mamaKristina
Primećen član
- Poruka
- 831
Moze li se koja od vas setiti u cijem albumu ima na torti biciklo .Treba mi da vidim kako da ga napravim......
Hello kitty ima biciklu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li se koja od vas setiti u cijem albumu ima na torti biciklo .Treba mi da vidim kako da ga napravim......
Draga PrincessAndjela, veoma sam srećna, što ste imali samo lažnu uzbunu sa mamom. Ja sam imala pre 4 godine sa mužem, samo što je to bio rak debelog creva. Na sreću su mu uzeli metar creva i posle nije imao ni lečenje ni hemoterapije. Bilo je u zadnjem momentu. Hvala Bogu, jer otac mi je umro za par sati a mama je šlogirana, polupokretna i tako to.
Ali, da se samo ne jadam, moram da Vam se svima pohvalim MM mi je danas kupio druga - veća kola. Nisu nova, ali super su. Sada ću mu prepustiti Opel Astru karavan srebrni a ja sam dobila Citroen C8 prelepe crvene boje. Još samo da naučim da parkiram mali autobus, pa da se zaradjuje.
Pozdravljam Vas sve.
E drage moje sad mogu da odahnem.Nekoliko predhodnih dana je zaista bilo za mene i moje najbliže veoma, veoma stresno...Blago rečeno...Koliko suza, neprospavanih noći. U pitanju je moja mama kojoj su dijagnostikovali neke izrasline i uputili na onkologiju. A da ne bi čekali do početka aprila kad je bio prvi slobodan termin za pregled uradila je sve to privatno.I sve je u redu. jao kakvo olakšanje. Čini mi se kao da nam je Bog dao drugu šansu.Njoj i celoj našoj porodici.
Eto to sam ukratko htela da podelim sa Vama. Možda nekad i nemamo drugu šansu.Razmislite sledeći put kada se nervirate oko banalnosti. Iskoristite svaki dan...Recite onima koliko ih zaista volite, pre nego ih izgubite. Zagrlite ih, dok su sa Vama...
Ljubim Vas

..sela za komp, piejm vino i sad cu da radim neki sajt...uzivajte u vikendu.kiss!

..ja i alkohol nismo nesto bliski...pa ovo moze da prodje..ili Irish cream npr..