Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Pozdrav za sve vas. Danas sam dobila poruku od Marije Savic, pozvali smo je da dodje sa Borom da odrzimo jednu prezentaciju ovde u Zrenjaninu, to ce biti 24.05.2009.znam da niste blizu, ali ima ko i nije bash daleko(blize nego u Jagodinu), treba poneti dobru volju i poneshto para ako zelite neshto kupiti, Marija ce svashta doneti.Prezentacija ce se odrzati u igraonici "Topolino" u centru Zrenjanin, znate vec kod koga, kod Smeh-a, pa eto ako ste zainteresovani dodjite.
P.S.
Bit ce i shtrudle i kolaca, neshto slano i slatko da se gricne i mnogo pozitivne energije.
Ljubim vas sve puno.![]()
Jao sto mi je zao sto najverovatnije ne mogu da dodjem. Bas tog dana mi je mami rodjendan, a posto ce mi i brat iz Amerike biti tu bicu duplo angazovana. Da je bar negde u junu da mi se zavrsi sva ova frka tako bih rado dosla.

), treba poneti dobru volju i poneshto para ako zelite neshto kupiti, Marija ce svashta doneti.Prezentacija ce se odrzati u igraonici "Topolino" u centru Zrenjanin, znate vec kod koga, kod Smeh-a, pa eto ako ste zainteresovani dodjite.

, pa proci ce i ovaj vikend, pa sledeci, pa ovaj mesec, pa godina, pa dve, tri cetiri...I onda cu biti stara baka koja ce pricati samo o tortama jer drugo nije ni uspela da vidi u zivotu
Bas tog dana je meni rodjendan i dolaze mi gosti tako da nema sanse!
, pa ce tako biti i sa nama, naci cemo se drugi put.Eto ako budu dani piva ove godine ja vas sve pozivam to je negde u avgustu. Pozdrav i ljubac, danas se pocinje sa torticama
.Nadam se da "neko odgore" vidi sve, pa da će poslati i jednu pravu,pravcatu kišu u moj Srem.Držite palčeve.

naravno sa onima koji budu mogli da ostave svoje obaveze.
, e Koko kako cu misliti na sve vas u Beogradu
, a ja u tortama do gushe, uzeshe mi i to malo slobodnog vremena
Nego hajde organizuj se sada, pa skokni u subotu do BG, kao rodjendanski poklon sebi