Dobro jutro i od mene... evo ja pijem kaficu i hocu da se spremam idemo u Novi Sad, samo se nadam da ce mo stici zbog blokada, mada kolege koje su sada dosle sa obezbedjenja nekih od blokada kazu da se sa detetom i uputom od lekara moze stici...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uhhh, znaci nisam jedina koju je juce raspametio bol... joj kako je bolela!! Ni danas nije bas ok, ali je u svakom slucaju bolje nego juce!Dobro jutro
Mene dete probudilo odavno, a juče sam celo popodne i veče preležala sa užasnom glavoboljom...nisam mogla da se pomerim a trebalo je početi sa nekim figuricama...Nadam se da će mi danas biti dobro, da nadoknadim izgubljeno vreme...

..ali dobro, izdrzacu do sutra, tj danas 

, a i naravno da ja još jednom prodjem taj divni osećaj pričajući o njemu.

Valjda ću danas sve postići.Pa danas je crveno slovo.SpasovdanDobro jutro...
Mada, meni je već uveliko dan, ali nema veze. Ne stižem da budem više ovde, samo sam nekako u prolazu, jer zaista imam posla preko glave. A od nedelje će biti još više. Danas malo odmaram, ali danima nisam u kući, pa prašine i paučine, i veša opranog, a neispeglanog, na sve božije strane.Valjda ću danas sve postići.
.
U podne, kada dođemo na ručak sa njive, stignem samo da pružim veš, drugi stavim, čiste sudove izvadim, prljave poređam, i opet na njivu. Kada dođem kući oko poal sedam, smišljam šta ćemo večerati, postavim, istavim, i u pola devet sam mrtva, spremna za krevet. Koliko god bila umorna od posla, još više iscrpljuje celodnevni boravak na suncu. Ko ne veruje, neka proba.

Cilence kupi tablete za alergijsku kijavicu ja ih pijem bas su efikasne a zovu se xyzal....![]()