Kucnuo je cas da napravimo Rusko Srpsku Imperiju !

Podrzavate li stvaranje beskrajne i mocne Rusko Srpske Imperije ?

• Podrzavam , super je ideja !

• Ne podrzavam .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvalospeve o Putinu i Medvedevu spevao cionistički kartel
izašla i knjiga

Ono pravih Rusa što se sa punim pravom brine za svoju Rusiju - ova dvojica što sad zamese koštaće Rusiju ko Svetog Petra kajgana
Ma ko Zajam za Privredni Preporod Slobe, ko Stara Devizna Štednja, ko Jezda i Dafina, ko borba za nacionalne fotelje...

Ma ti procito knjigu - pa ti sad sve jasno .... :roll:

Da su jevreji na vlasti u Rusiji znali bismo i bez tebe , po tome sto bi Rusija propadala , a tamo stalno bili neki politicki metezi i progoni Rusa .... A svi vidimo da od toga poodavno - od doba Jeljcina - nema nista ....

Uostalom i onaj americki zakon ,,Magnitskog ,, doneo je americki jevrejski lobi , jer je taj krimos koji je ubijen u nekog svadji oko novca bio jevrej ....

Dakle , te lupetaj .

Aleksandra Jerkov govori Glisicu ( srpske dveri): Svako ko voli bilo koju drugu zemlju , a vasem slucaju plasim se da je to rusija vise nego svoju zemlju ja ne vidim da to moze biti patriota....ugleda te se na rusiju koja je sinonim za tajkune, rusija je stvorila sistem tajkuna, rusija je zemlja gde mia najvise multimiljardera i zemlja gde najvise ljudi umiru od gladi.... 11.30

Јерков лупета ко максим по дивизији.

Снажна експлозија у Прагу: 40 повређених

Као резултат експлозија је озбиљно оштећена зграда. Према главног спасилаца Праги Здењека Шварца, повређено најмање 40 људи - студенти.
Већина - резови од разбијеног стакла.
Четири особе су послата у болницу, код оних су забележили озбиљне повреде.
Према непотврђеним извештајима, једна од жртава је умро.
http://top.rbc.ru/incidents/29/04/2013/856110.shtml

1367228238_0431.1000x603.jpeg

1367228239_0751.1000x941.jpeg

1367228237_0531.1000x646.jpeg

1367228237_0570.1000x1467.jpeg

1367228238_0527.1000x1155.jpeg

To se Amerikanci svete Ceskoj za Boston...

Да ли су Руси ипак већи Срби од Срба?
Ратко Паић

29.04.2013, 12:46
4putin-nicolic.jpg

Путин Николич путин сербия россия сербия встреча 2012 сентябрь коллаж гр

© Коллаж: «Голос России»
У много различитих прилика из уста највиших званичника Руске Федерације се могла чути недвосмислена оцена да Руси не могу бити већи Срби од Срба, чиме су хтели поручити да Русија и поред најбоље воље не може у већој мери и истрајније да се залаже за очување целовитости државе Србије, него што то чини сама српска власт. Међутим, и поред те више пута поновљене позиције, чак и упркос здраворазумској логици, чини се да Руси на крају крајева ипак јесу истрајнији браниоци српског државног интегритета и од саме српске државе.

Поменути став о томе да Руси не могу бити већи Срби од Срба, помињан је доста пута и то са кључних места. На пример, како сведочи прослављени режисер Емир Кустурица, само у његова два сусрета са председником Русије, Владимир Путин је рекао - „Драги Емире, не можемо ми бити већи Срби од вас“.

Исто то, али другим речима, недавно је изјавио и руски премијер Медведев приликом посете Ивице Дачића Москви, када је приметио да Русија подржава став Србије по питању Космета, али да не требаРусија у томе да предњачи, већ Србија, додавши да «Срби треба да буду у највећој могућој мери заинтересовани за ваљано решавање тог питања». Он је изнео мишљење да је у последње време стекао утисак да се од “Русије очекује више него од саме Србије”, на шта је одмах дао и свој коментар да то по њему није исправан приступ.

Такође, таква изјава се могла чути и од руског министра иностраних послова Сергеја Лаврова, који је казао да уколико се Србија не буде доследно борила за своје интересе «Руси просто неће имати аргумената да буду већи Срби од самих Срба». А и Дмитриј Рогозин, актуелни потпредседник руске владе неколико је пута у јавном обраћању дошао до истог закључка.

Али и поред толико пута изречене опаске о томе да на првом месту сами Срби морају бити највише заинтересовани за очување својих елементарних националних интереса, чини се да поготово у последње време Руси ипак предњаче и испред званичног Београда у одбрани интегритета Србије.

Наиме, како је у складу са бриселским споразумом на управо одржаном састанку у вези његове примене предложио у свом плану директор за проширење у Европској комисији, а за који не треба сумњати да ће у тој или мало измењеној варијанти бити прихваћен од Србије, предвиђено је да се, између осталог, локални избори у српским општинама одрже по законима независне косовске државе, а српске државне структуре би биле расформисане као илегалне, исто као и тужилаштва и судови. По том европском плану косовска влада би, наравно према сопственим законима, расписала конкурс за пријем на рад у полицији и судовима, чиме би у потпуности биле укинуте институције Републике Србије на Косову.

Како се већ могло чути из оних малобројних земаља-чланица Европске уније, које још нису званично признале Косово, након таквог суштинског признања суверенитета и територијалне целовитости, устава и закона косовске самопроглашене државе, и оне би на крају крајева могле да то учине.

А поготово би таквом расплету догађаја могла да води 14. тачка прихваћеног споразумау којој се наводи да «ни једна страна неће блокирати и неће наговарати друге да саботирају напредовање обе стране на путу ступања у ЕУ». С обзиром да се тако сама Србија одрекла борбе против међународног признања Косова у виду земље кандидата за учлањење у Европску унију, утолико би још теже било и Русији да брани српске интересе преданије и од саме Србије.

Па ипак, како је пре неколико дана објавила„Росијскаја газета“, која је иначе званично гласило руске владе, уз позивање на високи извор у Министарству иностраних послова Руске Федерације,„Русија ће наставити да блокира покушаје Косова да приступи било којој међународној организацији“.

Стога, и поред много пута изреченог става, али и једноставне логичке чињенице да Руси не могу бити већи Срби од Срба, чини се да пракса показује да је и то каткад могуће. Изгледа да се у српској политичкој реалности и границе логике и здравог расуђивања понекад померају у страну нелогичног, али истинитог.

Hbt. americki poraz u borbi protiv hrabrih , prakticno golorukih avganistanskih boraca protiv okupatora - freedom fightersa - biva sve tezi i tezi ....

Danas su im srusili transportni ,,Boing ,, , a juce joj jedan helikopter ....

http://worldnews.nbcnews.com/_news/...-plane-crashes-at-bagram-airfield-afghanistan

80c6d29b2ad5.jpg

66084604dc2f.jpg

Crash: National Air Cargo B744 at Bagram on Apr 29th 2013, lost height shortly after takeoff

By Simon Hradecky, created Monday, Apr 29th 2013 14:02Z, last updated Monday, Apr 29th 2013 20:44Z

A National Air Cargo Boeing 747-400 freighter on behalf of US Mobility Command, registration N949CA performing cargo flight N8-102 from Bagram (Afghanistan) to Dubai Al Maktoum (United Arab Emirates) with 8 crew and cargo consisting of 5 military vehicles, has crashed shortly after takeoff from Bagram Air Base's runway 03 at 15:30L (11:00Z) and erupted into flames near the end of the runway within the perimeter of the Air Base. All 8 crew are reported perished in the crash.

national-420x279.jpg

Helicopter_Cobra_120313.jpg

Tek sad se vidi koliko je dobra odluka da kupimo Ruske avione - a ne americke krseve .....

Poslednja izmena:
© Коллаж: «Голос России»
У много различитих прилика из уста највиших званичника Руске Федерације се могла чути недвосмислена оцена да Руси не могу бити већи Срби од Срба, чиме су хтели поручити да Русија и поред најбоље воље не може у већој мери и истрајније да се залаже за очување целовитости државе Србије, него што то чини сама српска власт. Међутим, и поред те више пута поновљене позиције, чак и упркос здраворазумској логици, чини се да Руси на крају крајева ипак јесу истрајнији браниоци српског државног интегритета и од саме српске државе.

Ne mogu biti VEĆI SRBI jer na žalost SRBI NISU :(

ALI SU MNOGO PUTA VEĆI PRIJATELJI SRPSKOM NARODU od SRPSKIH VOĐA :aha2:

Sergej - da li je ovaj avion 4+++ klasa i koliko ih je do sada napravljeno i predato VVS Rusije ?

Су-37 - ово модернизовани Су-27, (под шифром Т-10М-11) којему су гурнули нове моторе АЛ-31ФП и нову систему управљања авионом и наоружања.
Планер (конструкцију) мало повећао за нове моторе, као што планер Су-27 је био толико успешан, шта да ствара нови не имало смисла.
Произведено је укупно 10 прототипова, на којих одрадили све карактеристике и опције, и програму је затворили.
И, уместо њега, на основу програми тестова направио више модернизовани Су-35 (под шифром Т-10С), који је већ у серијској производњи са 2009 г. Под њега и нови мотори - 117С - развили.
И да, оваj авион класа 4+++
:)

De si bre staljinovka? Hoćeš li i ti marširati u koloni sa zvezdom petokrakom? :lol:
На жалост, нећу ни ове године.:sad2: Стижем скоро два месеца после војне параде у Москву.:(
А прошле године сам због Путинове инаугурације отишла баш у мају, и нисам успела да присуствујем војној паради јер су могли да буду присутни само ветерани, са позивницама. А Путиновку, ко шиша... :rtfm: Све сам гледала преко ТВ екрана. :confused: Али не одустајем. Бићу и ја једнога дана ветеран (не сумњам да ћемо и ми доживети нови светски рат - на жалост) па ћу парадирати. :aha:

Бићу и ја једнога дана ветеран (не сумњам да ћемо и ми доживети нови светски рат - на жалост) па ћу парадирати. :aha:

Bolje bi ti bilo da - NE BUDEŠ I DA NE PARADIRAŠ :aha2: I DA ŠETAŠ UNUČIĆE :D:D:D

AKO GA BUDE, A NADAM SE DA NEĆE - BIĆE PARADA SAMO ISPOD ZEMLJE, ALI NI TO NIJE SIGURNO

Ne menja stvar,posto ti podrzavas tita i onaj rezim,istih takvih scena je bilo po Jugoslaviji.
Ne vidim razliku.

- besplatno osnovno obrazovanje
- besplatno visoko obrayovanje
- radna mesta gde se ne vredja ljudsko dostojanstvo
- besplatna zdravstvena zaštita 100% populacije
- zaposlen narod
- besplatni stanovi čim se zaposliš i gde god te firma premesti zbog radnih obaveza
- privreda
- vojska
- moral

kažete da ste plaćali?

a što danas nemate da platite?
Kako ste to plaćali onda a danas ništa?
nemate ni za lebac svaki dan...

čudna platežna moć i zapažanje...

Poslednja izmena:
- besplatno osnovno obrazovanje
- besplatno visoko obrayovanje
- radna mesta gde se ne vredja ljudsko dostojanstvo
- besplatna zdravstvena zaštita 100% populacije
- zaposlen narod
- besplatni stanovi čim se zaposliš i gde god te firma premesti zbog radnih obaveza
- privreda
- vojska
- moral

kažete da ste plaćali?

a što danas nemate da platite?
Kako ste to plaćali onda a danas ništa?
nemate ni za lebac svaki dan...

čudna platežna moć i zapažanje...

Ne drzis se teme...a vec sam ti u jednoj od poruka odgovorio,kako je to izgledalo u to doba,inace tog Tita ti ne bi video,da kojim slucajem nije Crvena Armija usla u Beograd,pri tom ni ti u tom otetom stanu ne bi ladio jaja..vec u onoj vukoyebini iz koje ti je otac dosao.
Znaci licimerno je kritikovati te Ruse,jer su oni najzasluzniji za dolazak Tita u Jugoslaviju.
Pri tom sve gore nabrojano,stoji...stoji takodje da je ta zemlja bila u vakumu,izmedju dva bloka,i stoga je to vise sticaj okolnosti,nego zasluga tog rezima.
Posto ti smeta ova i ovakva Srbija,Srbi u njoj...a nisi nesto vezan za nju..
Putuj igumane...na manastir ne misli:)

Bolje bi ti bilo da - NE BUDEŠ I DA NE PARADIRAŠ :aha2: I DA ŠETAŠ UNUČIĆE :D:D:D

AKO GA BUDE, A NADAM SE DA NEĆE - BIĆE PARADA SAMO ISPOD ZEMLJE, ALI NI TO NIJE SIGURNO
Слажем се с тобом. Па макар никад не шетала с ветеранима Црвеним Тргом 9. маја.
Али како ствари стоје, тешко да ће нас мимоићи велико зло, и боље да га очекујемо, па ако се и деси да не дође до новог великог рата, не верујем да ће ико од нас бити разочаран.

Ne drzis se teme...a vec sam ti u jednoj od poruka odgovorio,kako je to izgledalo u to doba,inace tog Tita ti ne bi video,da kojim slucajem nije Crvena Armija usla u Beograd,pri tom ni ti u tom otetom stanu ne bi ladio jaja..vec u onoj vukoyebini iz koje ti je otac dosao.
Znaci licimerno je kritikovati te Ruse,jer su oni najzasluzniji za dolazak Tita u Jugoslaviju.
Pri tom sve gore nabrojano,stoji...stoji takodje da je ta zemlja bila u vakumu,izmedju dva bloka,i stoga je to vise sticaj okolnosti,nego zasluga tog rezima.
Posto ti smeta ova i ovakva Srbija,Srbi u njoj...a nisi nesto vezan za nju..
Putuj igumane...na manastir ne misli:)
opaska za opasku

moja stvar kako sam došao do zaključka šta je bolje

tvoji me stavovi ne zanimaju a nisu ni utemeljeni

bitno da su lopovi maltretirali potpisnike liste Joška Broz uz opštinske notare

valjda se plašili za svoju pljačku i sudbinu?

- - - - - - - - - -

Слажем се с тобом. Па макар никад не шетала с ветеранима Црвеним Тргом 9. маја.
Али како ствари стоје, тешко да ће нас мимоићи велико зло, и боље да га очекујемо, па ако се и деси да не дође до новог великог рата, не верујем да ће ико од нас бити разочаран.

živela sardanja sa jevrejskim predsednikom Rusije
ostali Rusi nisu dobri po nas

Пишеш глупости.
Важно је да Путин чисти Русију од олоша свих врста - не обазирући се на бесмислице које русофоби пишу.
И обнавља руско наоружање таквом брзином да шпијуни који се шврћкају Русијом, "не постизавају" све да похватају...:mrgreen:
То што су остали Руси за тебе оне глупаче које су оскрнавиле Храм Василија Блаженог, руски народ не прихвата - јер Руси презиру плаћенике и издајнике. :cool:

opaska za opasku

moja stvar kako sam došao do zaključka šta je bolje

tvoji me stavovi ne zanimaju a nisu ni utemeljeni

bitno da su lopovi maltretirali potpisnike liste Joška Broz uz opštinske notare

valjda se plašili za svoju pljačku i sudbinu?

- - - - - - - - - -

Moguce da zivis u nekoj virtualnoj istoriji,u kojoj je Tito sam dosao na vlast,..
a tvoji problemi sa listom....apsolutno me ne interesuju.
ybg,ne gine ti seljenje iz stana..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back