KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobru vam noc zelim,citam o cemu polemisete jos nisam cula da je ovde poceo da se primenjuje taj zakon!
Samo mi nije jasno kao je to zamisljeno,kako nasi obicaji nalazu idem u svadbu i ne smem sama napraviti tortu jer nemam deklaraciju,nece mi dozvoliti da je unesem...Mislim da je to tesko sprovesti u delo,kao i svaki drugi zakon samo nas plase ogromnim novcanim kaznama.

Dobra noc i od mene. evo ja legla da spavam konacno jednu noc u neko normalno vreme, a san nece na oci i odustanem od mucenja i prevrtanja po krevetu sada ustala popila jedan Brufen glava me ubi e nista gore od ovoga... tisina svi spavaju, a ja kao vampir:dash::dash::dash:, a kada budem morala da vilenim meni ce se verovatno spavati...

Dobro jutro drage moje.I ja sam uspela da legne, pa čak i zaspim pre ponoći...jeee.Doduše i ustala sam sa prvim petlovima :), pa kad saberem sve opet nisam duže spavala od 4.5 sata, ali spavanje je i tako nepotrebno gubljenje vremena, zar ne?
Da li će moći da se unose torte u restorane ili videćemo...Ali da uzimam avans na sekiraciju-ne pada mi na pamet.Šta bude biće...
Uživajte!

Drage moje dame,samo da vam kazem juce smo na drzavnom prvenstvu osvojile bronzu,jeeeeeeeeeeeeeeeee
h025.gif
idemo na Svetsko prvenstvo u Austriju
a055.gif

Evo i ja stigla samo na čas, ali makar malko sam pročitala komentare. Kitti, sve čestitke za medalju i puno sreće i uspeha u Austriji. Samo napred.
Ponekad me začudi ta naša Srbija sa zakonima i propisima, da pomislim da je u Uniji, a ne mi ovde. Zakon o pušenju je i ovde, to mi je jasno i sasvim normalno, ali zakon o tortama, to samo ovde sada čitam i zijam u belo. Ništa mi nije jasno. U Slovačkoj o tome ništa nisam čula. Ovde žene peku kući naveliko i svakodnevno se pojavljuju nove žene koje peku po narudžbini. Sada kada sam bila kući, čula sam o zabrani sušanja veša na balkonima, što sam takodje prvi put čula. Živim u gradu u zgradi na 11-tom spratu i svako suši veš gde stigne i kad stigne.
Svakojakih li zakona.

Back