Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Ljubim vas sve, a tebe Jaco posebno.[/QUOTE]
Ja sam ljubomorna

Ja sam ljubomorna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

eh,a i ti si mogla sa njima pa da popijemo kaficu....E sutra mi Stefan ide u Sombor, imaju turnir u bejzbolu, a 15.aprila idu u Ceshkujoj tako se radujem da bar on malo prodje sveta ako ja nisam...mada ko zna, mozda jednoga dana i mene neshto "lupi", pa odem malo u beli svet
![]()

i mojima jednu Kinder (samo manju).
Znaci pilici su kod tebe
Pa dobro nam doshlaZnaci pilici su kod tebe
![]()

Dobar je, al se lepo bar kulturno najavio
Dobar je, al se lepo bar kulturno najavio
![]()

Kad uveče... već bilo oko osam, zove ovaj mali i samo kaže: "Mi cemo sad da dođemo. Samo da znaš"![]()

haahha kakv genije mali
e pa dobro vece i od mene mora da sam vam nedostajala pola dana a a?
a necete da priznate? dobroooo
ja zavrsila tortice od toga jedna mozete misliti za nas...doduse nije klasicna torta - vec chesse cake..zvali sutra kumove da dodju na rucak da castimo za ljubimca, valja se...
danas isli kupili muzu kacigu, pojas...i eto..ovo mi dodje kao dnevnik dnevnih aktivnosti![]()

haahha kakv genije mali
e pa dobro vece i od mene mora da sam vam nedostajala pola dana a a?
a necete da priznate? dobroooo
ja zavrsila tortice od toga jedna mozete misliti za nas...doduse nije klasicna torta - vec chesse cake..zvali sutra kumove da dodju na rucak da castimo za ljubimca, valja se...
danas isli kupili muzu kacigu, pojas...i eto..ovo mi dodje kao dnevnik dnevnih aktivnosti![]()

eh pa to je nesto oko cega se ni ne postavlja pitanje.ne znam kako ljudi uopse sedaju za motor bez kacige..bez pojasa takodje - posle toga bubrege mogu da zaborave, na zalost..njemu je u planu i jakna svakako samo cekamo letanje modele da se pojave. juce smo u centru videli klinca koji po konstituciji nema vise od 15god - dakle ako je to godste dozvolu nema, koji je turirao i divljao i vozio se po centru od palate Albanije do Beogradjanke..u krug stalno, dizao motor na jedan tocak i sl. onaj najgrdji onu trkalicu. ili kad vidim one klinke polugole koje se voze na motoru!! magarac ispred obuce i jaknu i kacigu stavi i rukavice a njoj ledja sevaju golaUnchi, pametna kupovina-mislim to za kacigu![]()
, ona zalost ona NE RAZMISLJA o posledicama.
ma ja sam ti grozna tj. surova po tom pitanju

Pa shto ne bi bila
pa me evo sada vilenim od jutros.Ispratila Stefana u Sombor na turnir i skuvala kaficu, mm josh pajki, a ja shta cu i gde cu nego ovde
Vi mi dodjete onako kao porodica koja zivi u drugoj sobi
, pa samo skoknem do vas na kaficu