Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Draga Vesna,zelim ti da ti zivot bude kao Pariz u kome zivis.Lep,romantican,inspirativan i sve ono lepo sto krasi grad u kome zivis.Da nam budes zdrava,vesela i radis u zivotu ono sto vočis,i budes uspesna u tome.Zelim ti puno,puno srece!!!

Poshto sam ja vrlo iskrena osoba, bez obzira shta drugi misle, reci cu ti neshto, nikada nisam bila u Trstu, a od inostranstva sam videla samo Madjarsku, bili smo jedan vikend u banji Djuli.Nazalost teshko smo ziveli, tata je sam radio, baba i deda bez penzije sa nama...Ma bolje da se ne podsecam, tako da sam ti ja ostala zeljna putovanja, volim da putujem i rekla sam ako ikada docekam penziju i bude bilo uslova otici cu na put oko sveta da vidim gde sam zivela pre nego li sklopim oci.:mrgreen:
E sad malo lepih stvari, moj mladji sin ima nepunih 14 godina 28.05. ide u Holandiju sa bejzbol klubom, u proshlu subotu je izabran za clana juniorske ekipe Srbije i idu na 4 dana, a posle u Bugarsku i Rumuniju.Ma neka bar dete vidi sveta ako ja nisam:)
Ekipa se birala u proshlu subotu u Beogradu imali su try out i selekciju je vrshio jedan od bejzbol igraca iz Amerike.E neka se deca na uzivaju:worth:
Draga moja,nisam ni ja u najranijoj mladosti svojoj videla baš mnogo.Trst nam je tada bio prvo i jedino inostranstvoMore sam videla iz autobusa,a brčkala se tek kad sam bila druga godina fakulteta.Slične su to sudbine,moja Jaco.Ali neka,neka se putevi otvore ovoj našoj deci i svoj deci sa ovih prostora koja su bila uskraćena za mnogo štošta.Vidiš,neko to odgore gleda sve.Čestitam što si rodila i odgojila tako dobru decu i želim tvom dečaku da uspe u ovom teškom sportu,ode i živi negde gde će mu biti bolje.A ti onda da ideš tamo i da im pokažeš kako naše žene prave najlepše i najukusnije torte na svetu.

Vesna, i ja se pridruzujem cestitkama.
Danas sam ceo dan bila napolju, zavrsalva razne poslove (sto obavezne sto zeljene) i nasetala se po gradu jer sam isla u razlicite delovi koji nisu bas sjajno povezani gradskim saobracajem (ili bar ja ne znam da jesu). Srecom, pljusak koji je bio ovde kod nas uhvatio me je kada sam bila u radnji :)

Evo i mene, ako neko voli dzem od jagoda pozivam ga na degustaciju, ustvari izmedju dzema i slatkog, ali je fenomenalan, ceo stan mi mirishe na jagode.Cekam da se moji vrate kuci pa da degustiraju dzem, ucinile mi se jagode lepe i sa povoljnom cenom i nisam se pokajala, odavno nisam kupila u zadnjih nekoliko godina tako lepe jagode, a posle ovih kisha one brzo prodju jer se kvare.Pozdrav za sve i veeeeeliki poljubac.:zag::bye::heart:

joj i ja sam danas ceo dan u jagodama,sad smo zavrsili.Moj dragi sa kvantasa doneo osam gajbi najlepsih sto sam jela ove godine.Prosto mi je bilo zao da kuvam dzem ipravim sok,ali kad se mora nije tesko.Ponovicemo to jos jednom za par dana.

Evo i mene, ako neko voli dzem od jagoda pozivam ga na degustaciju, ustvari izmedju dzema i slatkog, ali je fenomenalan, ceo stan mi mirishe na jagode.Cekam da se moji vrate kuci pa da degustiraju dzem, ucinile mi se jagode lepe i sa povoljnom cenom i nisam se pokajala, odavno nisam kupila u zadnjih nekoliko godina tako lepe jagode, a posle ovih kisha one brzo prodju jer se kvare.Pozdrav za sve i veeeeeliki poljubac.:zag::bye::heart:

Baci recept za taj dzem-slatko od jagoda,jacooooooooooooooo

RZORICE SRECAN TI RODJENDAN ZELIM, MNOGO ZDRAVLJA, MNOGO SRECE I JOSH MNOGO TVOJIH LEPIH TORTI I KOLACA
hearts043-2.gif

Zorice, srecan rodjendan! Stvarno svaki dan je nekome reodjendan! Dobro je da neko od vas ovde napise, posto ja nemam naviku da gledam ona opsta obavestenje na forumu pa bih uvek sve propustilaa

Poslednja izmena:
Hvala vam svima na lepim zeljama i cestitkama.Ja sam tek sad dosla do racunara.A i sad cekam drustvo pa se cujemo mozda veceras,a mozda i sutra jer mi je i kumovima godisnjica braka,pa cemo verovatno veceras u zivot!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back