Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E drage moje sad mogu da odahnem.Nekoliko predhodnih dana je zaista bilo za mene i moje najbliže veoma, veoma stresno...Blago rečeno...Koliko suza, neprospavanih noći. U pitanju je moja mama kojoj su dijagnostikovali neke izrasline i uputili na onkologiju. A da ne bi čekali do početka aprila kad je bio prvi slobodan termin za pregled uradila je sve to privatno.I sve je u redu. jao kakvo olakšanje. Čini mi se kao da nam je Bog dao drugu šansu.Njoj i celoj našoj porodici.
Eto to sam ukratko htela da podelim sa Vama. Možda nekad i nemamo drugu šansu.Razmislite sledeći put kada se nervirate oko banalnosti. Iskoristite svaki dan...Recite onima koliko ih zaista volite, pre nego ih izgubite. Zagrlite ih, dok su sa Vama...
Ljubim Vas

Draga PrincessAndjela, veoma sam srećna, što ste imali samo lažnu uzbunu sa mamom. Ja sam imala pre 4 godine sa mužem, samo što je to bio rak debelog creva. Na sreću su mu uzeli metar creva i posle nije imao ni lečenje ni hemoterapije. Bilo je u zadnjem momentu. Hvala Bogu, jer otac mi je umro za par sati a mama je šlogirana, polupokretna i tako to.
Ali, da se samo ne jadam, moram da Vam se svima pohvalim MM mi je danas kupio druga - veća kola. Nisu nova, ali super su. Sada ću mu prepustiti Opel Astru karavan srebrni a ja sam dobila Citroen C8 prelepe crvene boje. Još samo da naučim da parkiram mali autobus, pa da se zaradjuje.
Pozdravljam Vas sve.

Draga PrincessAndjela, veoma sam srećna, što ste imali samo lažnu uzbunu sa mamom. Ja sam imala pre 4 godine sa mužem, samo što je to bio rak debelog creva. Na sreću su mu uzeli metar creva i posle nije imao ni lečenje ni hemoterapije. Bilo je u zadnjem momentu. Hvala Bogu, jer otac mi je umro za par sati a mama je šlogirana, polupokretna i tako to.
Ali, da se samo ne jadam, moram da Vam se svima pohvalim MM mi je danas kupio druga - veća kola. Nisu nova, ali super su. Sada ću mu prepustiti Opel Astru karavan srebrni a ja sam dobila Citroen C8 prelepe crvene boje. Još samo da naučim da parkiram mali autobus, pa da se zaradjuje.
Pozdravljam Vas sve.

Hvala ti puno!
A tebi od srca sve čestitke za novi auto. Da te lepo služi i da ti donese brdo parica!!! :D
Sad sam videla na netu sličicu tvog auta.Jao baš je lep!!! I veeelik! Da li je dovoljna B kategorija za njega? Šalim se, naravno!!! Divno izgleda!

Uh princezo, dobro je...Svesni smo da niko ne može biti večan, ali ... Nataša, čestitam na ponovi...Neka služi dobro, dok ne poželiš neki drugi.

Ja uživam. Muž i starije dete gledaju utakmicu, mlađe dete na takmičenju, a ja jedem kinder tortu i forumašim. A dobra je...Nije što sam je ja pravila, ali stvarno je vrh...:D

Poslednja izmena:
kod mene je situacija u kuci bila strasna poslednje dve nedelje jer mi je tetka koju gledam kao rodjenu majku bila u bolnici zbog vode na plucima i navodno neke izrasline u plucima par puta su joj vadili vodu i ona opet nadodje tako da su sumnjali na karcinom rezultati su juce stigli negativni na kancerogene celije tako da smo odahnili doduse jos ostaje pitanje vode u plucima ali se nadam da ce biti sve u redu jer je jako puno volim

Evo i mene, navratila na kratko. Ovih dana sam bas u guzvi ali izguracu.
Natasa moje cestitke za nova kola. Sada ces lakse svuda stizati.
Princes i Cilence drago mi je da nije najgore i zalim da vcam se drage osobe brzo oporave.
Odoh treba da radim nekog Pima i Pimbu a neznam odakle da pocnem. Oci mi se sklapaju i najradije bi se zavukla u krevet i malo dremnula.

E drage moje sad mogu da odahnem.Nekoliko predhodnih dana je zaista bilo za mene i moje najbliže veoma, veoma stresno...Blago rečeno...Koliko suza, neprospavanih noći. U pitanju je moja mama kojoj su dijagnostikovali neke izrasline i uputili na onkologiju. A da ne bi čekali do početka aprila kad je bio prvi slobodan termin za pregled uradila je sve to privatno.I sve je u redu. jao kakvo olakšanje. Čini mi se kao da nam je Bog dao drugu šansu.Njoj i celoj našoj porodici.
Eto to sam ukratko htela da podelim sa Vama. Možda nekad i nemamo drugu šansu.Razmislite sledeći put kada se nervirate oko banalnosti. Iskoristite svaki dan...Recite onima koliko ih zaista volite, pre nego ih izgubite. Zagrlite ih, dok su sa Vama...
Ljubim Vas

Joj bas mi je drago da je sve u redu. ja sam na zalost imala tako sa mojom majkom otisla je za tri meseca zato kako kazes iskotistite svaki dan da nekome kazete lepu rec.

Princess dobro je da je bila lazna uzbuna ....
Natasha cetitam nova kola :ok:
i ja danas imala trzavice mojoj mami pozlilo pa su je sa posla odveli na urgentni,pustili su je kuci ,ali mora da ide da proveri za stitnu zlezdu bice valjda sve ok...

ja sad dosla sa posla,a radila do 19h.cekala sam 47-icu pola sata,izgleda da je bila neka utakmica,pa nisu isli autobusi.
princes,dobro je da nije nista,hvala bogu.cilence nadam se da ce se tetka oporaviti
natasa,cestitam na novom autu

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back