smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Sva sreca pa moji svi spavaju! Ionako sam vec okarakterisana kao....fi-ju,fi-ju!
Mene ovo kuče nešto čudno posmatra...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sva sreca pa moji svi spavaju! Ionako sam vec okarakterisana kao....fi-ju,fi-ju!

Princip je isti, sve su ostalo nijanse, znaci SAMO COKOLADA, NIKAKO TABLA![]()

a glazura daje zavrshnu rec, zar ne? Znaci nikako tabla

uostalom sta te briga sad kad si odradila mozes bilo gde

Jaco jesi li se natrtila nad radnim delom i kuckas ili sedis za kuhinjskim stolomuostalom sta te briga sad kad si odradila mozes bilo gde
![]()

a onda se on "isprsio"

ijuuuu zene vi ste bas bile vredne...ja kasnim, sta cu![]()

jel neko za makarone sa orasima,ako ima vremena i ne zaradjuje za novitete u tehnaologiji

evo za Donicu pa nek porucka sveEvo ja se vratila iz nabavke. Bila do Tempa i na pijaci. Odusevila se jer su u Tempu posle duze vremena dobili Heinzov soja sos i Woshester sos. Posle svratila na pijac i evo me ovde da spremim mami rucak pa onda moram da svratim do skole, a u 12.oo idemo na koktel u Crvenu Zvezdu posto ce moju ceru proglasiti za jednu od legendi Crvene zvezde pa ponosni roditelji da se pojave na proslaviPosle cemo svi zajedno negde na rucak. Slavljenica casti
Pozdravljam vas i cujemo se.

Evo ja se vratila iz nabavke. Bila do Tempa i na pijaci. Odusevila se jer su u Tempu posle duze vremena dobili Heinzov soja sos i Woshester sos. Posle svratila na pijac i evo me ovde da spremim mami rucak pa onda moram da svratim do skole, a u 12.oo idemo na koktel u Crvenu Zvezdu posto ce moju ceru proglasiti za jednu od legendi Crvene zvezde pa ponosni roditelji da se pojave na proslaviPosle cemo svi zajedno negde na rucak. Slavljenica casti
Pozdravljam vas i cujemo se.
Smehuljice, a da mi ipak otvorimo neku 18+ 

.... ma... sta bude
uh, al' ste se raspricale... ne mogu ni da iscitam sveVidim vredno se radi, sto za lap top, sto za bate i seke
Smehuljice, a da mi ipak otvorimo neku 18+
![]()
Nego nesto se ja razmisljam, znate ono, cim nesto pocnete da planirate, ono se izjalovi, pa da i kod nas ne bude, sto rece snez@, hocemo devojcicu, a bude decak ili ne bude nista. Sto se mene tice, ja nemam nista protiv ni da bude 10 decaka, nekako ih vise volim (pricasmo o tome), ali tata hoce ceru.... ma... sta bude
Odoh sada da perem kosu, pa da zavrsavam tortice, imam samo jednu za danas, ali zato za sutraaaa. I stavicu jednu od juce na ukrasavanje, bila je![]()