Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragi moji evo htela bi da se pohvalim a i da zamolim za pomoc.
Ako nesto nepredvidjeno ne iskrsne 31.03 putujem u Rim na deset dana. Idem u posetu drugarici koja tamo zivi i ona mi placa put. Planirala sam to jos letos ali nisam dobila vizu na vreme.
E sada molba za one vrednice koje su maheri sa kompjuterima molim da mi izvuku sve adrese u Rimu i okolini gde se mogu naci razne stvarcice za ovaj nas zajednicki posao. Znaci alati, dekoracije, kalupi itd. Volela bi dok budem tamo da sve to obidjem i vidim da li ima nesto povoljno, a vremena cu mislim imati. Hvala vam unapred.

95dd7414.jpg

Kao što ste već obaveštene o održavanju Tortijade u Jagodini 27.03.2010 ja želim samo i zvanično to da potvrdim kao i da vas uputim na adresu http://www.slatkiosmeh.org gde možete izvršiti prijavu.

Sve detalje imate na sajtu o terminima donošenja i razgledanja torti. Ove godine je doneta odluka da Tortijada ima osnovni smisao a to je HUMANOST i neće biti takmičarskog dela. Znamo da ima dovoljno dobronamernih ljudi koji će doneti tortu jer znaju kome su one namenjene i unapred se zahvaljujemo svakoj učesnici/učesniku.

Ako imate bilo kakvih pitanja rado ću odgovoriti.

Srdačan pozdrav iz Jagodine.

Tetat Iro, savrsena vest! Ja , na zalost ne mogu pomoci oko tih poslasticarskih radnji ali jedna moja rodjaka koja obozava putrovanja i ima srece da cesto putuje je daje jako dobre predloge za obilaske grada za kratko vreme i bas je skoro pisala jednoj devojci za Rim pa cu je zamloiti da mi to prosledi. Ta devojka je imala 2 (i to puna) dana u rimu i uspela je bas, bas mnogo da vidi...

Ako nesto nepredvidjeno ne iskrsne 31.03 putujem u Rim na deset dana. Idem u posetu drugarici koja tamo zivi i ona mi placa put. Planirala sam to jos letos ali nisam dobila vizu na vreme.
E sada molba za one vrednice koje su maheri sa kompjuterima molim da mi izvuku sve adrese u Rimu i okolini gde se mogu naci razne stvarcice za ovaj nas zajednicki posao. Znaci alati, dekoracije, kalupi itd. Volela bi dok budem tamo da sve to obidjem i vidim da li ima nesto povoljno, a vremena cu mislim imati. Hvala vam unapred.

Ovo je sjajna vest! :zskace:
Samo, obavezno reci drugarici da pripremi materijal i alat da joj malo kuvaš (svakako više od dva jela dnevno)., mesiš, praviš i dekorišeš torte i kolače... čisto da ostaneš u formi.
A i ako ništa ne budeš radila, plašim se da se, ne daj Bože, ne razboliš. ;)

Heheh,ne znam u Rimu,ali Irena sutra dolazi u Srem...Sa sve sekačima...Pa vi vidite da li će da se razboli....:D

Daco,u Rim putuje 31.marta.To nije tako daleko,a nije ni leto...

greska u koracima poenta je da znam da Irena putuje krajem marta ali dok sam pisala mislila sam na svoje putovanje kom se radujem jednako koliko i njenom...naravno ako nisam napisala ne mozes znati sta sam mislila:zcepanje:

Čuvaj samo noge Iro, kažu da je taj Rim sav u nekim ruševinama! :hahaha::hahaha::hahaha: Inače, krajem marta je u Rimu već debelo proleće. Koristan savet, NIŠTA ne kupuj u centru. Potpuno ista roba je par blokova dalje i duplo jeftinija. Za te poslastičarske drndalice ne brini, u Italiji imaš toga k'o salate. I kao stranca uputiće te svako koga pitaš. A imaš i Pagine Giale sa popisom svega što ti treba. Lepo se provedi! Arivederci!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back