Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a9440171.gif

Moram sa vama podjelim veselu vijest.Starija kćer pisala je maturu iz psihologije i danas je dobila rezultate položila je sa 5. od ukupno 4500 i nešta učenika ona je na 400 mjestu imala je 94,6 bodova od mogučih 117.Tako sam ponosna.A njoj se otkotrljao največi kamen,jer veli da je bio strahovito težak ispit da i sama profesorica nije znala na sve odgovoriti.Bojala se da bude prošla sa 2 ili najviše 3 a ono 5.Iskreno potekla su mi suze radosnice,zaslužila je od tolikog učenja stvarno bi bilo šteta da je manje,a pogotovo jer bi htjela i psihologiju studirati.

Evo i ja da se javnem, nije me bilo par dana, ono bila ja on line svaki dan al' sad sam tek stigla da isčitam skoro sve:zcepanje:

Vidim da je bilo puno diiivnih tortica, svetskih:super: Svaka čast devojčice moje:klap:

Steffi želim da se lepo odmori i malo skupi energije, što bi naša omladina rekla ISKULIRAJ se malo:rotf:, mislim da ti je imunitet opao zbog umora i stresa, a organizam sve pamti:confused:Kad se odmoriš i ispavaš, sve će proći:cmok: Ne daj se mila, malo pobegni u prirodu i odvoj vremena samo za sebe, dopuni baterije i bićeš ko' nova:cmok2::zag:

Unici i Daciki čestitam prinove i da vas lepo služe:heart:

Ovih dana sam spremala za Mladence ćeri i zetu, jes' da su tek sutra, al' mi proslavili juče kod naših MLADENACA:whistling::manikir:, jer oni danas imaju mlade goste, a juče smo mi stariji bili... Sutra je radan dan pa niko i ne bi mogao da dođe... Danas mi je unukica kod nas, pajki zlato bakino, a kad se probudi deda nas vodi u šetnju na neko lepo mesto, sa sve Nanom-kucom, koja je juče odlepila sama u stanu...i ona ima dušu,:sad2: pa i nju vodimo u šetnju:zcepanje:
Tako da ću slikice da postavim kad malo dođem k sebi, svaka koska i mišić me bole:rotf: od aktivnosti zadnjih par dana:besna:
Ali današnji dan poklanjam samo mojoj SREĆICI, ljubi je baka:cmok::cmok2::zag:

E pa valjda ce do Jagodine proci;)
Moj brat vec godinama ima takvu neku vrstu alergije, rekli mu u bolnici, lezao mesec dana jednom,:sad2:, da je alergican na svo povrce i voce, ovo rano koje se prska, odnosno na te "shpecije" sa cime ih prskaju da brzo sazru, pa tako kada mu se omane da pojede neshto sav bukne ko bulka...To je tako gadno, ali njemu ostalo trajno da je alergican, evo vec 6-7 godina ga to prati, nadam se da tebe nece;)

e bre zenska al te uhvatilo..je l kazu nesto dr kako to da se umiri ili...?
a ja se ne vozim draga - kakvi..mislim, kao prvo nemam kacigu, ta oprema je u djavola skupaaa:whistling: al ce Pedja danas da obrne probni krug, heh:D
isli do pijace, pa odneli neke torte, pa isli do Batajnice..izludela sam po ovom glupom Beogradu. neka mi orposte oni koji ga vole, ali ja nikako..hocu u Novi Saaad
idem da radim:bye:

Juce sam bas poranila ali zato sam danas sa spavanjem odvalila skoro do 11.
Juce sam uzela decu nasla se s anekim prijateljima na Kalemegdanu. Oni su uzivali i kada smo se vracal;i kuci pocese da se bune da nece kod mame i tate nego kod babe i dede (tj. mene). i to njih dvoje na jednim kolicima i u glas vicu necemo kod mame i tate da su se ljudi okretali i gledali, pa svi naranvo misle i ocekuju da sam ja mama pa su u cudu.....
Ali ipak nisu dosli kod mene jer sam ja sa mojima isla na neki rodjendan. i nisu se bunili kada sam ih odvela kuci (mi inace zivimo u istoj ulici, jedni prekoputa drugih). Samo su dosli u fazu kada svemu prvo moraju da se protive pa tek onda smisle sta zele

Poslednja izmena:
Klapat najsrdacnije cestitke ceri. Mnogo mi je drago kada su vredna deca na pravi nacin nagradjena i kada uspeju u onome sto zele.
Buduca tasto tebi zelim predivan dan sa unukicim a tvojoj ceri i zetu srecne mladence.
Daco nadam se da ce ti muz uspesno prodati kola. Moraci da ga pitam za savet jer i ja planiram da ova moja stara uskoro prodam neznam ni koliko da ga cenim jer je dosta dobro ocuvan i kako moj majstor kaze vredi vise nego sto cu za njega dobiti ali videcemo.
Unchi kupuj kacigu i uzivaj na motoru. Sada leti nema veceg uzivanja. Ja obozavam motore.
Pre jedno 22 godine ja taman resila da sakupim novac i kupim sebi motor, doduse ne ovakvu masinu nego jednu vespicu kad moja majka polude i posto nije znala kako da me spreci kupi mi peglicu.:zcepanje::zcepanje: Tako ja ostadoh uskracena za jedno uzivanje mada moram priznati peglica mi je u tom trenutku mnogo vise zavrsavala.
Za sada od mene toliko. Ljubim vas sve :cmok2::cmok2:

evo me...konacno...haha kao da nisam bila 10 dana..bili nam kumovi na rucku, i bas nam je bilo lepo...vidim puno se kuckalo, pa odoh malo da prelistam sta ste to pisale..:cmok2:

Jaco, iskreno ti kazem, ali bez preterivanja..da mu kojim slucajem neko ponudi pristojan posao u N.S. slican ovom mi bismo odmah prihvatili da prodamo ovaj stan i da se preselimo.zaista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back