unchi
Domaćin
- Poruka
- 3.736
niko se nije nasao uvredjen nego devojka prosto ima razlicit stav i to je to...
barem koliko ja vidim...
barem koliko ja vidim...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
barem koliko ja vidim...

)))))))))))haha...Kad već tako debatujemo o tim našim tortama, dok ne postavim slike i uputstvo za dobošku ( čekam na ćerku ) kako je vi pravite? Inače sve sam uslikala, samo da mi ćerka pomogne da skine iz telefona sličice i biće sve uz pismeni navod za rad.

Ovo nisam razumela... kako praviš "svako testo posebno"?Hvala Smeh-iću, to je onda isto kao moje, samo što ja pravim svako testo posebno. Pitala sam zbog toga, što sam stekla utisak ranije iz diskusije, da je ne pravite tako. Hvala.

daca_011:.I naravno uvek pamtim musterije sa baksisom koje zaokruzuju cenu.
Da, Smeh-u, ja lupam svako jaje za jedno testo. Od veličine torte zavisi veličina jajeta, od najmanjih do najvećih ili 2 manja ili slično. Uglavnom, da mi testo bude tanucno. Kada sam radila od svih jaja odjednom, palo mi je testo pa nije bilo lepo. Sadu su mi sva jednaka. Ima mnogo posla, ali šta da radim, kad sve komplikujem.
Upravo pregledala test iz Prirode i drustva i evo deca treceg razreda kakve su odgovore dali...
Vetar je vazduh koji MI UDISEMO!
Gde se sve u prirodi nalazi voda? VODA SE NALAZI PODZEMNA I VODA KOJA SE NALAZI NA ZEMLJI!
Vetar je vazduh koji POMAZE I DAJE VAZDUHU SNAGE!
Voda je VRSTA TECNOSTI!
Sta je vazduh? VAZDUH JE KOJI SE UDISE!
Gde se sve nalazi voda u prirodi? NALAZI SE BLIZU LIVADA,PUTEVA ,ISPOD MOSTEVA!.................................
Ovo je samo delic,a vi recite da li da se smejem ili da placem!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

genijalni su...