Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
paki,u pravu si to za inostranstvo i za velicine.moja drugarica je bila u holandiji u poseti kod tetke i nakupovala brdo stvari na rasprodajama,ali pravih stvari,i to sve moderno i kaze,ima u svim velicinama.pa ni debljina ne izgleda tako strasna u takvim stvarima a ovo kod nas cas posla se pretvoris sa 30 u tetkicu zbog garderobe...:besna::besna::besna:

Pozdrav , kako ste mi se raspricale, joj shto volim kada ste tako komunikativne, evo svima po jedan pusic i plusic od mene....:cmok2:
PSAko neko pomene kilazu ide u coshak za kaznu:zper::lol:

E majke mi mile ubiću se zbog kilaže.Sinoć sredjujemo plakare-inače to nam omiljena kućna zanimacija.MM proba venčano odelo i dobro mu je , a ja ni rukavica ne mogu da obučem iz tog vremena, a o nečem drugom ne smem ni da pomislim.:besna::besna::besna:
Ma oteraj me u ćoše do penztije, ali zbog ovoga ću poludeti.

Hej mala pa ti bi da se igrash:zcepanje:
Mislim sve najbolje, samo nemoj mi reci da je to sada vazno kada si proshla neke periode u zivotu i shvatila neke stvari, bar ja jesam pa mislim tako valjda i drugi, nekako su mi oci shirom otvorene kao dete kada vidi parce kolaca, pa tako jasno vidim shta valja a shta ne...:cmok2:

Rekoh li ja da mi je dosadno.....:heart::heart::heart:

Zar dosadno....eeeeeeeee...kada vidim kolegu da ide kroz salon sa rukama u dzepovima, ja mu kazem, izvadi te ruke iz dzepova, ovde uvek ima neshto da se radi samo ako hocesh...e sad cesh misliti da ti ja pametujem, ali ti ne pametujem...umesi masu za prvljenje cvetova pa se igraj malo, isprobavaj...sa onim nastavcima koje imash, pa makar bio to i jedan jdini mozesh vezbati imash mogucnosti mnogo samo ako radi mashta...pa cak i karnere;)
Pogledaj ovde shta te interesuje pa isprobavaj...nemoj vishe da kazesh da ti j dosadno a toliko toga mozesh nauciti...:mrgreen:
Ma necesh mi zameriti , ja sam vrlo otvorena i iskrena i zaista zelim sve najbolje svima, zato se ne ljuti jer mi to namera nije bila...samo kazem da na ovome svetu ima mesta za sve, samo ako to zelimo...:heart::cmok2::zag:

Ma ni ne mislim da je zlonamerno:heart:ne bi ti bila ovde da si zlonamerna, takvi i ne dolaze ovde...ti si jedna sretna mama, vrednica...pa nema veze shto se igrash, mislim da bi i on majushak voleo sa tobom da mesi masu za cvetove, eto pitaj ga pa cesh videti...;)Meni je Stefan uzivao da se igra sa masom dok sam radila, stavim ga pored sebe za stolom otkinem par komada u raznim bojama i onda potece mashta iz njega...Pre godinu dana mi pravio figure za tortu, jest da je imao 13 a ne 3, ali eto popunish vreme i sebi injemu, samo nemoj dugo, lepo je kada si i ovde sa nama:heart:

AU bas ste se druzile ja ne mogu vikendom da stignem do kompjutera, jer smo svi kod kuce a mama jos ima dosta posla....
Ali da se pohvalim, danas sam ja bila zakasneli "deda mraz" pa smo konacno kupili kompjuter ali ne gotov vec iskoristili neke stare delove i dodali nove....
Elem to smo danas, ja otisla na posao brat kuci da sredi sve to kad me zove malopre i kaze da je izgleda obrisao sve podatke sa hard diska, tj. nije bas siguran ali ne moze kopjuter da ga prepozna. A bas hard disk nemamo novi nego nas stari sa svim fajlovima slikama i vise ni ja ne znam cime sve....
POLUDELA SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sada je nasao brata nekog druga koji se bavi kompjuterima pa on navodno zna sta bi trebalo da se uradi ali ne garantuje uspeh......
Ne pitajte!

posto smo Smehic i ja udarnicki odradile nocnu ja spavala ceo dan i osecam se fantasticno,malo me mucila savest jer znam kad je ona morala da ustane,ali meni puno srce a dusa rasterecena.A sto se tice decice necu nista da komentarisem sem da mi je zao sto nisam rodila trece dete i da mi nikad nije bilo bitno kog su pola ni meni ni muzu.

A moram i da se vratim na pricu io decacima i devojcicama, meni je najbolje kada je kombinacija i kada je decak stariji ali u sustini mi je svejedno. Ali posto je takav mentalitet kod nas da se masovno slavi samo ako je musko i da se taj stav cesto potencira mene to malo nervira pa onda mnogo vise navijam za devojcice. Znam dve zene koje su imale nekoliko pobacaja posto su znale da ne cekaju decaka (obe su pritom vec imale dve cerke)
Ja imam stariju sestru i mladjeg brata. E koliko smo se mi komentara naslusali- hteli su musko po svaku cenu, jurili su musko. pa da bez decaka nista..... A moji uopste nisu u tom fazonu, daleko od toga, prosto su uvek hteli troje dece (moja mama jedinica a tata ima i brata i sestr).
Ali vrhunac: kada se moja sestra porodila sa prvim detetom i dobila cerku, sto se znalo od pocetka i kada su izasle iz bolnice bili smo kod nje na rucka, obe porodice, i mi i od zeta. E zeetovljeva bab se nasla pametna da vraca da sledece dete bude musko, to se nesto vrti pogaca pa ne znam ko treba da je prvi prelomi ko da je prvi da je pojede.....
Da je moja sestra imala samo malo vise snage ko zna sta bi sve rekla ali ovako je bila u drugoj sobi ali toliko je bila uvredjena pa kakv je to nacin dovedes devojcicu u kucu i molis da bude decak..... Srecom zna da zet niju tom fazonu pa trpi njegove ali je rekla bude li ikada primetila da favorizuu jedno samo zato sto je decko nece ih vise videti

Drage moje, malo ste me podsetile.
Kad sam bila u drugom stanju sa mojoj princezom, mislila sam da nosim dečaka, a moj mm je želeo devojčicu i samo devojčicu.Sve do skoro 8. meseca nisu mogli da je ulove na ultrazvuku.Ili je bila stalno okrenuta ledjima ili već nekako da se nije znalo šta je.Jedino nas je ludo zabavljala kad je stavljla prst u usta kao da sisa.Iz 3 ordinacije su dolazili da je gledaju.Ali da vide pol,, e to nisu mogli.Elem, na tom ultrazvuku, kaže doktorka, mama, devojčica je.MM skače od radosti, ljubi me, a ja onako, pomalo razočarano.Kad ona rospija od doktorke osu paljbu na mene.Pa treba da budeš srećna, pa šta ako nije muško.Zdravo je itd.

Daco tebi nije kasno da rodis jednu divnu devojcicu sebi i muzu na radost. Veruj mi neces se pokajati.Ja imam i sina i cerku i presrecna sam zbog toga mada mi je zao sto nisam rodila bar jos dvoje , ali nije bilo moguce. Muz nije hteo ni pod razno . I za ovo dvoje su se svi bunili. Te nemamo uslove, te nemamo stan itd, ali ja sam rekal da imam dve ruke i da cu svoje dvoje dece uvek podici sa njima ili bez njih.Nikada se zbog toga nisam pokajala.

Našla! :zskace:
Evo Jacin sos od višanja:
Oko 1/2 kg vishanja svezih ili zamrznutih stavima da se kuva, u sveze dodam jednu sholju za caj vode, a u smrznute nishta samo stavima na vatru.Posolim tek, tek, mozda na sve pola male kashicice soli, ali zato dobro poshecerim, na sve ovo nekih 5-6 kashika velikih shecera.To kuvam, zavisi od vishanja, sveze nekih 15 minuta, a smrznute dok se ne otkrave i josh koji minut, zatim uzmem gustin 2-3 velike kashike i pola sholje vode i to sve izmesham i sipam u one vishnje.Kuva se josh 3-4 minuta i to je to.Bibera ne dodajem i ne dodajem nikakve masnoce, a ovaj sos ide kao lud uz pohovanu piletinu pogotovo belo meso pohovano i krompir pire.Kada ovo imamo na meniju uvek pravim duplo i sosa i pirea, moja deca jedu u toku dana par puta bez podgrevanja i sos i pire krompir.:heart::bye:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back