjendana.
Sutra počinjem da radim, a ja nisam spavala 2 dana, taman koliko sam bila slobodna.Sutra kod zubara, uspela sam da polomim prednji zub.Obožavam kuvani kukuruz, ali ovaj me košta 100 evrića

shalim se...lepo sto se javljas
shalim se...lepo sto se javljas

Moj zubar bi ti rekao: Da je valjao ne bi se polomio.

...na Kosovu se svasta desava a tamo su mi roditelji,sestre sva rodbina.....i ja trebala u petak da odem...poludecu od brige!
...na Kosovu se svasta desava a tamo su mi roditelji,sestre sva rodbina.....i ja trebala u petak da odem...poludecu od brige!

Moj zubar bi ti rekao: Da je valjao ne bi se polomio.
...evo ti malo podrske, da izdrzis...znam da je tesko, ali bit ce dobro, mora biti...Dobro vece i od mene..ja poludeh od brige...na Kosovu se svasta desava a tamo su mi roditelji,sestre sva rodbina.....i ja trebala u petak da odem...poludecu od brige!

Daće Bog da se što pre smiri malo situacija, da i tebi a i mnogima koji imaju sličnu muku bude malo lakše.Ljubim te!Hvala vam svima na recima podrske...hvala Bogu pa javljaju da je mirno a i moji mi kazu da se smirilo....Videcemo mozda i odem kod mame i tate....

gledaj i uci hahahha
 gledaj i uci hahahha
E da Vam javim jednu lepu vest.Ceca79 je postala ponosna mama jedne prelepe devojčice. Mama i beba su dobro, a ja im od srca želim sve, sve najbolje
E da Vam javim jednu lepu vest.Ceca79 je postala ponosna mama jedne prelepe devojčice. Mama i beba su dobro, a ja im od srca želim sve, sve najbolje

Dobar dan...zanima me da li na ovom podforumu imaju recepti za kolace, torte za cije spremanje nije potreban mikser...idem u inostransvo i sumnjam da cu u domu imati miksera, ali bi bas volela da spremim neki lep kolac ili tortu...