PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Pa daEvo i da vidite jednu malenicu koja me cini mnogo srecnom (Princesska vec zna, sa njom sam podelila svoju radost)
Pogledajte prilog 192195

Jao što sam slatka! A za one dve ima još vremena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa daEvo i da vidite jednu malenicu koja me cini mnogo srecnom (Princesska vec zna, sa njom sam podelila svoju radost)
Pogledajte prilog 192195
dobar dan drage moje ....ranom zorom sam u radioni... ovde predvidjaju danas preko 38...inace meni juce stigla svekrva pa sam je jutros ostavila nek kulira po kuci uz rucak... peglu...i ostale kucne zanimacije ...neko ce mislit da sam kvarna ali najbolje se slazemo kad je izmorena (bas sam vrag )salim se... ona je jedno divno stvorenje uvek spremna da stupi u akciju kad nam je potrebna i na tome joj zahvaljujem od srca...vodi decu sledeci ponedeljak ....elem ima u tim amerikama svasta nesto dobro a jeftino...samo treba da se gleda i da naleti...idem drage moje zelim vam lep i ugodan danasnji dan
nemoj 24h, mlogo je..ja pravim tortu za rodjus sutra...etooo
![]()
dobar dan i dovidjenja taman stigla moram da idem ubi me dvokratno radno vreme,a malena mi pala i isekla glavicu nisu hteli da je usivaju jer je mala pa ce da zaraste pa se inficiralo i sad pije antibiotik i ide na previjanje a nije sa mnom da mi nije skaypa poludela bi,hvala sto bi makar malo skrecete paznju vasim divnim tortama i veselim stvarima od ovog sumornog perioda u mom zivotuza sve
dobar dan i dovidjenja taman stigla moram da idem ubi me dvokratno radno vreme,a malena mi pala i isekla glavicu nisu hteli da je usivaju jer je mala pa ce da zaraste pa se inficiralo i sad pije antibiotik i ide na previjanje a nije sa mnom da mi nije skaypa poludela bi,hvala sto bi makar malo skrecete paznju vasim divnim tortama i veselim stvarima od ovog sumornog perioda u mom zivotuza sve
licni i personalni![]()