slogi
Aktivan član
- Poruka
- 1.007
Evo ja sam dosla kuci pre 10-tak minuta. Lepo smo se proveli i ispricali, bili su Koka i njen muz, daca011 i njen muz, teta ira, inka i ja.
Jaco vidim da nema nikoga da ti odgovori pa evo ja samo da kazem da su mene pred Jagodinu savetovali da fondan ne zamrzavam jer posle bude vlazan i opusti se. Ali sam ga ostavila u frizideru i nista nije smetalo. Ispod fondana je bila plazma torta bez ikakvog premaza (koji svi vi koristite za fondan, bilo da je fi ili dzem)
Jaco vidim da nema nikoga da ti odgovori pa evo ja samo da kazem da su mene pred Jagodinu savetovali da fondan ne zamrzavam jer posle bude vlazan i opusti se. Ali sam ga ostavila u frizideru i nista nije smetalo. Ispod fondana je bila plazma torta bez ikakvog premaza (koji svi vi koristite za fondan, bilo da je fi ili dzem)

( boze shto je lepo kad nema torti u kuhinji na stolu)
Kod nas u kuci je ovih dana bilo svega.....Gostiju more jer smo pravili cerki rodjendan....I ona je sada punoletna (bas su mi deca velika)
kad pre.....Pored gostiju posla na sve strane nesto sam slikala nesto ne, videcete u albumu...Muz imao posla sa lovcima, sin dosao iz NS-a....Prosto ne mogu da verujem kojim smo tempom ziveli ali dobro desava se i to......Uzivajte i cujemo se 

)