Kucnuo je cas da napravimo Rusko Srpsku Imperiju !

Podrzavate li stvaranje beskrajne i mocne Rusko Srpske Imperije ?

• Podrzavam , super je ideja !

• Ne podrzavam .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima li još budala koji misle da je Rusija imperija, pa iako jeste a nije koja budala može da misli da će Srbija njoj da bude partner u toj sveslovenskoj konfuziji..SRBIJA nema granice, i ako je ima daleko su od Ruskih, a oko nje ćorave budale imaju države od NATO-a , zaštićene okvire i državne interese.., ako mislite da će Rusi da sa Srbijom prave neki pakt zbog Južnog toka.., ne..Rusija pravi pakt sa svojim velikim DUPETOM..

Ima li još budala koji misle da je Rusija imperija, pa iako jeste a nije koja budala može da misli da će Srbija njoj da bude partner u toj sveslovenskoj konfuziji..SRBIJA nema granice, i ako je ima daleko su od Ruskih, a oko nje ćorave budale imaju države od NATO-a , zaštićene okvire i državne interese.., ako mislite da će Rusi da sa Srbijom prave neki pakt zbog Južnog toka.., ne..Rusija pravi pakt sa svojim velikim DUPETOM..

http://www.avanturist.org/redirect?url=http://ria.ru/world/20130427/934968369.html#ixzz2RgUkxTIH

Opet im se ,, srusio ,, helikopter u Avaganistanu ..... :eek:

Dobro je sto se Srbija odlucila da kupi Rusko oruzje umesto americkih krseva ..... :ok:

http://www.avanturist.org/redirect?url=http://ria.ru/world/20130427/934968369.html#ixzz2RgUkxTIH

Opet im se ,, srusio ,, helikopter u Avaganistanu ..... :eek:

Dobro je sto se Srbija odlucila da kupi Rusko oruzje umesto americkih krseva ..... :ok:
Можда ће ови наши муфљузи (који седе на две столице) средити и њима преко везе да купе од Русије неке половне хелихоптере (јер нове сигурно не могу да плате). :manikir:

Primetno je da se u Srbiji pojavio i odredjen broj germanofila ..... :think:

x_997cdc03.jpg

Nego , ova moja tema se neumitno priblizava brojci od CETVRT MILIONA , tj. brojci od 250 000 pregleda - sto je cini top temom ovoga foruma ... i bestslerom ... i jedinstvenim fenomenom na nasim internet prostorima .... A verovatno sam i lider u regionu !! :D

Sta reci , ni sam se nisam nadao ovolikoj popularnosti moje geopoliticke ideje - mada sam osecao da ce naici na topao prijem kod korisnika interneta .

Teret slave i popularnosti me nece salomiti - ostacu onaj isti skromni i prijatni lik kakav sam bio pre ovog rekorda , onaj Lepi Bora kakvog me znaju dok jos nisam postao internet superstar . :rumenko:

Do pobede !!! :D

Dogodine u Moskvi !

Poslednja izmena:
Nego , ova moja tema se neumitno priblizava brojci od CETVRT MILIONA , tj. brojci od 250 000 pregleda - sto je cini top temom ovoga foruma ... i bestslerom ... i jedinstvenim fenomenom na nasim internet prostorima .... A verovatno sam i lider u regionu !! :D

Sta reci , ni sam se nisam nadao ovolikoj popularnosti moje geopoliticke ideje - mada sam osecao da ce naici na topao prijem kod korisnika interneta .

Teret slave i popularnosti me nece salomiti - ostacu onaj isti skromni i prijatni lik kakav sam bio pre ovog rekorda , onaj Lepi Bora kakvog me znaju dok jos nisam postao internet superstar . :rumenko:

Dogodine u Moskvi !
Боро не дај се преварити да те бриселска тројка поткупи неким од шлепера евра који стижу као надокнада за велеиздају, већ шофери турирају маКине на Хоргошу.
Вели КЕШтонка да ће нас даривати с 50% више многотонских кипера новца него за испоруку Младића!

Sokole jel gađaš ti one asteroJide, a?

Jel doslo to vreme ? :hahaha:

Pa kako to da vecina Srba zeli u NATO i da prizna Kosovo..

Vidim na demonstracijama dva autobusa ljudi a ?

Slabo to nesto.. prdnuli u cabar rusofili...

gde ti zivis genije, koja vecina zele u EU a pogotovu koja vecina zeli u NATO?
podrska za eu oko 45% a za ulazak u NATO se zalaze samo LDP (LSV ne racunam u stranke jer je vodi Jabba the Hut)
buducnost Srbije je u ODKB...

Руси носе олимпијску бакљу у свемир!

Са сваким Олимпијским играма проналазе се нови начини за обележавање њиховог почетка. Домаћини зимских Игара у Сочију одлучили су се на јединствен потез – однеће бакљу у свемир!

Руски астронаути однеће олимпијску бакљу у свемир, уочи Зимских олимпијских игара у Сочију, рекао је заменик руске агенције за истраживање свемира „Роскосмос" Виталиј Давидов.

Олимпијска бакља
„То неће бити копија бакље, већ иста она која ће бити запаљена на Олимпијским играма", рекао је Давидов за агенцију Интерфакс.

Према његовим речима, шетња свемиром са бакљом већ је договорена са Олимпијским комитетом.

Руски астронаути Олег Котов и Сергеј Ријажански отићи ће у свемир са олимпијском бакљом почетком новембра, а повратак на Земљу заказан је за 12. новембар.

Зимске олимпијске игре у Сочију биће одржане у фебруару 2014. године.

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/%D0%97%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D1%99%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/1314286/%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8+%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B5+%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D1%98%D1%81%D0%BA%D1%83+%D0%B1%D0%B0%D0%BA%D1%99%D1%83+%D1%83+%D1%81%D0%B2%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%80%21.html

Samo braca Rusi :D Ciji je Kosmos? :per:

Руси носе олимпијску бакљу у свемир!

Са сваким Олимпијским играма проналазе се нови начини за обележавање њиховог почетка. Домаћини зимских Игара у Сочију одлучили су се на јединствен потез – однеће бакљу у свемир!

Руски астронаути однеће олимпијску бакљу у свемир, уочи Зимских олимпијских игара у Сочију, рекао је заменик руске агенције за истраживање свемира „Роскосмос" Виталиј Давидов.

Олимпијска бакља
„То неће бити копија бакље, већ иста она која ће бити запаљена на Олимпијским играма", рекао је Давидов за агенцију Интерфакс.

Према његовим речима, шетња свемиром са бакљом већ је договорена са Олимпијским комитетом.

Руски астронаути Олег Котов и Сергеј Ријажански отићи ће у свемир са олимпијском бакљом почетком новембра, а повратак на Земљу заказан је за 12. новембар.

Зимске олимпијске игре у Сочију биће одржане у фебруару 2014. године.

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/%D0%97%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D1%99%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/1314286/%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8+%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B5+%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D1%98%D1%81%D0%BA%D1%83+%D0%B1%D0%B0%D0%BA%D1%99%D1%83+%D1%83+%D1%81%D0%B2%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%80%21.html

Samo braca Rusi :D Ciji je Kosmos? :per:

ruski oduvek bio.

http://www.dw.de/tuberkuloza-u-rusiji-još-uvijek-nepobjediva/a-15833671

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije WHO, u Rusiji od 100.000 stanovnika, od tuberkuloze oboli stotinjak. Za usporedbu se može navesti podatak, da u Njemačkoj među 100.000 stanovnika, od ove bolesti oboli svega pet. Postotak smrtnosti u Rusiji iznosi 18 posto, u Njemačkoj svega 0,25 posto.„Razlog tome je jednostavno u tome što su uvjeti života u Rusiji sve samo ne idealni. Tek kada se naša situacija popravi i postane ravna onoj u razvijenim zemljama, tek tada će pasti i broj zaraženih. Dvije trećine oboljelih u Rusiji pripada socijalno slabijem sloju društva – iako se mora naglasiti da se i bogati mogu zaraziti, no oni će si tada moći priuštiti dobru medicinsku njegu i tako lakše i brže ozdraviti“, kaže Viktor Pungo, voditelj Ureda za epidemiologiju i statistiku u Moskvi.

Rusija je još uvijek zemlja sirotinje, nekvalitetnog života i zaostala na razini centralnoafričkih zemalja.

Dogodine u Moskvi !

I šta će biti od te ideje, nakon svega izrečenog, iznetog, a u svetlu najavljenih putovanja naših čelnika u Moskvu u narednih mesec - dva...??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back