KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar dančić i od mene. Mi juče bili na jezerima na večeri sa kumovima, jeli pečenu ribu, malo šetali i zabavljali se. Kumovi su isto od nas, ali sada žive tu gde i mi. Danas je hladno i tmurno, samo za spavanje.
Divnih li kučića. Ponekad zavidim, ali nike kuca za stan. Meni uz kucu ide dvorište, kao što imamo kući, a ne stan na 11-tom spratu. Nekad smo imali mačora, divnog, pametnog, ali odveli smo ga jednom kući, onjušio je prirodu i hodao po zemlji, pa smo ga dali mojim roditeljima, gde je bio ljubimac i u komšiluku, ali samo kod ljudi. Sa mačorima je to bilo malo drugačije. Kraj priče već slutite. Sada je ve´više od 5 god na mačijem nebu. Možda ćemo još nekad imati macu, ali videćemo.
Uživajte u nedelji i odmorite se lepo za novu radnu nedelju.

..... A za one dve ima još vremena :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
ahahahahah :rotf::rotf: samo kad se setim, ti si luda skroz :zcepanje::heart: ima, ima vremena, nemoj da mi slutis nesto - nisam jos spremna!!!
Smeh, znam za sterilizaciju, ujnina i ujakova mezimica je "vezana" a kazu imaju i neke injekcije i tabletice za "protiv teranja" :lol::roll: Ma, melene su imaju 10 dana, samo da mi prezive, do vakcinacije, i moje su!! Sad ih kerusa ne da, ali cim progledaju i prohodaju kradem ih :zcepanje: jedva cekam, :heart:

Inace, mama Kristina deli utiske, a MinicaRelja se ne javlja- kako je bilo? Je l` vas Cola oborio s` nogu? :zcepanje: Kako je Mina reagovala?

Poslednja izmena:
Vratila se sa eskurzije iz Karlovaca.
Bilo nam je prelepo.
Prelep hotel na obali Dunava...vecera i muzika...da ne pricam, istresla sam sve bube djuskajuci...
Divan vikend sam imala.
Nisam vas citala sta ste pisali, samo sam videla ovu slatku "bebicu"...medenjak je.

Evo i mene malo sa vama. Nahranila moje momke, sada su mirni i samo kuliraju poledjuske a ja resila da sa vama popijem kaficu i vidim sta ima novo.
Sto se vode tice, ja je obozavam od malena. Secam se moji se loptaju u vodi do grudi a ja se sa obale samo zajurim i ima me pa nema. tata me izvuce a ja posle par minuta opet. na kraju me je naucio da plivam da nebi negde uletela dok njega nema u blizini. Moj sincic je sa 1 godinom bio na moru a cera sa 8 meseci. kako jua volim da plivam samo u dubokoj vodi i njih sam cesto vodila sa sobom. Ona je kao bebica visila na mojim ledjima i nije se nimalo bojala. Jako rano su naucili da plivaju jer smo i zimi cesto isli na bazen. Mislim da deca instinktivno osecaju majcin strah i zato se boje mnogih stvari.
Ja se raspisalaali sta mogu kada sam se uzelela druzenja sa vama.
Danas je dan za odmor. Juce sam spremala visnje i ruke su mi uzas zivi ali oprace se za par dana.

lakunocmaca-1-1.gif

Dobro vam jutro :D:D:D vreme je da pijemo kafu .Ja ustala odmorna.. imam da pecem kore za tortu ali tek kad procaskam sa vama .Meni se nigde nezuri posto ja neidem na posao .Hocu nesto da vam ispricam.Pricala juce sa rodicom iz Amerike i pokazuje mi set za fondan koji je bio na akciji 1 dolar na Amazon sajtu,i to metalni zamislite .Ako se kupi postarina je besplatna .A stvarna cena u Wiltonu je 29.99 dolara.Rekla mi je poslati pa cu slikat da vam pokazem .Nemogu da verujem samo 1 dolar.

dobar dan drage moje ....ranom zorom sam u radioni... ovde predvidjaju danas preko 38...inace meni juce stigla svekrva pa sam je jutros ostavila nek kulira po kuci uz rucak... peglu...i ostale kucne zanimacije ...neko ce mislit da sam kvarna ali najbolje se slazemo kad je izmorena (bas sam vrag )salim se... ona je jedno divno stvorenje uvek spremna da stupi u akciju kad nam je potrebna i na tome joj zahvaljujem od srca...vodi decu sledeci ponedeljak ....elem ima u tim amerikama svasta nesto dobro a jeftino...samo treba da se gleda i da naleti...idem drage moje zelim vam lep i ugodan danasnji dan

Dobar dančić i od mene. Ja bila malko da radim, a sada nastupaju kremovi i kore za torte, a sutra ponovo isto, samo neki drugi gradovi i ljudi.
Vesnice, baš će ti biti "prijatno" na toj temperaturi, samo da se može malko spakovati za zimu pa da se ogrejemo tim divnim letnjim suncem iz zaliha.

dobar dan drage moje ....ranom zorom sam u radioni... ovde predvidjaju danas preko 38...inace meni juce stigla svekrva pa sam je jutros ostavila nek kulira po kuci uz rucak... peglu...i ostale kucne zanimacije ...neko ce mislit da sam kvarna ali najbolje se slazemo kad je izmorena (bas sam vrag )salim se... ona je jedno divno stvorenje uvek spremna da stupi u akciju kad nam je potrebna i na tome joj zahvaljujem od srca...vodi decu sledeci ponedeljak ....elem ima u tim amerikama svasta nesto dobro a jeftino...samo treba da se gleda i da naleti...idem drage moje zelim vam lep i ugodan danasnji dan

Vesnice, slatko me nasmeja! najbolja svekrva je izmorena svekrva :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

dobar dan i dovidjenja taman stigla moram da idem ubi me dvokratno radno vreme,a malena mi pala i isekla glavicu nisu hteli da je usivaju jer je mala pa ce da zaraste pa se inficiralo i sad pije antibiotik i ide na previjanje a nije sa mnom da mi nije skaypa poludela bi,hvala sto bi makar malo skrecete paznju vasim divnim tortama i veselim stvarima od ovog sumornog perioda u mom zivotu:cmok:za sve

dobar dan i dovidjenja taman stigla moram da idem ubi me dvokratno radno vreme,a malena mi pala i isekla glavicu nisu hteli da je usivaju jer je mala pa ce da zaraste pa se inficiralo i sad pije antibiotik i ide na previjanje a nije sa mnom da mi nije skaypa poludela bi,hvala sto bi makar malo skrecete paznju vasim divnim tortama i veselim stvarima od ovog sumornog perioda u mom zivotu:cmok:za sve

:(:(:(jao sto je to strasno kad su oni tako maleni...proci ce, samo treba docekati...srce maleno:heart:

Draga moja, želim malenoj brzo uzdravljenje, ali šta da se radi, deca sa tim rastu, ali kad mamu boli uvek sve što i dete. Biće sve u redu, samo treba malo vremena. Kad poraste, samo ćete se sećati toga u priči.

Pozdrav i od mene.
Nena ne dajte se ,iako,pretpostavljam,najteze je to sto niste skupa.Valjda tako mora u ovim TURBO vremenima,gdje smo samo egzistencijom preokupirani.
nego moram da prokomentarisem vezano za ove zenice koje rade mimo ovog naseg zanimanja,koje iziskuje mnogo vremena.Svaka vam cast,ne znam kako sve stizete.Meni i s ovim poslom svaki dan fali par sati............Sve pohvale.
Ovih dana sam u dekoraciji(cvjetici,masne i ostalo za svadbe 2 koje su potvrdjene za juli i avgust).
U srijedu palimo na more,7 dana,pa koncert Vlade Georgieva u Banja Luci(dugo ocekivani),onako da dopuni baterije.
E, onda kad krene igranka s poslom bice gusto.
toliko od mene,uskocim pa sve u jednom postu ispisem....poz.

Back