Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
f486a512.gif

Vidm III smena vredno radila na svim poljima.To je svestranost!!!Išćitak predhodne postove, slatko se nasmejah, pa sad da ispijem ovu moju nesicu pa juriš.Danas mi je kao slobodan dan-čitaj nisam na poslu, ali imam spisak za celo 8 časovno radno vreme, a možda i pretekne.
Dobro jutro, drage moje vesele devojke.Kiss for all!!!

Evo ja se vratila iz nabavke. Bila do Tempa i na pijaci. Odusevila se jer su u Tempu posle duze vremena dobili Heinzov soja sos i Woshester sos. Posle svratila na pijac i evo me ovde da spremim mami rucak pa onda moram da svratim do skole, a u 12.oo idemo na koktel u Crvenu Zvezdu posto ce moju ceru proglasiti za jednu od legendi Crvene zvezde pa ponosni roditelji da se pojave na proslavi :D Posle cemo svi zajedno negde na rucak. Slavljenica casti :D:D
Pozdravljam vas i cujemo se.

Evo ja se vratila iz nabavke. Bila do Tempa i na pijaci. Odusevila se jer su u Tempu posle duze vremena dobili Heinzov soja sos i Woshester sos. Posle svratila na pijac i evo me ovde da spremim mami rucak pa onda moram da svratim do skole, a u 12.oo idemo na koktel u Crvenu Zvezdu posto ce moju ceru proglasiti za jednu od legendi Crvene zvezde pa ponosni roditelji da se pojave na proslavi :D Posle cemo svi zajedno negde na rucak. Slavljenica casti :D:D

Divno, Teta Iro.Čestitke za mladu legendu.:cmok::cmok2::zag:
Lepo se provedite!!!!

Jao kakva cast!! Bravo za cerku, a bogami jos vise za mamu!! Moj san je inace da se i meni ostvare reci Danice Maksimovic kada su je pitali sta bi voleli za nju da kazu kroz nekoliko godina, a ona kaze: Ovo je mama Milosa Lolica(to joj je sin-reziser)...
Pa nema veceg ponosa.. Ahhh.. Raznezis se...

Dobro jutro i od mene...

Lele, lele...nema me par dana a vi poludele skroz...
Šalim se naravno...Volim ja da ste vesele i duhovite...ali sada sam i ja tu...mislim od večeras...
Odoh da završim tortu...isporuka oko 13 h...
Ljubim vas sve...!!!!

uh, al' ste se raspricale... ne mogu ni da iscitam sve :D Vidim vredno se radi, sto za lap top, sto za bate i seke :per: Smehuljice, a da mi ipak otvorimo neku 18+ :hahaha::hahaha::hahaha:
Nego nesto se ja razmisljam, znate ono, cim nesto pocnete da planirate, ono se izjalovi, pa da i kod nas ne bude, sto rece snez@, hocemo devojcicu, a bude decak ili ne bude nista. Sto se mene tice, ja nemam nista protiv ni da bude 10 decaka, nekako ih vise volim (pricasmo o tome), ali tata hoce ceru :sad2:.... ma... sta bude

Odoh sada da perem kosu, pa da zavrsavam tortice, imam samo jednu za danas, ali zato za sutraaaa. I stavicu jednu od juce na ukrasavanje, bila je :per:

uh, al' ste se raspricale... ne mogu ni da iscitam sve :D Vidim vredno se radi, sto za lap top, sto za bate i seke :per: Smehuljice, a da mi ipak otvorimo neku 18+ :hahaha::hahaha::hahaha:
Nego nesto se ja razmisljam, znate ono, cim nesto pocnete da planirate, ono se izjalovi, pa da i kod nas ne bude, sto rece snez@, hocemo devojcicu, a bude decak ili ne bude nista. Sto se mene tice, ja nemam nista protiv ni da bude 10 decaka, nekako ih vise volim (pricasmo o tome), ali tata hoce ceru :sad2:.... ma... sta bude

Odoh sada da perem kosu, pa da zavrsavam tortice, imam samo jednu za danas, ali zato za sutraaaa. I stavicu jednu od juce na ukrasavanje, bila je :per:

http://www.yumama.com/index.php?opt...&id=1701&Itemid=78&categoryid=149&sectionid=1

mozda vam posluzi ;)
ako pozuris mozda se sretnemo u kutku za trudnice,mada nisam ja jos dugo tamo do aprila
srecno :zag::zag::zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back