Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i mene.Popila kaficu,iscitala sve novo, pregledala Stefanelline torte, slanise od Buducetaste i sad na posao, da vidimo sta je ostalo i opet iz pocetka.
Buducatasto srecan rodjendan tvojoj cerki, zelim joj srece u zivotu, a i tebi naravno, a za slanise pisi recepte.
Espanjol bas mi zao sto si naleteo na veliko dupe u bezobrazno tesnim pantalonama, pre bi volela da je to bilo nesto manje dupe u normalnoj velicini, mislim da bi ti se vise svideo jucerasnji praznik.U svakom slucaju da si ti nama ziv i zdrav jos sto godina pa da naucimo od tebe jos mnogo interesantnih stvari.Srecan ti deveti mart, lep dan koji nije komunisticka izmisljotina.Baknez.

E drage moje juce sam se divno provela.
Jedno nase dete iz familije se udaje pa su dosli kod mene da izaberu vencanicu. Da, da to je dobro cuvana tajna :hahaha::hahaha: JA i butik vencanica!!!
Elem, ostalo mi nekih 30haljina koje nikako da odu od mene.. nekako smo se zblizile ali za moje mladice to ispade pravi raj.
Sad su mi probe pravo uzivanje a pogotovo sto me uvek zovu sa idejom da nece nista siroko, nabudzeno. nesto jednostavno.. samo na bretelice i to je to..
A onda po prvi put udju u korsetic, pa zipon , pa suknja sa dugim slepom pa dugi velovi.. nema zenskog srca koje ne zeli da tako izgleda.
I da ne duzim, odabra moje "sasvim jednostavno" dete zipon haljinu, Ampir kroja od teske teske santung svile, cela presvucena francuskom cipkom a kristala na njoh vise nego u vitrini sa casama! Naravno i rukavice, puf torbica i ceo rimski veo... ihaaaaa
Ja srecna do plafona, njena mama i baka brisu suzice a ona kao princeza ... moje devojcice srecne ko da nas je posetila Kraljica Ranija do Jordana. :heart::heart::heart: Srce mi je ko Rusija !

Evo i mene.Popila kaficu,iscitala sve novo, pregledala Stefanelline torte, slanise od Buducetaste i sad na posao, da vidimo sta je ostalo i opet iz pocetka.
Buducatasto srecan rodjendan tvojoj cerki, zelim joj srece u zivotu, a i tebi naravno, a za slanise pisi recepte.
Espanjol bas mi zao sto si naleteo na veliko dupe u bezobrazno tesnim pantalonama, pre bi volela da je to bilo nesto manje dupe u normalnoj velicini, mislim da bi ti se vise svideo jucerasnji praznik.U svakom slucaju da si ti nama ziv i zdrav jos sto godina pa da naucimo od tebe jos mnogo interesantnih stvari.Srecan ti deveti mart, lep dan koji nije komunisticka izmisljotina.Baknez.
Veliko dupe ni ne primetiš kad je žena- žena. U ovoj priči je bilo samo propratna pojava. Ništa gore od žene namćora! Onda na njoj primetiš sve ono na šta ne bi obraćao pažnju. Poljupče i tebi!

93efdfc8.gif

Espanjol onaj ko misli da su zene jadnice, ne poznaje prave zene.Ja sam sve u zivotu samo ne jadnica.I ne samo ja.Poznajem toliko dobrih i pametnih zena sa velikim srcem i dok god ima takvih zena ima nade za ovaj svet.:heart: :heart: :brus: :manikir:

PS: Skromnost mi nikad nije bila u opisu karaktera.

Hajde još malo o 8. martu...
Upadne meni juče u kancelariju neki stariji gospodin... sa sve crvenom ružom u onom celofanu! Ja ni ne obraćam pažnju,mislim došao čovek poslom, ko zna za koga je ruža, kažem: "Dobar dan, izvolite", a on meni pruži onu ružu i kaže: "Ništa. Samo sam došao da Vam čestitam". Uz ružu mi doturi i kesicu sa 100g kafe.:)
Iskreno, ne pridajem neki značaj 8. martu... da ne filozofiram sad kako i zašto, ali ne mogu reći da nije prijalo...
Kad sam se nasmejala i zahvalila, on reče: "Mislio sam kako da Vas počastim a da se ne uvredite. Uvek ste vedri i ljubazni u ovom mračnom prostoru. Mi smo nekad baš proslavljali 8. mart... Vi ste mladi, pa se toga i ne sećate..." Mislim se, nisam baš toliko mlada... al' mračno tamo, a stariji čovek... pa mu se učinilo :zcepanje:
Odfe čičica, setih se da je nedavno bio i da sam mu pomogla oko teksta i fotografije za čitulju... ili neko sećanje šta već beše.
Lagala bih kad bih rekla da mi nije bilo drago.
lepo ona ruža stoji na stolu u mračnoj kancelariji :D

To je ono da zivot cine male stvari, vidis kako jedan mali znak paznje ulepsa ovaj nas zivot.Mi se ubacimo u kolotecinu i pocinjemo da propustamo mnogo toga i neko te malo dotakne i vidis da sve nije sumorno da ima i neki zrak koji probija i bas to daje nade.
Pocela sam da filozofiram, dirnulo je i mene.Bas mi je drago sto ti se to desilo i sto si podelila sa nama.

To je ono da zivot cine male stvari, vidis kako jedan mali znak paznje ulepsa ovaj nas zivot.Mi se ubacimo u kolotecinu i pocinjemo da propustamo mnogo toga i neko te malo dotakne i vidis da sve nije sumorno da ima i neki zrak koji probija i bas to daje nade.
Pocela sam da filozofiram, dirnulo je i mene.Bas mi je drago sto ti se to desilo i sto si podelila sa nama.

:heart:
Iskreno, bilo mi bez veze juče da pišem na tu temu... al' kad je već krenula diskusija u tom pravcu - namestilo se samo.
Uvek, ma šta da radimo, prija kad neko primeti da to radimo kako treba i spreman je da to glasno kaže.
8. mart mu dođe kao dan kad je dozvoljena mala pažnja ... a da ne izgleda napadno.

PS Jedne godine... ima tome dosta, sam u sličnoj situaciji "zaradila" sivan novčanik... Bilo mi neprijatno da ga primim, al' još tupavije da odbijem.

Espanjol onaj ko misli da su zene jadnice, ne poznaje prave zene.Ja sam sve u zivotu samo ne jadnica.I ne samo ja.Poznajem toliko dobrih i pametnih zena sa velikim srcem i dok god ima takvih zena ima nade za ovaj svet.:heart: :heart: :brus: :manikir:

PS: Skromnost mi nikad nije bila u opisu karaktera.
Imao sam priliku da upoznam puno hrabrih, pametnih i sposobnnih žena u životu i uživao u njihovom društvu. Zato sam i reagovao na ono "jadnica". Zašto bi bila? A i skromnost ostavljam da glumataju oni nesvesni svojih vrednosti. :bye:

Nikad mi neće biti jasno zašto su žene uvek jadnice. Ko zna ko je iz tog SREĆNO RAZVEDENOG braka izišao kao jadnik?

uopste nisam mislila da su "zene uvek jadnice" i nedaj boze biti "jadnica":sad2: ni svojom ni tudjom krivicom....
to"jadnica"se moze i dvojako protumaciti ali otom potom...
znas ono:"oprosti im boze,ne znaju sto rade"...
ako je bila naopaka u zivotu,sigurno je nisu ni mazili,ni pazili....a kazu da nasilje izaziva nasilje,pa tako sve u krug...
zato sam rekla "jadnica":neutral:

Tu smo izgleda samo nas dve.Ostali su se pritajili ili pajke.Odoh i ja da ušuškam dečicu-kad spavaju su najsladji, onda bih ih najviše gnjavuckala, a onda do mm i njega da ušuškam:zcepanje:
Laku noć Vam želim.Sutra mi je nazovi slobodan dan,a spisak je za sada stao na 11. stavki koje treba da odradim.Samo da ne bude mnogo snega, jer moram da zujim po gradu i bližoj i daljoj okolini.:aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back