Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma vidim ja sve šta se dešava, ali meni je u subotu ceo dan gužva, jedino ću možda, ali baš možda, moći kasno uveče da se izvučem, pa da se nađemo negde u gradu. Da je bar u nedelju... Ajde, čućemo se u toku dana, pa da se eventualno vidimo po noći, pretpostavljam da ste planirali da "zujite" celu noć, jer je Noć muzeja. U svakom slučaju ćemo se čuti telefonom.

:hahaha::hahaha::hahaha:Izvini Slogi, ali veeeelika gungula kod tebe, nije bash smeshno, ali tako kad te oce onda te oce.Proci ce i to.:)
Stigoh sa posla, umorna , a ceka me brdo stvari da odradim kod kuce.Kad sam ushla u stan pala sam u nesvest, neznam gde pre da pogledam, nered na sve strane, kore me cekaju da pecem...Ludnica.Pishemo se posle:bye::heart:

Jaco kako mi je ta situacija poznata. Cesto se pitam kako uspeju da za tako kratko vreme naprave takav haos:dash::dontunderstand:
Evo kod mene pripreme za docek brata su u toku. Samo sam na minut svratila da vidim sta ima novo. To mi dodje kao tableta bensedina- smiri me pa mogu dalje.:cmok2:

:hahaha::hahaha::hahaha:Izvini Slogi, ali veeeelika gungula kod tebe, nije bash smeshno, ali tako kad te oce onda te oce.Proci ce i to.:)
Stigoh sa posla, umorna , a ceka me brdo stvari da odradim kod kuce.Kad sam ushla u stan pala sam u nesvest, neznam gde pre da pogledam, nered na sve strane, kore me cekaju da pecem...Ludnica.Pishemo se posle:bye::heart:

ma smejem se i ja kada se tako nesto desi :hahaha:- necu valjda da kukam i placem ali mi ipak prva reakcija bude bes i tuga :dash::besna::sad2:
A i sada sam se dodatno iznervirala a zao mi je da to pokazem da mama ne vidi jer misli da mi je mnogo pomogla ( a samo mi je odmogla).Naime, ovih dana je u Beogradu jedan moj drug iz Slovenije i otisla sam da se vidim sa njim i zamolila mamu samo da mi jednu gomilu knjiga ocisti i ostavi na podu da ja redjam na policu. A ona je i poredjala i to sve pogresno pa ja sada moram sutra da skidam pa da opet redjam... :besna::eek:
Inace, Carli je jednom pomenula kako joj cerke pomazu u kuci. E tako sam ja negde tokom gimnazije pocela da pomazem mami i malo po malo i sada skoro sve ja radim u kuci :dash:

draga Slogi,mnogo nasih dobrih serija je uradjeno na tu temu,a obicno kad krene ide sve po redu.Mi smo danas kupili sve sto treba za matursko vece.Vrh nase srece su bile setalice broj 49.5 i to one koje su nam se dopale,nismo mogli da verujemo.Tek danas vidim da mi dete vise nije dete.

Dobro jutro devojke.Sta se radi? Ja malo pauziram uz kaficu. Jos dva dana pa mi stize moj bata.:cmok2: Bas sam nestrpljiva.Pripreme za docek su u toku. Hoce seka da spremi bati sve specijalitete koje dugo nije jeo, a on je od uvek obozavao moju kuhinju.
Uvek se setim one pesme:
"Amerika, Amerika - zemlja velika, ali metar moga sela - Amerika cela " :rotf::rotf:

U pravu si Teta Iro, jest da zivimo ispod standarda nekih vecih zemalja( a mozda i manjih), ipak svi oni zele da dodju nazad bar na kratko.Ja imam dva brata od strica sa kojima sam odrasla u jednoj kuci, oba su u inostranstvu.Jedan je u Nemackoj, a drugi je u Austriji.Mogu ti reci da ih srce vuce ovamo, ali zivot je zivot, neke druge stvari preovladjuju i ipak ce ostati tamo,Jedan od njih mi je bio gost za katolicki bozic, odushevio se trpezom, a na sarme je navalio, nije mogao da prestane da jede, svi smo se smejali.Na kraju ih je seckao i bockao kao meze.Sprema se i tamo, ali ne kao ovde.Mnogo rade(mi kao luftiramo), njima je vikend svetinja, a nama, ma da li u nashem kalendaru ima vikenda ili su svi izbrisani?Ja radim na posao i u nedelju, a da ne kazem shta sve imam za vikend od torti, pa ko te pita, ipak osecam da smo mi zadovoljniji u dushi, a meni je to bitno, ne znam mozda greshim.:roll:
Pozdrav za sve vrdnice i odoh da radim , ima se josh puno, a na posao krecem u 10h.Ljubac:zag::heart::bye:

Cure,hvala svima....

Dirnule ste me do suza sa tim vatrometima,tortama,lepim zeljama....

Idem da spremam nesto slano za goste,pa se citamo veceras...

hvala,jos jednom...

Uz veliko izvinjenje što to nisam uradila na vreme (potrošila megabajte za Internet, a nisam primetila :dash:, tako da sam bila isključena :besna:), nadam se da važi pravilo da za lepe želje nikad nije kasno... :think:
Ljubim te i želim sve najlepše

home_birthday.jpg

Dobro jutro, evo mene opet na sabajle. Pijem kaficu i budim vas. Sreca pa ne cujete pa mozete jos par sati da blazeno pajkite. Ja ni ovo malo nisam mogla. Celu noc su nam busili ulicu i nesto radili. Galama je bila nesnosna. Nadam se da ce danas zavrsiti.

Vidim da ste bas vredne ove nedelje! Ma salim se vi ste vredne uvek, bas mi je drago sto cemo videti puno lepih tortica... Daco, nisam bas u toku, da ne listam prethodne postove, da li vi slavite malu ili veliku maturu? Mi se jos uvek nismo spremili komplet, tako da moramo ponovo u kupovinu...
Teta Ira sigurno odbrojava sate...

malu,malu,nadam se samo da do velike nece noga jos puno da poraste inace nece imati sta da obuje sem kosarkaskih patika.Ljubi ga majka,inace sledece nedelje idemo na opstinsko takmicenje mladih pesnika posto mu je na skolskom pesma bila prva.Inace sam tek sad shvatila da u bgd-u jednu istu stvar mozes platiti 100 eura,a mozes i 60 sto se nama desilo i sto nije zanemarljivo.

Teta Iro, evo da se i ja priključim pozdravima jutarnjim. Pijem bukvalno kaficu i odoh u teretanu, mora se. Napravila sam za snaju tortu u obliku puno malih torti, biće dece, pa da se raduju. Pokazaću posle, kad uslikam... Mnogo mi se spava:eek:

Stigoh sa posla, odneli neke torte , pa malo sedoh da vidim gde ste i shta radite.Tako zavidim nekima za veceras, ali nije bilo shanse ni teorijske da dodjem u Bg, tako blizu a tako daleko, pojedoh se, ali shta da radim posao je posao moramo sve isposhtovati, bit cu u mislima sa vama. Pozdrav za sve i za one koje rade i koje odmaraju i koje dolaze u Bg.:bye::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back