Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa dobro jutro drage moje. Vidim da ste sinoc sve bile vredne i uredno se odjavile. Pa ne treba ljutiti uciteljicu.
Ja evo svratih na kratko pa idem u nabavku. Samo da sa vama popijem prvu jutarnju kaficu i malo procaskam:telefon:

Draga Vesna iako se neznamo licno:worth: zamolila bi te da mi ne persiras jer se onda osecan uzasno staro, a i smatram da smo ovde bez obzira na godine sve ravnopravne drugarice.
Ja doduse nemam toliko torti kao ti i jos poneke sa ovog foruma, ali nemam vremena za spavanje jer kuvam za tri-cetiri kuce, a i sav ostali kucni posao do detalja je na meni.
Evo vratila sam se iz nabavke-pun gepek- za tri domacinstva. Sad kuvam mami rucak i nosim pa onda dalje.:cao:

Boze, kako ste i danas vredne, ja danas imam blagdan, josh sam u pidzami:rumenko:, nema veze rucak se kuva, obozavam da sam nedeljom u pidzami shto duze(sem da neko ne naidje):mrgreen:
ili da imam torte da pravim.Teta iro svaka to cast ako ti to neshto uopshte i znaci, moralna podrshka je moralna, ali bi vishe dobro doshla i fizicka pomoc, zaista si cudo, imam i ja puno obaveza, ali ne mogu reci da ustajem svako jutro u 5 sati(sem kad ima puno torti), treba izdrzati takav tempo, a da se ne odrazi na zdravlje. Verovatno znash da ljudi koji malo spavaju mogu da poremete metabolizam i skloni su gojenju OVO NE VAZI ZA KOKU:hahaha::rotf:, Koko ti si zivi primer opovrgnuca ove teorije, a Teta Ira i ja shkolski primer:rumenko:
Vesna i tebi svaka cast, radi li se radi punom parom...Pozdrav za sve i veeeeliki ljubac.:zag::bye::heart:

Ne znam kako je kod vas,ali ovde je taaaaako vrućina,da mi dođe da ne izlazim napolje uopšte....I juče je bilo grozno,a mi imali nekog posla na njivi,pa mi je provrio mozak.

Zato danas ne izlazim iz debele hladovine,bez preke potrebe.

Opet sam kod kuće,ne idemo kod mojih na ručak,i to ume baš da mi nedostaje.A ponekad mi i prija...A danas bih ipak volela da idem,ali ne mogu.Nisu kod kuće.

Jutros sam se baš potresla.Ovde u selu jednu mladu ženu (mojih godina),ubila struja...A ima četvoro dece.Doduše,mlada ih rađala,pa su svi odrasli,ali tužno mi je.Ja sam baš uvek vedra i optimistična,i prosto kipim od pozitivnosti,ali ovako nešto me uvek sroza...Kada shvatim kako smo potrošna roba,i kako mnogo toga ne zavisi od nas samih...

Baš sam tužna + ne idem kod mojih....Ovo je jedan od onih dana....Levih...

Nemili dogadjaji nazalost dolaze sami, bez nashe kontrole i zelje, a dok se neshto tako ne desi zaista ni ne shvatamo koliko je ovaj zivot kratak, koliko toga u zivotu zanemarujemo, a dajemo vaznosti nekim stvarima koje uopshte to i nisu, nosi nas ova zivotna kolotecina.
Odmori se lepo danas Zadovoljna domacice, sigurno cesh sutra vec sve to nadohnaditi.
Pozdrav i ljubac za sve:heart::zag:

Nazalost tuga u zivotu cesto smenjuje radost, ali kao sto posle kise uvek opet sija sunce tako i posle tuznoh dogadjaja uvek dolaze oni lepi. Svako ima svoju sudbinu, valjda zapisanu negde medju zvezdama i od nje ne moze pobeci.Jedina nam je uteha da osoba koja iza sebe ostavi potomstvo i dalje kroz njih zivi kao sto zivi i u srcima svih nas koji smo je poznavali.
Ja sam se danas posteno naradila i evo sada idem da se spremam na zasluzeni odmor. Sutra je radni dan.Prvo skola , a posle me ceka pranje prozora itd. Hvala Bogu danas sam oprala i opeglala zavese pa ne moram jos sa time da se bakcem.:cmok2::cao:

Pozdrav i od mene. Vratila sam se iz Novog Sad od moje mame i mogu vam reci da sam otpala.Juce sam ceo dan provela u gradu trazeci matursku haljinu i sandalice za cerku.Uzas. 5 sati smo provele jurcajuci od butika do butika i pronasle sat smo smislile tek na kraju,normalno.
Draga Smeh srecan rodjendan uz izvinjenje sto kasnim,ali sam bila u gostima pa mi kompjuter bas nije bio pri ruci.
Ostalim curama skidam kapu na izdrzljivosti.Svaka cast.
Inka ,draga ,pronasla sam ti u Novom Sadu termometar za hranu.Doduse u pitanju je termometar za secer, ali mislim da se moze koristiti za sve ostalo.Cena mu je 1749 dinara.
Naime uspela sa da trknem do Pasiceve ulice i prodavnice "Moj dom" ili kako vec.Secate se da smo je spominjali.I nije uopste jeftina .Nastavci za saranje ,Wiltonovi su oko 320 dinara ,sto je vise nego kod Rade u Eurowiltu.Kalupa za torte bas i nemaju neki izbor(jagnje i neke zeke) Stalci za torte i tacne su preskupi,bar na prvi pogled.Nisam stigla da uporedim sa Eurowiltom,a i izbor im nije neki.Navodno treba da dobiju robu uskoro pa se nadaju da ce imati veci izbor.Uzela sam vizitku pa ako nekog interesuje ,javite se.Eto toliko od mene ,odoh da spavam,da se vratim u normalu.Sutra je novi dan pa se vidimo(pisemo).Laku noc.

Pozdrav za sve vas. Danas sam dobila poruku od Marije Savic, pozvali smo je da dodje sa Borom da odrzimo jednu prezentaciju ovde u Zrenjaninu, to ce biti 24.05.2009.znam da niste blizu, ali ima ko i nije bash daleko(blize nego u Jagodinu:rotf:), treba poneti dobru volju i poneshto para ako zelite neshto kupiti, Marija ce svashta doneti.Prezentacija ce se odrzati u igraonici "Topolino" u centru Zrenjanin, znate vec kod koga, kod Smeh-a, pa eto ako ste zainteresovani dodjite.
P.S.
Bit ce i shtrudle i kolaca, neshto slano i slatko da se gricne i mnogo pozitivne energije.
Ljubim vas sve puno.:zag::bye::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back