KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drage moje, ja nikako ne stizem do vas :( :( :(
Stalno smo u radionici, tamo cak i spavamo povremeno (ona dva-tri sata za vikend kada mozemo), a tamo na zalost nemamo internet. Kada dodjemo kuci ne znamo gde cemo pre. Ponekad stignem bar da iscitam sta ste pisale, ali uglavnom ni to :(
Idem da vam ubacim neku slicicu, pa brisem u krevet. Kasno je a mi se jos od vikenda nismo odmorili i jos sutra vec krecemo s radom, jer od prekosutra imamo vec gomilu narucenih.
Laku noc :cmok2::cmok2::cmok2::bye:

Drage moje, ja nikako ne stizem do vas :( :( :(
Stalno smo u radionici, tamo cak i spavamo povremeno (ona dva-tri sata za vikend kada mozemo), a tamo na zalost nemamo internet. Kada dodjemo kuci ne znamo gde cemo pre. Ponekad stignem bar da iscitam sta ste pisale, ali uglavnom ni to :(
Idem da vam ubacim neku slicicu, pa brisem u krevet. Kasno je a mi se jos od vikenda nismo odmorili i jos sutra vec krecemo s radom, jer od prekosutra imamo vec gomilu narucenih.
Laku noc :cmok2::cmok2::cmok2::bye:

Samo vi radite hvala bogu da ima posla jeste zamorno ali slatko :bye:

Dobro jutro. Evo uspela da se ubacim pa sam sa zadovoljstvom citala sta se sve napisale.
HelloKitty moje cestitke. Nisam ni sumnjala u tako talentovane dame, barem sudeci po tebi.
Cilence detence je preslatko.
Drago mi je da ste sve tako vredne i radne sto je kod nas retkost a i ova drzava favorizuje nerad. Svojim novoizmisljenim zakonima neda postenom coveku da dise, a sa druge strane raznorazni lopovi rade sta hoce.
Jance drago mi je sto si se bar na kratko pojavila na ovim stranicama.

Uh..sto je ovde mirno i tiho ceo daan... :think: a i ja sam sva nikakva, glava me mnogo boli.. jedino me je oraspolozilo jutros sto mi je stiglo nesto sa onog engleskog sajta (vec sam skoro svima pomenula) i bas je lepo sve, zadovoljna sam.. :lol::lol:

Sta si zanimljivo uzela :)

Askice, veruj da je taesko svakog meseca odluciti se samo za par stvarcica..ali kao prvo pocetnika sam, i uzimam sve osnovno (setite se vaseg pocetka :) ) a kod mene je i problem sto silne pare dajem na sve ovo a ja ne prodajem torte :( ali, dobro, ne kukam, i ne zalim se, kupujem za svoju dusu, nego samo kazem da meni sad stizu stvarcice koje ste vi verovatno odaaaaaaaaaavnooooooo pokupovale, npr.: sekac za karnere, za leptirice, neki alat za cvece, neki reljefni otisci it itd.. ali sve me jako obraduje kad mi stigne... poljako, ali sigurno popunjavam svoje rupe, a kad jednog dana razrazim biznis :) :D pare ce samo da pljuste :D :D pa mi muz valjda vise nece zvocati kako uzalud bacam pare :)

Askice, veruj da je taesko svakog meseca odluciti se samo za par stvarcica..ali kao prvo pocetnika sam, i uzimam sve osnovno (setite se vaseg pocetka :) ) a kod mene je i problem sto silne pare dajem na sve ovo a ja ne prodajem torte :( ali, dobro, ne kukam, i ne zalim se, kupujem za svoju dusu, nego samo kazem da meni sad stizu stvarcice koje ste vi verovatno odaaaaaaaaaavnooooooo pokupovale, npr.: sekac za karnere, za leptirice, neki alat za cvece, neki reljefni otisci it itd.. ali sve me jako obraduje kad mi stigne... poljako, ali sigurno popunjavam svoje rupe, a kad jednog dana razrazim biznis :) :D pare ce samo da pljuste :D :D pa mi muz valjda vise nece zvocati kako uzalud bacam pare :)
Učlani ga u klub zvockara :D, :D, :D
Ja te potpuno razumem.Ali ja sam uvek išla u kupovinu u Torteco, sama ili sa mojoj milom mamom.I nikom ne prijavljujemo ni za živu glavu koliko para spucamo. I onda je muškima mnogo lakše.Što ne znaju ne boli ih mnogo :)

e mi smo stomake napunili za sve ove lude dane iza nas,danas i sutra malo smucanja po opstinama i pregovaranja sa majstorima,docekivanje tehnike u novom stanu i pripreme za novo kolo torti...opet imam pepu sa vozicem i opet cu imati pepu sa vozicem i ne volem vise ni pepe ni vozic:)

Učlani ga u klub zvockara :D, :D, :D
Ja te potpuno razumem.Ali ja sam uvek išla u kupovinu u Torteco, sama ili sa mojoj milom mamom.I nikom ne prijavljujemo ni za živu glavu koliko para spucamo. I onda je muškima mnogo lakše.Što ne znaju ne boli ih mnogo :)

Princess, uh...i ja bih to najvise volela, ali ne mogu kad mene mm izdrzava :), znaci, on mora da izfinansira to sto stigne, tako da.... grrr.. kad budem razradila biznis, i imala svoju kintu, veruj da nece znati ni da sam prodala tortu a kamoli te pare potrosila hehehehe :D :D to ce biti jednog lepog dana, nadam se.. :

iz tvoje tastature u bozije usi zvoncice:):)

Ahahah.. Daco, htela sam da ti dam bonicu, ali zbog tvojjih divnih tortica sam potrosila, za to i ne zalim...

Veco posalji ga u Nemacku i nema frke
Joooj Cile, mila moja... :D :D looooda si :D on je i ovako stalno na putu... nece biti problema sa parama (para nema) samo kad pocnem da ih prodajem... Kad bi prodavala torte ovako cesto kao sto kupujem alat bila bih prezadovoljna !! Stigla bi vas sa alatom :) :D

I ja se iskreno nadam da ce poceti da kaplju.. :amen::pop: :D:zcepanje: od srca hvala :cmok2:
Uh..za sada, jedna jedina moja investicija.. isplatice se, znam, moje zalaganje, odnosno mazenje i pazenje :zcepanje::rotf::rotf:
Na kraju sam morala popiti kafetin koliko me bolela glavudza, spremila gibanicu i galete muzicu puzicu ide na put ujutro (vidis Daco kakvo uvlacenje :rotf::rotf: )
i odoh u krevet... Laku noc...

Dobro vam jutro dragi moji. Meni odavno pocelo a tek sada stigla do kafice. Neznam da li sam ja postala sporija ili se meni posao sve vise gomila ali nikad kraja.:D
Ali uplanirala sam da u drugoj polovini jula odem na odmor kod brata u Letoniju. Tamo se zbilja divno odmorim. Htela sam da idem vec 10.07. ali mi je prekjuce iskrsla jedna svadbena torta za 16.07. pa cu morati da pomerim put, ali ako ona ce mi platiti kartu:D
Evo spremam se u skolu, danas imam neke razredne ispite i brrrdooo administracije. Nemate pojma koliko je tu pisanja na kraju godine. Ruka mi otpadne kao da sam nedaj Boze neki pisar. Ali sta da se radi. Sto se ne moze izbeci nemoze.

Dobro jutro :)
Mene dete probudilo odavno, a juče sam celo popodne i veče preležala sa užasnom glavoboljom...nisam mogla da se pomerim a trebalo je početi sa nekim figuricama...Nadam se da će mi danas biti dobro, da nadoknadim izgubljeno vreme...

dobro jutro drage moje!Dok ja malo pregledam po netu, moj Čaroban sprema mi neskaficu :).
Sad će i ona moja lepotica polaku da se budi pa u školu, a mamin mezimac je otišao sa bakom i dedom na par dana iz Beograd(predškolac, a budući prvak uživa, dok još može).
A danas arbajt, svašta nešto ima da se radi, ali kad se voli nije problem.Mislim odradi se i ono što se ne voli,ali ovako je mnooogooo lepše
:cmok: :cmok: :cmok:

Back