Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemoj samo da nam odes tamo na neki nivo pa da nas zaboravis.Ja sam svoj poslic zavrsila,kora ce da se ohladi u rerni a ja odoh u krevet,moram malo da dovedem u red spavanje dok sam na odmoru da mi nesanica ne predje u patologiju.Ljubim vas druzimo se sutra.

Dobro jutroooooooooooooo!!!!!!!:bye:
Sad se svi pitate otkud ja tako rano???:zcepanje:
E ja sada došla kući, sinoć od 21h sam pa do sada sam bila u Urgentnom Centru!!:sad2:
Ova alergija prerasla u težak slućaj...bila sam kao da sam dobila variolu...nešto nevidjeno...a i oni nemaju pojima od čega je...i taman u neko doba noći posle 1000 inekcija, sve se povuklo i aj da krenem kući, kad ono opet!!!!:dash::dash::dash:
I u još gorem vidu...i tek me sada pustili, kažu opet će doći isto tako najverovatnije...pa opet kod njih...Nećete verovati, malte ne su pacijenti bežali od mene...u opservaciji sam bila sama dobrih 3 sata!!
Baš me je ovo izmučilo i slomilo...a sada idem da dekorišem ni manje ni više nego 4 torte, jednu slanu tost tortu, i da mesim kiflice!!Sve mora da bude gotovo do 12!!!!:dash:
Ma nema teorije da završim do tada!!:besna::besna::besna:
Aj odoh, pa se pišemo!!
Poželite mi sreću!!:bye::bye:

Dobro jutroooooooooooooo!!!!!!!:bye:
Sad se svi pitate otkud ja tako rano???:zcepanje:
E ja sada došla kući, sinoć od 21h sam pa do sada sam bila u Urgentnom Centru!!:sad2:
Ova alergija prerasla u težak slućaj...bila sam kao da sam dobila variolu...nešto nevidjeno...a i oni nemaju pojima od čega je...i taman u neko doba noći posle 1000 inekcija, sve se povuklo i aj da krenem kući, kad ono opet!!!!:dash::dash::dash:
I u još gorem vidu...i tek me sada pustili, kažu opet će doći isto tako najverovatnije...pa opet kod njih...Nećete verovati, malte ne su pacijenti bežali od mene...u opservaciji sam bila sama dobrih 3 sata!!
Baš me je ovo izmučilo i slomilo...a sada idem da dekorišem ni manje ni više nego 4 torte, jednu slanu tost tortu, i da mesim kiflice!!Sve mora da bude gotovo do 12!!!!:dash:
Ma nema teorije da završim do tada!!:besna::besna::besna:
Aj odoh, pa se pišemo!!
Poželite mi sreću!!:bye::bye:

Od srca ti želim da brzo ozdraviš!!!

Dobro jutro!!!!!!
Stefaneli yelim bry oporavak i ne primaj porudybine za narednih nekoliko dana, da se malo odmoris i dovedes u red. Moguce da si scrpljena pa se organizam brani a to se ispoljava kroz alergiju.... ja to onako potpuno laicki ali mi zvuci logicno
teta iro bas ste imali peh sa tortom - koliko god da ne volimo zimu ipak moramo priznati da je lepo zimi terasu koristiti kao frizider :)
Inace, jedno dete mi neplanirano ostalo na spavanju, jer je sinoc zaspala pre 8. I naravno onda se jutros probudila u 5:30 (a ja legla oko 1). Nekako sam uspela jos jedno sat vremena da je zadrzim u krevetu. Eto to je razlog sto se javljam rano. Vec sam i ves okacila i ispraznila masinu za sudove.... sada cu i psa da setam

854385a2.jpg

i ja vam drage moje imam problem :(:(:(

neka iritacija ociju ... ubi me .....nista nevidim ....mislim vidim ali skiljim....najteze mi je kad vozim...a bome ovde se voza do besvesti...sve vas ljubim i brisem da staviml kapi ...bit ce ovo jako radan i naporan vikend

Evo me najzad, sve završila...sundjer boba isporučila sat kasnije, ali su imali razumevanja zbog okolnosti! 5 sati sam ga dekorisala!!! Izašao mi na nos!! Možda sam i od njega dobila alergiju!!:zcepanje::zcepanje:

Ne znam našta sam odreagovala,verovatno zelena salata koja je prskana ko zna kojim pesticidom, to je samo predpostavka...ne znaju ni lekari...
Hvala svima na podršci...postavljam slike sutra ili uveče ako budem budna...
Pošto kucam zadnjim atomima snage, odoh malo da spavam, jer padam u nesvest!!!
SVE VAS LJUBIM I VOLIM!!!!!

UNI I DACI 011 POSEBNA ZAHVALNOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evo i mene da vas pozdravim, malo ckiljim na levo oko ali ne mogu bez vas.
Ja sutra cistim ali jednu polovinu, a drugu sledece nedelje jer niti imam vremena niti imam snage.Za Uskrs ako ne stignem da napravim sve sto treba pa mogu i da narucim kolace, steta sto niste blizu.Za Uskrs imamo zakazano do sad 34 kg. kolaca, a do Uskrsa videcemo. Ko prezivi pricace.
Hvala sto brinete za mene.Ljubac.

Jedan profesor je držao predavanje svojim studentima. Doneo je teglu za džem i napunio je lopticama za golf do vrha. Kada je pitao svoje studente da li je tegla puna, odgovorili su da jeste. Onda je sipao sitne kamenčiće, koji su ušli u prazan prostor oko loptica za golf. Ponovo je postavio pitanje da li je tegla puna i studenti su odgovorili da jeste.
Kada je sipao šaku peska preko svega toga, pesak je popunio sitne praznine, a studenti su ponovo odgovorili da je tegla puna. Onda je profesor sipao kafu, koja je sve to natopila. Definitivno, tegla je sada bila puna.
Onda je profesor rekao:
Ova tegla je vas život. Loptice za golf su sve najvažnije stvari u vašem životu, kao što su porodica, ljubav, prijatelji. Mali kamenčići su posao, auto, kuća, a pesak je sve ostalo, kao što je čišćenje kuće, popravka veš mašine, popravka auta... Ako prvo stavite pesak ili kamenčiće, neće biti mesta za loptice za golf. Onda nikada nećete imati mesta u svom životu za one stvari koje su vam najvažnije. Ako se velike i važne stvari uklone iz vašeg života, onda vam ostaju one male, ali ne suštinski važne.
Zato, budite veoma kritični u svom životu. Kuću uvek možete počistiti. Vodite računa o prioritetima, jer sve ostalo je kao pesak.
A onda je jedan student zapitao. Šta je sa kafom. Profesor je odgovorio:
Ti si veoma pametan momak i poenta mog predavanja je upravo u kafi. Bez obzira koliko ti se život činio prepun od svega onoga što ga čini, uvek postoji jos malo prostora da se setiš
svojih prijatelja i popiješ šolju kafe sa njima.

Stefanelli draga tek sada sam videla u kakvim si problemima bila. Nadam se da ti se sada alergija potpuno povukla ali moras vise da odmaras jer pad imuniteta velikim delom proizilazi iz premora.
Sve si predivno odradila i vise savrseno ali mogu misliti koliko te je to snage kostalo.
Ja danas bila da registrujem kola i cekala u redu tri sata da bi mi na kraju rekli da subotom primaju samo sa njihove opstine. Uzas toga samo kod nas ima. Bar da su stavili neko obavestenje. U ponedeljak idem ponovo.

E sutra mi Stefan ide u Sombor, imaju turnir u bejzbolu, a 15.aprila idu u Ceshku:Djoj tako se radujem da bar on malo prodje sveta ako ja nisam...mada ko zna, mozda jednoga dana i mene neshto "lupi", pa odem malo u beli svet:lol:

Ej Jaco, ako nemas gde, a ti uvek mozes da dodjes kod mene.Put ce da te kosta oko 40 eura, sad Makedonija i nije nesto posebno ali je "inostranstvo" jer ti traze pasos da predjes granicu.Za prevod nema da brines vidis kako ja znam lepo i srpski i makedonski, prevodilac ti je besplatan.
Ljubim vas sve, a tebe Jaco posebno.

Nemoj da budesh sigurna da ti se necu ponuditi da dodjem:lol:
Volim Makedoniju, mikada nisam bila, ali bih volela da je vidim, pa ko zna, mozda jednom...
Moja mama je bila rodom iz mesta Predejane, izmedju Leskovca i Vranja, tako da mi je makedonski jezik veoma drag...:heart:
Hvala na pozivu:cmok2::zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back