KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne....ja jos uvek u kuci u kojoj sam se rodila cuvam sve te njegove kataloge...Tuzna sam sto ga vise nema!!:sad2:

E da si samo vidjela mene sad kad sam pakovala te stvarcice mog oca koga isto vise nema. Velika stalaza koju je sam pravio i stajala na terasi ojacana da bi mogla nositi sve te kutije prepune raznoraznih teskih i vecih alata, a i one stalazice kao police pune kutijica sa vijcima, podloskama... ma niej bilo necega po kuci da on ne zna popraviti, ne daj Boze da neka sarka skripi...
Mama mene pita sta cemo sa ovim, ja kazem NARAVNO da cemo ponijeti, pa sve tako... na kraju sam svu tu njegovu gvozdjuriju ponijela, zatrebace!
Sta cu kad sam na tatu

Joj Kato, svi beze sa sela ali kakvo je vreme doslo trebace nama taj traktorcic :D pa cemo da vozikamo i pevamo mile voli traktorce :zcepanje:

E koliko puta pozelim tako bas da pjevam, bez ovih raznoraznih muka nad glavom na poslu, uh :besna:
Livadica, odmoris malo u 'ladovini pod orajom i vozi dalje!

Odoh ja kuci, ima jos nekih novosti kod nas, u svakom slucaju, moje obaveze se samo povecavaju, vrijeme za bavljenje torticama smanjuje, pa sam opasno u dilemi sta raditi. Nedavno sam se opasno iznervirala, pa htjedoh na precas da odustanem od svega. Sad nije nervoza, nego jednostavno necu fizicki uspjeti sve ovo sama da radim vise, do sad mm isao u kupovine, cuvao djecu, sad ga nakon 2 godine pozvali na posao, pa vidjecemo... sve je to nesto na crno, pa nesigurno, na dugom stapu sto bi rekli :dash:

Poslednja izmena:
E koliko puta pozelim tako bas da pjevam, bez ovih raznoraznih muka nad glavom na poslu, uh :besna:
Livadica, odmoris malo u 'ladovini pod orajom i vozi dalje!

Odoh ja kuci, ima jos nekih novosti kod nas, u svakom slucaju, moje obaveze se samo povecavaju, vrijeme za bavljenje torticama smanjuje, pa sam opasno u dilemi sta raditi. Nedavno sam se opasno iznervirala, pa htjedoh na precas da odustanem od svega. Sad nije nervoza, nego jednostavno necu fizicki uspejti sve ovo sama da radim vise, do sad mm isao u kupovine, cuvao djecu, sad ga nakon 2 godine pozvali na posao, pa vidjecemo... sve je to ensto an crno, pa nesigurno, na dugom stapu sto bi rekli :dash:

E Daco, i ja ću od septembra morati da počnem da tražim posao, a već razmišljam kako ću da uklopim i torte i posao i zaostale ispite pošto da tad sigurno neću da diplomiram. Ne bih da sam sada u tvojoj koži. Pomaže mi mama da radimo torte ali i sad se dešava da jedva sve stignemo, a ne uz još neke dodatne obaveze.

Ko je rekao traktorče? :D

2dhzkns.jpg

Tu sam narode, polumrtva, ali preživeću, kao što uvek preživim. :cmok:

Dobro jutro narode!
Ja imala neko druženje sa starim društvom i na kraju zaglavili kod mene... nakon što sam oprala čaše, ubijam vreme do polaska na posao...
Ne isplati mi se da legnem na sat vremena...
A napolju baš lepo. Kad bih ja videla svitanje (koje je davno prošlo, ali sam ga videla) da nije starog, dobrog i jako dragog društva?

Back