Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Caos svima...konacno i kuca da dodje na red da mi bube ne bi promilile!...od jutros radno...
h020.gif
e015.gif
d025.gif
sve slikovito!!!!

Mene nešto kući muči internet, ne znam šta mu je, ali ću razmotriti čim malo ugrabim vremena. a sad sam na poslu.u stvari, ja uvek ardim, samo menjam lokaciju. A dok mi je mm bolestan, moram da brinem i njegovom poslu.
mamaKristina, evo ti ideje kako da sve gore slikovito raspodeliš medju mladjarijom. Pre neki dan moja Andjela da predlog da subotom ona i mladji brat usisavaju, brišu prašinu i sredjuju moj kompijuterski sto (voskiranje, jer je ceo crn pa se svaka trunčica posle 20 minuta vidi) i da bacaju djubre, a da ih ja plaćam za to po 10 dinara.Odmah sam prihvatila uslove-jeftinije nije moglo, a ne moram da ih teram da rade, hoće sami.
Kad se nešto setim, i ja sam naučila da peglam u V razredu. Mama ode na posao, a ja da bih maznula neku njenu bluzu, moram da je ispeglam. I eto tako sam naučila ...kakva vremena...reče ona sa nostalgijom...Uh ..sigurno starim...
Ljubim vas, uživajte... :)

Jel zna neko da slucajno ne radi sutra Erikson?A jablanica dokle radi veceras i da li radi sutra??ILI mi dajte predlog kako da napravim cetvrtastu podlogu,jer je moj muz zaboravio da mi kupi!

Možda od stiropora, obmotano ukrasnim papirom i celofan preko (videla sam tako da neke ženice rade), a neke i bez celofana, što je meni malo... Ja sam pravila te od stiropora, ali sam ipak stavila kartonsku podlogu, jer mi je nešto grozno da kad seku tortu ne zaseku i papir i stiropor. Ostalo ti je na pp.

jos da vam ispricam sta mi se danas desilo i odoh da spavam...otisla kod zubara jer sam neki dan zagrizla jabuku verovatno nezgodno i zub me nesto cudno zezao,nije da je boleo ali ajde,i tek kad je proslo dejstvo anestezije shvatim da mi je popravila pogresan zub,nije da i ovaj nije trebao da se radi ali moram ponovo kod cika zube nadam se samo da mi nista nece biti do ponedeljka...laku noc...

Ja se zablenula u "Valter brani Sarajevo" :zcepanje:
Nisam ga gledala godinama :)
Sad sam tek svoje male goste strpala u krevet (prethodno pokupili se plišane igračke i strpali u mašinu na pranje, pa se igrali "Milionera" pred spavanje... ma gora sam od njih garant!)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back