Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Ma odmori se ti pa si sutra kao nova, ima ti da pevushish i uz bostan i uz torte, ma nisi ti maciji kashalj.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bas ih mrzim, a oni mene izgleda vole pa me samo glockaju. Bar da mi skinu neko kilo pa da mi ne bude zao. Ovako me sve samo svrbi i mervira

Nishta bolja pesma kod mene nije, jedino shto ja nisam pushac ako si na to mislila kada si rekla piksla.Ja sam ti veliki protivnik, cak i muz ne sme da pushi u kuhinji kad radim tortehvala ti i ja pomislim kad postavim figurice da ce ljudi moci otprilike da vide kako je radjeno,a ako nesto nije jasno svi znaju da mogu da me pitaju kako se nesto uradi,pa odnda krs i lom oko mene mi glupo da uhvatim soljicu od kafe ili punu pikslu a ne mooogu da sklanjam ili pomeram![]()
, shizeo je zbog toga, ali je navikao, shta ce samnom
, ai nace haos bude i kod mene i verujem svugde, pa radi se brate mili

, ali dete mi je naravno prece, ustvari nije rec samo o detetu nego o firmi, kao da ce da propadnu bez mene.

ma može!Sto se mene tice svako okupljanje dolazi u obzir,ali kod nas u lesnikaru i to u septembru kada je berba lesnika pa da vidimo te vrednice. Poljubac od mene!

Ja zaista ne znam šta je to,toga u Sremu nema.Ili lubenice,ili dinje.A lubendinje