Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo samo da Vas pozdravim i odoh da spavam.Napravila sam tortice-jedan zamak na 3 nivoa, 1 Stefanellinu Moskvu:heart: i mojima jednu Kinder (samo manju).
Ujutru radim od 5,a odmah posle posla idemo na rodjendan. Malo mi je raspored zgusnut, ali izdržaću-Ljubim Vas sve i želim Vam laku noć!

Poslednja izmena:
Kad uveče... već bilo oko osam, zove ovaj mali i samo kaže: "Mi cemo sad da dođemo. Samo da znaš" :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

haahha kakv genije mali :heart:
e pa dobro vece i od mene mora da sam vam nedostajala pola dana a a?
a necete da priznate? dobroooo:zcepanje:
ja zavrsila tortice od toga jedna mozete misliti za nas...doduse nije klasicna torta - vec chesse cake..zvali sutra kumove da dodju na rucak da castimo za ljubimca, valja se...
danas isli kupili muzu kacigu, pojas...i eto..ovo mi dodje kao dnevnik dnevnih aktivnosti :D

ja zavrsila tortice od toga jedna mozete misliti za nas...doduse nije klasicna torta - vec chesse cake..zvali sutra kumove da dodju na rucak da castimo za ljubimca, valja se...
danas isli kupili muzu kacigu, pojas...i eto..ovo mi dodje kao dnevnik dnevnih aktivnosti :D

Baš lepo!
Videla sam ljubimca... samo nisam stigla da ga pohvalim.
Nek' vam je sa srećom. I njemu i vama :zcepanje:

Bravo vrednice. Vidim da poslovi super naprediju a tako i treba.
Zorice ja sam dosla na istu pomisao kada je Jaca napisala da joj Stefan ide u Sombor. Rekoh sad ce i Jaca sa njim pa da svrati kod Zorice :zcepanje::zcepanje:
Nadam se da su svi bolesnici ozdravili i da se raduju ovom lepom prolecnom danu koji je pred nama.
Odoh u Tempo pa vas pozdravljam.

Baš si nam nedostajala:heart:

Unchi, pametna kupovina-mislim to za kacigu:ok:
eh pa to je nesto oko cega se ni ne postavlja pitanje.ne znam kako ljudi uopse sedaju za motor bez kacige..bez pojasa takodje - posle toga bubrege mogu da zaborave, na zalost..njemu je u planu i jakna svakako samo cekamo letanje modele da se pojave. juce smo u centru videli klinca koji po konstituciji nema vise od 15god - dakle ako je to godste dozvolu nema, koji je turirao i divljao i vozio se po centru od palate Albanije do Beogradjanke..u krug stalno, dizao motor na jedan tocak i sl. onaj najgrdji onu trkalicu. ili kad vidim one klinke polugole koje se voze na motoru!! magarac ispred obuce i jaknu i kacigu stavi i rukavice a njoj ledja sevaju gola:sad2:, ona zalost ona NE RAZMISLJA o posledicama.
ja ni sinu ne bih dozvolila da kupi motor koji je trkacki niti bih mu dozvolila da to uradi kad je mlad pa da mu benzin udje u usi...:azdaja: ma ja sam ti grozna tj. surova po tom pitanju
sad cu da budim muza da idemo na pijacu pa posle da pripremam rucak za kumove:D
dobro jutro i lepo provedite dan :cmok2:

:zcepanje:Pa shto ne bi bila:)
Nisam ranoranilac nedeljom, ali sam juce popodne odspavala, a ja nikada ne spavam popodne, jedino ako radim mnogo pa ne spavam 2-3 dana, ali juce me neshto oshamutilo, ne znam ni ja shta odspavala kao uspavana lepotica:zcepanje:pa me evo sada vilenim od jutros.Ispratila Stefana u Sombor na turnir i skuvala kaficu, mm josh pajki, a ja shta cu i gde cu nego ovde :lol:Vi mi dodjete onako kao porodica koja zivi u drugoj sobi:heart:, pa samo skoknem do vas na kaficu:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back