Al ste vickaste, kako to ne shvatate ženu? Njoj je torta od 1 kg sasvim dovoljno velika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa rekoh da je fizicki nemoguce,sva je sreca da smo se kuckale na fb,pa nije mogla da mi vidi lice
Nismo draga,pa ja sve necu da budem navalentna.......A što ti i ja nismo prijatelji na FB? Ili jesmo?
Dobro vece svima
Slatko ste me zasmejale sa vocnom tortom od 1 kg tj sa noblicama i cupcakes sa sahovskom figurom... hahaha
Bas mi je zao sto nemogu da pratim taj program na tv..kod nas se ne prikazuje..Ako znate da ima online,posaljite mi link.
Kod nas je jos uvek hladno,prolece nikako vise da obasja ovu zemlju! Jos uves se nose zimske jakne i sve je dosadno!
Malo sam sada preokupirana sama sa sobom... planiram sta cu sve da pravim za Elenin prvi rodjendan,a posto sam sama ovde a dolazi mi 55 zvanica,moracu neko lako i hladno jelo.
Mislila sam da napravim njihovu cuvenu tortu sa rakovima i dimljenim lososom,nasu tortu od pohovanih paprika i nase slane rolate. Mislim..ovde se ne okrece prase na raznju,mada bih ja zarko zelela![]()
od tih torti od 2 kg za 30 ljudi dobijam OSPICE![]()
pa rekoh da je fizicki nemoguce,sva je sreca da smo se kuckale na fb,pa nije mogla da mi vidi lice
Nigde nikoga!!
Samo da se javim, da sam stigla sa kratkog terena. Sad ručak pa dalje na posao, onaj kućni, pranje, peglanje i sl.