KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro i od mene... evo ja pijem kaficu i hocu da se spremam idemo u Novi Sad, samo se nadam da ce mo stici zbog blokada, mada kolege koje su sada dosle sa obezbedjenja nekih od blokada kazu da se sa detetom i uputom od lekara moze stici...

jutro drage moje.Vidim radi se.Kod mene predstoji buran vikend,juce je vec krenulo sa mijesenjem fondana.samo da izdrzi nozni zglob koji je vec natecen..............i naravno mikseri koji izdaju bas kad netreba...........

attachment.php
Samo da vam pokazem kako mi je dete poraslo i kolikoooo je sladak!

Cao svima:bye:
Evo samo da se javim, u velikoj sam gužvi a i nešto me inertnet z...., posbeno krstarica. Vidim da ima lepih vesti. Hello Kity čestitam na bronzi, Cilence i Paki detenca su kao bonbonice..
Od mene toliko za sada. Mislim na vas i sve vas ljubim :cmok:

Dobro jutro :)
Mene dete probudilo odavno, a juče sam celo popodne i veče preležala sa užasnom glavoboljom...nisam mogla da se pomerim a trebalo je početi sa nekim figuricama...Nadam se da će mi danas biti dobro, da nadoknadim izgubljeno vreme...
Uhhh, znaci nisam jedina koju je juce raspametio bol... joj kako je bolela!! Ni danas nije bas ok, ali je u svakom slucaju bolje nego juce!
Kakva zapara i vrucincina, a kako grmiiii, ma samo puca!!! Ja idem posle kod moje mile drugarice Cilence-ta da je gnjavim malo, sta cu moze mi se :D :D :D

Nisi jedina, vec treci dan mi se glava raspada i nisam svoja, jutros popijem i lek u 6 sati, jer retko kad pijem lekove za glavobolju zato sto je nemam, ovih dana katastrofa...i sva sam nekako kao da su me samleli na masini za meso...

Ipak, zelim vam lep dancic, tj njegov ostatak...:):heart:

Zadnjih dana izgleda Zvoncica zavrsava a ja pocinjem dan. Sta da se radi kada nam je takva satnica.
Juce sam crkla od pisanja i pisanja, a tako ce biti i danas i sutra. Nadam se da cu za vikend malo predahnuti.
Inace sto se glavobolje tice ja je imam vec danima i to povremeno tako jaku da bez nekog lekica ne moze da se svede na normalu a ja kao i Jaca uglavnom izbegavam lekove.
Ljubim vas i zelim lep dan i da vam sve cega se prihvatite ide od ruke.

Dobro jutro drage moje! :)
Keceljica opasana, 2 tortice leškare po fondanom, slova, zvezdice i još koje drangulije završene.Sad čekam da moja princeza ode u školu, a ja da dovršim nesić.I naravno da virnem po forumu.
Za moju radoznalu Zvončicu :), a i naravno da ja još jednom prodjem taj divni osećaj pričajući o njemu.
Većina Vas zna Svetlanu 015, i većina zna da sam pisala kako mi je divne jestive slike radila-recimo one novčanice od 500 evrića, ima još toga ali čekaju svoju tortu.Kako se približava kraj školske godine i rastanak moje princeze i njenih drugara od učiteljice, rešila sam da im napravim jednu prigodnu tortu na kojoj če biti slika učiteljice sa svojim razredom.Ja sam ih slikala jedan dan i poslal SVetlani da mi uradi jestive slike.Juče stiže paketić, dečko iz kurirske službe kaže 200 din.Momče, da se ti nisi zbunio...ne,ne,ne...200 din.Ja mu platim i pošaljem Svetlani poruku da mi da broj tekućeg u banci da joj uplatim, a ona kaže to je Andjeli poklon!!!
Ja ne mogu da Vam opišem moju i njenu radost.Tu nije u pitanje vrednost poklona, to je divan i pažljiv gest od nekog sa kim se ja nikad do sad nisam videla i zvanično upoznala. Eto želela sam da ovo podelim sa Vama.Čitsto da znate kakva je Svetlana 015.:heart:

Jedan poljubac za Svetlanu015:cmok2:
Dobro jutro zenice .Kod mene tmurno i kisovito vreme ma bezveze ,a takva sam i ja.Danas imam posla ali nikako da krenem .Nadam se dok se iskuckam sa vama da ce mi se povratiti elan za poslam gledajuci vase divne torte.:bye::bye::bye::bye:

Dobro jutro...

Mada, meni je već uveliko dan, ali nema veze. Ne stižem da budem više ovde, samo sam nekako u prolazu, jer zaista imam posla preko glave. A od nedelje će biti još više. Danas malo odmaram, ali danima nisam u kući, pa prašine i paučine, i veša opranog, a neispeglanog, na sve božije strane. :( Valjda ću danas sve postići.

Dobro jutro...

Mada, meni je već uveliko dan, ali nema veze. Ne stižem da budem više ovde, samo sam nekako u prolazu, jer zaista imam posla preko glave. A od nedelje će biti još više. Danas malo odmaram, ali danima nisam u kući, pa prašine i paučine, i veša opranog, a neispeglanog, na sve božije strane. :( Valjda ću danas sve postići.
Pa danas je crveno slovo.Spasovdan :).

Pa vidi princezo...

Od ponedeljka sam na njivi od ujutro do uveče. Mašine, i za sudove i za veš, samo peru, ja samo čisto vadim, prljavo stavljam. Čistog veša ima gomila iza koje se ne vidim. :( U podne, kada dođemo na ručak sa njive, stignem samo da pružim veš, drugi stavim, čiste sudove izvadim, prljave poređam, i opet na njivu. Kada dođem kući oko poal sedam, smišljam šta ćemo večerati, postavim, istavim, i u pola devet sam mrtva, spremna za krevet. Koliko god bila umorna od posla, još više iscrpljuje celodnevni boravak na suncu. Ko ne veruje, neka proba.

I znam da je danas Spasovdan, i crveno slovo, ali sutra je Car Konstantin i carica Jelena, takođe crveno slovo. A ja ne mogu sebi da dozvolim taj luksuz da dva dana sedim skrštenih ruku zbog crkvenog kalendara. Nisam vernik, ali mislim da bi me da postoji, i Bog razumeo, jer prosto bi video da ja moram danas da radim to što moram... :D Iako bih najviše volela da dignem sve četiri u vis, jer me svaka koščica boli.

Cilence kupi tablete za alergijsku kijavicu ja ih pijem bas su efikasne a zovu se xyzal....:cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

Odlicne su tablete, ja sam prosle godine prci put postala alergicna pa se sada navikavam na situaciju. Srecom, ja ne kijam i ne zapusi mi se nos vec "samo" svrbe oci i promuknem. I ove godine mi je lekarka dala xyzal i kaze ona ne pije se to kada ti je lose nego treba da se uzima u kontinuitetu ali da posle da u nekom trenutku napravim pazuu jer ce mozda proci to na sta sam alergicna (ako je polen od neke odredjene biljke).

I stvarno meni super bilo, ne muci me alergija. Ali sam primetila da sam u poslednje vreme nedovoljno ispavana a da spavam mnogo vise nego obicno. Ali to je se meni desava skoro svake godine u prolece. I pozalim se ja sestri a ona kaze pa ti pijes xyzal, to je antihistaminik (ili tako nekako) a oni su poznati po tome da deluju omamljujuce. I sada ga ne pijem vec 4-5 dana i malo pocinju da me svrbe oci ali nije nepodnosljivo a ja sam odomornija :)

Back