Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Mislish beze sa Jacinim korama?

Pa lepo je u slast pojele, mislite na nas malkice, mislicemo i mi na vas

Pa lepo je u slast pojele, mislite na nas malkice, mislicemo i mi na vas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e sad ode puter u propast,bas mi je drago sto cete se videti i ispricati i sto mozete naci vremena za sebe,bas mi bude krivo sto su mi uvek neke druge stvari prece ,i jos torta sa cim god da je,divno..l
epo se druzite sutra i neka vas posluzi vreme.a jel sa puterom ili margarinom?
ja uvek stavljam margarin a svi misle da je puter![]()

Kad god ih osušim,i sastavim tortu,budem ponosna na samu sebe kakav sam majstor!!!

a jel sa puterom ili margarinom?
ja uvek stavljam margarin a svi misle da je puter![]()
... a forumsko društvo ti u kesi donese - puter. Da ne kažem maslac.Ajde šapni mi kako da izvedem to da stavim margarin,a da misle da je puter.Pa kada mi dođe forumsko društvo na leto,a ja da im kažem da je puter.Molim te,molim te,molim te....

Svi me navode na iskusenje. Kakva lepa torta pa jos sa beze korama(Jacinim) Jaco sutra ces ceo dan da stucas 
sto zbog kora sto zbog cvetica.

Konacno sam uspela da probudim mm i da ga podmirim tako da za par minuta krecem u avanturu put jednog Malog sela sred sremacke ravnice. Ljubim vas i zelim vam lep dan.![]()
Podmirila, a?
on me gleda, ja mu kazem, ma cuti i budi zadovoljan hto je coshe tu tako blizu, shta mislish da odem na neko drugo coshe
i pocnem da se smejem, shta ce smeje se i on samnom

da proradila im sujeta, pa eto ne vrtimo sa se samo oko njih