Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zcepanje:e sad ode puter u propast,bas mi je drago sto cete se videti i ispricati i sto mozete naci vremena za sebe,bas mi bude krivo sto su mi uvek neke druge stvari prece ,i jos torta sa cim god da je,divno..l:zcepanje::zcepanje:epo se druzite sutra i neka vas posluzi vreme.

Jaooj,ja se izvinjavam,jel' nisam rekla da su beze kore Jacine.E pa jesu.Po Jacinom receptu.Jaco volim te.:heart:Kad god ih osušim,i sastavim tortu,budem ponosna na samu sebe kakav sam majstor!!!:ok:

A nema u mom seocetu putera.Samo margarin.A u grad nisam išla.Tako da,neću da lažem, torta je sa margarinom.:whistling:

Evo i ja da se konacno javim. Pozavrsavala uglavnom sve planirane poslove. Ostalo malo za ujutro pa onda u skitnju kod drage mi drugarice.
Eto meni se bas neda da drzim dijetu :zper::zper: Svi me navode na iskusenje. Kakva lepa torta pa jos sa beze korama(Jacinim) Jaco sutra ces ceo dan da stucas :zper::zper: sto zbog kora sto zbog cvetica.
Samo se nadam da necu biti baksuz pa da sutra naveje sneg i da ne mogu krenuti a toliko sam se radovala.
Ljubac od mene i laku noc:cmok2::cmok2::cmok2:

ece69f5f.gif

I ja sam ustala ranije da zavrshim sve, pa evo cekam da dodju, kaze muz, shta cemo za rucak, a ja kazem, ma cekaj da dodjem sebi malkice, odoh na coshe:zcepanje:on me gleda, ja mu kazem, ma cuti i budi zadovoljan hto je coshe tu tako blizu, shta mislish da odem na neko drugo coshe:zper:i pocnem da se smejem, shta ce smeje se i on samnom:zcepanje:

Poznato mi to...Kaže mm, šta tu ima tako zanimljivo kad ne silaziš sa kompa...ja mu lepo objasnim, a on kaže...moraću ja malo da im pišem...u potpisu muž od stefanelli...više ne trčiš tako za mnom kao za forumom...i onda naravno smeh!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back