stefanelli
Aktivan član
- Poruka
- 1.531
Nema šta da mislite, radi se na tome...

Samo još je rano....prvo da vidim šta se ovde radi!!

Samo još je rano....prvo da vidim šta se ovde radi!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mislim sladoled na štapić, ili kašikicom...

znash kada se docepash tako slatkih stvari posle 7 nedelja posta, onda ne znash shta cesh pre, a curi na sve strane

Nema nam Smehuljice
A bile smo veceras na sladoled, mmmmmmm bilo divno![]()
menaz cokolada je posna,problem su druge namirnice koje nemaju zamenu u vreme posta pa neki slatkisi moraju da cekaju da post prodje...Nego zezamo se mi ali ajde sad da mi nesto pomognes...naime idemo sutra kod prijatelja na Pesah,pa me zanima da li postoji neki obicaj sto se tice cestitanja prilikom dolaska u kucu,kao sto je to kod nas za Bozic ili Uskrs,prosle godine mi je promaklo da pitam a bas me zanima pa posto si vec tu budi mi od pomoci.
vide li ti Jaco onog Mirka pobeze a ja mislila taman cu nesto nauciti od njega.

i sta mislis da li su prolaznici znali koja je udata,ona koja je lizala ili ona koja je gutala

malo bi nama bilo samo "u prolazu", josh smo sele i u poslasticarnici da zavrshimo

malo bi nama bilo samo "u prolazu", josh smo sele i u poslasticarnici da zavrshimo
![]()

guglala sam danas nesto i veoma je interesantno,poceli smo da se druzimo pre neku godinu,upoznali smo se na moru i postali smo veoma bliski prijatelji,cula dosta lepih prica vezanih za njihove obicaje ali nikako da pitam za tako neke sitnije.hvala na informaciji,ja te bez razloga prozvala.Poklone sam kupila,ne znam da li su skupi,ali su od srca i veoma lepo sam ih aranzirala u jednu veliku pletenu korpu,za svakog po nesto,onako odabrano...moj drug bi najvise voleo mene u toj korpi ali sta cu probala da se udenem,ali mnogo mala,mislim korpa...
)
)jeste li uzele iste ili razlicite,mislim sto se ukusa tice![]()

jeste li uzele iste ili razlicite,mislim sto se ukusa tice![]()

Pa razlicite, ali smo se malkice menjale, pa je ona probala moj, a ja njen...![]()