prof. Grof
Ističe se
- Poruka
- 2.775
Ja sam sam 20 maraka dosao u u Beograd..........., i danas imam sve sto normalan covijek bi zelio.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na jednom bugarskom forumu postoji ista tema samo sto se zove bugarska - ruska imperija, samo sto tamo predvidjaju da ce sofija i moskva biti centri nove imperije koji ce vodti glavnu rec. Kako pisu ruska i bugarska ljubav vuce korene jos od davnina, jos ranije i od san-stefanskog mira kada je rusija podrzavala prosirenje bugarske ne stetu Srbije.
Ok, jedan smislen post i od tebe.
Bugari naravno naebase sa EU, i vreme im je da se okrenu Rusiji. A to ide u korist Srbiji, naravno. Jer se otvara teritorijalna veza i razbija NATO obruc oko Srbije. A da li ce u Imperiji Bugari imati bolju poziciju od Srbije, to ce da vidimo. Po meni je to i manje bitno, jer se mi ne borimo za svetsku dominaciju nego za goli opstanak.
A San Stefanski mir nije bio toliko los za Srbiju kao sto vi Rusofobi pokusavate da predstavite, bio je bolji od berlinskog kongresa. I nebi smo imali 3 rata sa Bugarskom da je prihvacen.
Po mom misljenju, trebalo je samo neznatno korigovati srpsko-bugarsku za par gradova, a ostatak San Stefanskog ugovora je bio vrlo prihvatljiv. Ali je bizmark morao da se umesa.
Eto udjosmo u vojni savez od kog nemamo fajde...
Ako smo samo posmatrači - daj da gledamo kako nam pomažu?
@ovaj gore: aj sad napiši KO JE TRAŽIO DA RUSI ODU SA KOSOVA? Ni Jeljcin ni Putko ni DOS
Извини, али мислим да ниси у току. Депардје је одлучио да живи у Русији, (значи да му пребивалиште буде Русија), а Срби су очекивали да живе и даље на Космету а да добију руско држављанство - у томе је разлика. Сигурно да би добили руско држављанство брже од било ког другог народа на свету - када би одлучили да живе у Русији.Ваљда ће сад Путко да одговори Србима на њихове захтеве. А не ко прошли пут кад су тражили руско држављанство а Путин им није дао. Али је дао Депардјеу. Мислим иако сам велики поиштовалац товариша Путина-али те ствари ме ипак мало разочаравају у њега.
Извини, али мислим да ниси у току. Депардје је одлучио да живи у Русији, (значи да му пребивалиште буде Русија), а Срби су очекивали да живе и даље на Космету а да добију руско држављанство - у томе је разлика. Сигурно да би добили руско држављанство брже од било ког другог народа на свету - када би одлучили да живе у Русији.
Извини, али мислим да ниси у току. Депардје је одлучио да живи у Русији, (значи да му пребивалиште буде Русија), а Срби су очекивали да живе и даље на Космету а да добију руско држављанство - у томе је разлика. Сигурно да би добили руско држављанство брже од било ког другог народа на свету - када би одлучили да живе у Русији.
Само бих да кажем да се Зјуганов и КПРФ залагала да се Србима дају држављанства. Али добро. Не замерам ја то Путину. Знам да ми Срби имамо подршку Путинове Русје.
Жене, децу, старе, немоћне и болесне треба преселити у Русију, оберучке прихватити Рогозинов предлог - а мушкарци оружје у руке, и у томе ће, као и увек до сада, Руски добровољци помоћи - а кад се српска земља очисти од накота - нико никога неће терати да остане у Русији. У Осетији, Абхазији и Придњестровљу живе Руси - руска војска се августа 2008. године борила за свој народ на својој земљи. Да ли је неко од Срба тада отишао добровољно да брани руске интересе? Колико се сећам, одавде је оружје продавано Сакашвилију...Pa da Kosmet ostane siptrima ...
To nije bila poenta trazenja drzavljanstva - Srbi sa Kosmeta su po ugledu na Osetine , Abhaze i gradjane Pridnjestrovja trazili drzavljansvo Rusije - a ni oni ( a ni ostali nabrojani ) nisu trazili da napustaju svoja ognjista - vec da kao Ruski drzavljani ostanu na svojoj zemlji !!!! ..... pojedinac moze da ode u Rusiji i tamo trazi drzavljanstvo - ali citav jedan narod to ne moze i ne sme da uradi ......
Нису му вране мозак попиле да плаћа порез држави која легализује педерске бракове.Depardje je želeo da naplaćuje od Francuske al da joj ne plaća porez
Кад на Космету буду јунаци као некада, попут Обилића, да жена не спава с пушком испод јастука, за сваки случај, онда можеш да ми поставиш ово питање.Kao ti bi pa živela dole?
Nepozvani Junak;25108679
Нису му вране мозак попиле да плаћа порез држави која легализује педерске бракове.
Кад на Космету буду јунаци као некада, попут Обилића, да жена не спава с пушком испод јастука, за сваки случај, онда можеш да ми поставиш ово питање.![]()
Жене, децу, старе, немоћне и болесне треба преселити у Русију, оберучке прихватити Рогозинов предлог - а мушкарци оружје у руке, и у томе ће, као и увек до сада, Руски добровољци помоћи - а кад се српска земља очисти од накота - нико никога неће терати да остане у Русији. У Осетији, Абхазији и Придњестровљу живе Руси - руска војска се августа 2008. године борила за свој народ на својој земљи. Да ли је неко од Срба тада отишао добровољно да брани руске интересе? Колико се сећам, одавде је оружје продавано Сакашвилију...
Jel a nije mu bilo gadno da gradi karijeru u zemlji pedera i gospodža sa kerovima?
Kad budem radio posao iz struke, kad dobijem dobru platu, kad otplatim stan, kad ga napunim fensi stvarima kad kupim besan auto - možda se oženim
Ovako mi se ne ispalti
Што би му било гадно,од олоша увек треба извући што више пара и све што се може - и онда правац у Русију.Откуд ти знаш од кад себе већ Депардје кује тајне планове са Путином - кад очерупа оне које треба очерупати, долази у Русију и плаћа нормалан порез нормалној држави која се бори против свега накарадног на овој планети.
![]()
A nisi čula da u Rusiji i žene idu u vojsku?
A ono kad grade prugu? Otrče kući da podoje dete pa nazad na sledeći kilometar?
Srpske žene bi da izigravaju sultanije... e evo vam ga...
Kosovo će biti srpsko onog dana kad Srbi nauče da vladaju pokondirenim ženama
Sećaš se one narodske - NEMUŠTI JEZIK?
Kukale feministkinje kako to nešto protiv žena...
A evo da vdimo dokle se dodje kad bi žene da budu u centar slike...
- - - - - - - - - -
a inače da sad proglase mobilizaciju zbog Kosova opet bi bio peti oktobar ispred skupštine
Nek idu najvažniji koji krčme Srbiju
Знала сам, сад би неки радо да се сакрију иза сукњи женског дела Србије.
Брука.
Да, Рускиње иду у војску.
Али у држави која има и војску и наоружање.
И ми ћемо кад будемо део Руске Империје имати и војску и оружје, а не као ово сад... јад и беда... као имамо војску, а сме само да парадира у кругу касарне.А суверенитет, територија, границе, Устав, право... све саме празне речи које су последњих година у погрешном контексту у уста узимали погрешни људи...
Bogoljub Karić kuka da se vrati za Beograd a ne za Peć