Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi se vratili sa rodjendana, bilo nam je super,lepo smo se proveli,svekrva se bash obradovala shto smo svi zajedno, a da ne bude mrtvo slovo na papiru dobila je pored poklona i tortu od mene, kao shto sam obecala,nishta posebno ukrashena ali je bila veoma ukusna
IMG_5623-1.jpg

Pozdrav pa se pishemo, nadam se da ste tu, da ste vredne pa ce te se javiti.:heart::bye:

Mi se vratili sa rodjendana, bilo nam je super,lepo smo se proveli,svekrva se bash obradovala shto smo svi zajedno, a da ne bude mrtvo slovo na papiru dobila je pored poklona i tortu od mene, kao shto sam obecala,nishta posebno ukrashena ali je bila veoma ukusna
IMG_5623-1.jpg

Pozdrav pa se pishemo, nadam se da ste tu, da ste vredne pa ce te se javiti.:heart::bye:
Jako mi se sviđa ova "kućna varijanta" torte. :super:
U ukus tek ne sumnjam :per:

Ja stigla, pozdravljam vas sve. Srećna sam što sam živa i zdrava, imala sam žestoku saobraćajnu nesreću, ja preticala traktor, komada 2 i prvi iznenada skrenuo ispred mene, čovek krenuo u kafanu... Zaboravio da pogleda... Eto. :sad2:

Drago mi je sto cujem da je sa tobom sve dobro Inka. Ti traktori na putu su stvarno opasnost, a nepazljivi vozaci jos vise.
Ja se upravo vratila, necete verovati sa pecanja. Moj dragi stalno gundja da ja nisam nikakva zena kad nemam vremena da ga ni na pecanje odvezem. I ja resila danas posto je praznik da ostavim sav posao i odmah posle rucka sam ga odvezla na Tamis tu kod Opova. Priroda je zbilja divna. Malo nas je kisa kvasila ali smo nesto i upecali. Bice za corbu.

ja sam OK, a auto je mislim totalna steta. Ali ne onaj moj žuti, nego jedan drugi, firmin auto. Sta da se radi, opasni su traktoristi, ja sve to znam, ali eto, desila sa bas takva situacija, bilo je nemoguće izbeći ga. Policajci su napravili izveštaj, on je kriv u ovoj situaciji, ali da je neko nastradao, ja bih se živa pojela, bez obzira što ja nisam kriva pravno gledano. Ja sam OK, možda napravim neku torticu da to proslavim, ali realno sam mogla da budem i pokojna, ali nisam, pa se sad radujem, mada me mama sad nakljukala nekom smirujućom tableticom, pa mi se spava. Drage moje, biće sve u redu. Ljubim vas sve!:heart:

Inka drago mi je da je sve proteklo bez ozbiljnijih posledica. Naspavaj se, odmori i sta da ti kazem, ako mozes, sto pre zaboravi. Sigurno si se jako uplasila. Bitno je da si ziva i zdrava, a za kola ne brini. Veliki pozdrav.

Ju pa od sinoc na cosetu nista novo, a ja se ponadala da cu s uzivanjem citati novosti uz jutarnju kaficu.:dontunderstand:
Izgleda da su su svi za vikend umorili pa rano otisli na spavanje. Ja sam morala da poranim jer mi je zbog sinocnog pecanja ostala gomila vesa za peglanje, a evo jos malo pa moram u skolu.
Cujemo se kasnije:cmok2:

Pozdrav za sve, Teta Ira opet ti i ja ispadosmo najvece luftike, ali neka, znamo mi kako je.Uopshte ti ne zavidim na pecanju, lepo je shto si otisla u prirodu, ali tvoj posao, koji je samo tvoj, itekako trpi.Ne zavidim ti po tom pitanju, ali dobro svako zna svoje, ja stvari reshavam na mnogo dugacicji nacin, pa sve su nas majke rodile i mucile se da nas rode na isti nacin, treba se boriti za sebe i svoja prava i postaviti sebe na svoje pravo, zasluzujuce mesto u porodici, pogotovo ako smo itekako nosioci opstanka te porodice.Neka si ti meni ziva i zdrava.
Inka kako si ti?Dali ti je bolje?
Zelim ti brz psihicki oporavak.:heart::bye:

Inka, savetujem da se dobro odmoriš i svaki bol na telu ukoliko ga imaš dobro proveriš. Ovo ti govorim iz ličnog iskustva. Ja sam pri saobraćajnom udesu pomerila dva pršljena, tada nisu bili sigurni dali su polomljeni ili ne,stavili mi gips na vrat (nije imalo kragni), par dana, shvatili da nije dobro stavljen, skinuli...ja bila neodgovorna nisam otišla na kontrolu i danas problem. Gotovo da ne znam za dan kada me ne boli glava od tog prokletog vrata... Zato- dobar odmor, dobri pregledi, i dobra rehabilitacija. A za auto- ko je kupio taj kupiće i drugi. Samo život ne može da se kupi, i nemoj slučajno da pomisliš na tu vrstu šptete...
Želim brz oporavak i da znaš da ćeš par godina pri svakom kretanju autom prema tom mestu imati strah. Ali i to će proči, veruj mi...
Poz...

Drage moje, mnogo vam hvala na podršci, to stvarno mnogo znači. Nekako što više pričaš o tome, počnemo i da se šalimo i tako mi je malo lakše. Meni je najgore što je bila sa mnom još jedna devojka, ali i ona je dobro i stalno se čujemo i sve OK. Ipak, makar je onaj čovek kriv, ja sam odgovorna, pa sam mnogo srećna što je ona OK. Obe smo sve odmah snimile, tražile smo hitnu iako nam naizgled nije bilo ništa. nemamo nikakvih povreda, jedino što meni, a i njoj, izlaze neke modrice, za koje juče nismo ni znale da smo se u ta mesta udarile. To je od pojasa i po kolenima.

Znate šta? Pa ako već tražimo mesto da se sastanemo, a da liči na vikendicu, eto moja je kućica ko vikendica, pa možemo ovde. Imam dvorište, malko će biti gužvanjac, ali kako se kaže kad gosti nisu besni, ni kuća nije tesna, a i dvorište je lepo... Gledajte prognozu, i dajte predloge za termin. Ja putujem 30. juna i vraćam se 7. jula i posle sam tu, pa vi predlažite ko se šta seti. Ako hoćete tako... Ili mora negde u prirodi.... Ali ja nemam nigde vikendicu, imam, ali daleko, u Podravini. A ona bi bila bukvalno idealna, ali je daleko, 440 km odavde.

Poljubac svima od šokiranog stvora:eek::heart:

Uf ljudi. Upravo sam se vratila iz jednog sela blizu Velikog Gradista. Jutros dosla u skolu i saznala da je direktoru umrla majka pa smo isli da izrazimo saucesce. Verujte nije bilo bas prijatno voziti tamo i natrag po najvecoj vrucini jer ja nemam klimu u kolima. Ali direktor mi je covek i po pa to visestruko zasluzuje.
Idem sad malo da odmorim pa da se prihvatim zaostalog posla.:cao:

Uh Inka,sve je dobro kad se dobro svrši...Sada možemo i da se šalimo.Tako je ovde kod mene jedan čovek udario u prikolicu koju je vukao traktor,a traktor vozio neki malo zbunjen čovek.I kada je ovaj izašao iz auta,i pitao ga "Čoveče,pa šta radiš?",ovaj mu odgovorio"Pa jel ti ne znaš da mi je tu kuća!?" Tako i ti,nisi znala da je tu kafana.

Ja sam stigla iz NS,ljubavmogživota vozio auto na servis,a ja sa mojom sestrom i mamom malo švrljala po gradu...Spremam se za maturu u petak...

Sada sam baš smorena,ali morala sam da virnem ovde,da vidim šta se dešava.

sad sedoh da vidim sta se ovde desava i bas me presece Inkina saobracajka.Drago mi je da se sve zavrsilo bez fizickih posledica.mi smo sinoc postali prvaci Beograda,osvojili smo kup i naravno stavili zlato oko vrata.Sutra nam je matursko vece,a meni u petak crkla pegla,idemo sad da isporucimo neke torte pa da svratim da kupim neku da mogu dete da opeglam.Glava me boli ludacki jer sam za 48 sati spavala jedva 8 sati,zato kad veceras zalegnem bicu ko uspavana lepotica samo ce meni trebati kofa vode da me probudi jer me sad ni 100 princeva ne zanima....

Daco, Daco 100 princeva te sigurno ne zanima. Sta ces sa njima , ali onaj jedan pravi, visoki koji se zauvek uselio u tvoje srce sigurno ce naci najlepsi poljubac da te probudi.:cmok:
Na zlatu cestitam. :klap::klap:Znam kako je to divan osecaj kada ti detetu stavljaju zlato oko vrata, a ti od ponosa zelis da poletis
Evo ja malo dremnula pa idem dalje.

I te pegle,bas znaju kada treba da posustanu.Moja je crkla dok sam peglala Jovaninu matursku haljinu.Pa sad zamislite treba zavrsiti peglanje sa tudjom peglom koju ne poznajes.Pa je smanjim jako ,pa nece da pegla.....Cudo jedno.Inace Daco sve cestitke na osvojenom zlatu i najlepse zelje za dobar provod na maturskoj veceri.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back