Dobro jutro drage moje!

Keceljica opasana, 2 tortice leškare po fondanom, slova, zvezdice i još koje drangulije završene.Sad čekam da moja princeza ode u školu, a ja da dovršim nesić.I naravno da virnem po forumu.
Za moju radoznalu Zvončicu

, a i naravno da ja još jednom prodjem taj divni osećaj pričajući o njemu.
Većina Vas zna Svetlanu 015, i većina zna da sam pisala kako mi je divne jestive slike radila-recimo one novčanice od 500 evrića, ima još toga ali čekaju svoju tortu.Kako se približava kraj školske godine i rastanak moje princeze i njenih drugara od učiteljice, rešila sam da im napravim jednu prigodnu tortu na kojoj če biti slika učiteljice sa svojim razredom.Ja sam ih slikala jedan dan i poslal SVetlani da mi uradi jestive slike.Juče stiže paketić, dečko iz kurirske službe kaže 200 din.Momče, da se ti nisi zbunio...ne,ne,ne...200 din.Ja mu platim i pošaljem Svetlani poruku da mi da broj tekućeg u banci da joj uplatim, a ona kaže to je Andjeli poklon!!!
Ja ne mogu da Vam opišem moju i njenu radost.Tu nije u pitanje vrednost poklona, to je divan i pažljiv gest od nekog sa kim se ja nikad do sad nisam videla i zvanično upoznala. Eto želela sam da ovo podelim sa Vama.Čitsto da znate kakva je Svetlana 015.