Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljubim vas...ododh na posao...
its-love-day-1.gif

Moj mužić i ja smo počeli da se zabavljamo na današnji dan:heart::heart::heart:
U to ime sam napravila za nas jednu mini tortu, ali su je klinci načeli sinoć. Pošto nismo formalisti, važno je da svi uživamo, da li juče ili danas nema veze,zar ne?

Poslednja izmena:
Evo konacno i mene da vas pozdravim. Stalno sam u nekoj guzvi i stalno se nesto gomila a ja ne stizem. Necu da kukam. Danas je divan dan Sveti Trifun i Sveti Valentin pa u to ima uz casu vina nazdravite voljenoj osobi i uzivajte:cmok2:

Dobro jutro ,jeste li se naspavale ?Ja jutros pijem caj .Posle jucerasnje gozbe na slavi opet sam zaglavila u hitnoj na pencilinu ugusi me kasalj .Ako prezivim ovu gripu vakcinisacu se sledece godine na sve zasta budu postojale vakcine.Ovo je uzas.Sad vas pozdravljam jer odoh na bocu :bye::bye:

Rado genijalna si...
Dobar dan zelim svima...budite dobre, vredne i vesele...ja nekako raspolozena...:lol:
Od juce brbljam 300 na sat...kaze juce koleginica...aman oces li zatvoriti vec jednom usta...ja se raspricala, a uz put sredila sav posao, obavila 100 razgovora sa kupcima...sta ces..zena pa voli da prica:lol::lol::lol:

E super. Da ih dugo i često koristiš. Staklokeramička ploča je jedan od boljih izuma sa kojima sam se srela. Ništa ne može da iskipi i zagori, ako namestiš na odgovarajuću temperaturu. Mojoj mami se digne kosa na glavi kada mm kaže da ja stavim mleko da se kuva, u poslepodnevnim satima, i legnem da odremam. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back