animal lover
Primećen član
- Poruka
- 972
Hvala Sanja D. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro i od mene na brzinu. Samo da Vam se javim, da sam ovde.
Zadovoljna domaćice, da li će biti slatkih i velikih lubenica i za nedelju dana? Stižem kući a htela bi još malo da ih se najedem. Nila sam kući kad su počinjale, najela sam se dosta, ali ja bi još. Takve lubenice nema nigde, na celome svetu.
Kod mene verovatno neće.Mi se nadamo da u ponedeljak, utorak završavamo sa lubenicama za ovu godinu. Sa dinjama smo već završili. Pa onda od one nedelje, biće valjda i neki odmor.
![]()
Dobro jutroevo napokon ogrejalo sunce ,posto je celu noc padala kisa .Nisam bila na cosetu par dana ,a bas ste mi nedostajali
Od mame sam dobila lepog alata za fondan ..bas sam se obradovala .
Dobro jutroevo napokon ogrejalo sunce ,posto je celu noc padala kisa .Nisam bila na cosetu par dana ,a bas ste mi nedostajali
Gledam u koje vreme je postavljena fotografija i smeškam se...Dobar dan sve lepe vesti vidim.Zvoncice cestitam prve parice i da ih bude jos mnogo...evo pogleda sa mog prozora trenutno
![]()
Gledam u koje vreme je postavljena fotografija i smeškam se...
Ja imam auto na raspolaganju ovih dana, pa sam po povratku sa posla nameravala da vodim klince na Carsku Baru. Međutim, dok smo se mi organizovali (bili su svojski isprljani pa sam ih odvela kući na presvlačenje, pa dok smo krenuli...) smračilo se, pa počela kiša... da ih "utešim" povedem ih u kupovinu. I pošto se u "Univeru" uvek zadržimo (bez obzira na to koliko malo imamo da pazarimo), kad smo izašli - sasvim se razvedrilo, kiša još pada po malo, ali sunce sija. I kažem im: "Gledajte... negde se pojavila duga, sigurno" (i sledi objašnjenje kako, zašto i kako to već ide).
To je bio, otprilike u vreme tvoje fotografije...
A mi odmah krenuli na predviđeni izlet, zanemarujući činjenicu da je - blato. Naravno, poveli i Donu.
Pogodite ko je bio najblatnjaviji!![]()