KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Blago tebi, ja sam završila trtu, da gricnem nešto, pa nastavljam dalje sa tortama, a još imam i probu folklora od 19h pošto u ponedeljak nastupamo u Guči, ali bih da skoknem i do Zaječara na Gitarijadu večeras, a ujutru idem za Kg. Pojma nemam kako ću sve da stignem, a ova vrućina nikako ne pomaže.

A joj Ivana, meni se po vrućini ništa ne radi, ma ti si još mlada i poletna :zper:
Samo da vas se pohvalim, moja prva torta na stalku sa kristalčićima je juče zavrpšena, sličice sam obećala prvo samo stalka pa ne stigoh, stavljam popodne sve komplet, kada ukućani malo odšetaju a ja zasjednem. Sada evo pijuckam kaficu uz ćoše, obožavam tako da započnem dan

evo mene , ceo dan smo proveli na kupanju u Davodu u Madji ... znate ono tobogani , lenja reka , vodeni masažeri , langoš i ostalo ... totalna uživancija ! Sad odoh spavati , jer ću ustati u 4 da nadoknadim ovo uživanje . Laku Vam noć

Bok cure, ma mi uopće nismo tipične ženske, u pet dana nemožemo ispuniti jednu stranicu, ali idemo dalje... evo da se ja upišem za danas, jučer smo bili na mini turneji po izvorima, tako smo obišli izvor Une, pa smo završili u nekom kanjonu neke male rječice gdje je kao u bajci, pa smo se vraćali i svratili na Krčiće (izvor Krke) i na izvor Cetine... uz vodu smo uspili izdržati ove luđačke temperature... a danas mi se čini da ćemo ispod klime da odmaramo...ugodan dan cure...

Evo, postavila sam na temi alatke iz kuhinje plehove i komentar u vezi njih, ako nekog interesuju cijene, pisem u pp da sada ne davim po temama, dovoljno sam texta vec tamo ispisala :rtfm: jer su me bas iznervirali i razocarali

ivana lep provod ti zelim, ja ne mogu docekati 21 da krenemo....
Ja sam juce bila na bazenima u maglicu i bas sam se nauzivala sa klincima, zato ce danas sve da mi presedne jer imam posla oko figurica da ne znam gde udaram.....al bas me briga.....kad se setim kako su mi devojcice juce uzivale odmah dobijem volju za rad.....
ljubim vas

Samo da vam mahnem :bye:Ja jutros poranila, slagirala jednu tortu, skuvala filove za 12 kom, sad cekam da ispece jedna kinderica pa da mutim drugu, zalepila rojalom jednu pufnastu masnu i sad konacno sela da srknem malo kafe dok prvi filovi ne budu spremni za filovanje.....i dok se deca ne probude....ljubim vas

Samo da vam mahnem :bye:Ja jutros poranila, slagirala jednu tortu, skuvala filove za 12 kom, sad cekam da ispece jedna kinderica pa da mutim drugu, zalepila rojalom jednu pufnastu masnu i sad konacno sela da srknem malo kafe dok prvi filovi ne budu spremni za filovanje.....i dok se deca ne probude....ljubim vas
Pa draga kad si ustala kada si vec sve to uradila do 9h?
Ja mogu ustati i u 4 ujutro, ali cim ukljucim mixer ustace i pola zgrade zajedno sa mojim ukucanima. Juce ujutro sam ustala u 6, dok sam izvagala sastojke za korice i sve tako zabiljezila kojim redosljedom cu ih peci, ukljucila sam rernu u 7h ujutro i zatvorila kod Dunje vrata od sobe u kojoj je sauna inace, a posebno kada se zatvori, ali sta da se radi. I tako ukljucim ja mixer sva srecna sto cu do otprilike 9 ispeci vec dosta toga dok se ona probudi. Kada se to umutilo, otvorim joj polagano vrata i krenem da tu masu rasporedjujem po tepsiji, kad ona zenska ustala, polako se gegajuci dodje do sobe i sjedne. Gotovo spavanje a tako isto i moj ambiciozni rad ujutro :dash:

Nepitaj nista, ustala u pet jutros, vec padam sa nogu od umora a jos bebanu vodila na vakcinu, nafiilovala sam 11 kom, ostale jos tri (12 onih skuvanih filova od jutros + jos dva kasnije) i da, malopre pobrkam filove tako da sam kuvala jos jedan za coko kremastu....jao luda glava......

Back