Kucnuo je cas da napravimo Rusko Srpsku Imperiju !

Podrzavate li stvaranje beskrajne i mocne Rusko Srpske Imperije ?

• Podrzavam , super je ideja !

• Ne podrzavam .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hocemo spomenik na Kalemegfanu generalu Vesjolkinu - heroju Ruskog i Srpskog naroda i hocemo da jedna ulica u Beogradu - ali i u drugim gradovina Srbije - dobije ime po nasem dobrocinitelju i zastitniku !

Srbi napokon moraju da pokazu zahvalnost onima koji su stavljali na kocku svoje zivote za nasu slobodu i za odbranu nase zemlje !

Dolazak Putina u Beograd niposto ne smemo sacekati bez makar projekta spomenika generalu Vesjolkinu i jedne ulice koja nosi njegovo svetlo ime ... to je jednostavno nasa obaveza !
Потписујем.
МАЛО ЗАХВАЛНОСТИ РУСИЈИ И РУСКИМ ХЕРОЈИМА ТРЕБА ПОКАЗАТИ МАКАР СА ЗАКАШЊЕЊЕМ.
ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ.
ДА ГЕНЕРАЦИЈЕ КОЈЕ ДОЛАЗЕ ПАМТЕ РУСКЕ ХЕРОЈЕ - СРПСКЕ ПРИЈАТЕЉЕ.

Interesantna razmena misljenja sa teme : ,, Rusofili - najnovija antisrpska kampanja! ,, ..

Forumas Nobody pise :

,, To sto se jedna debela kategorija Srba u Srbiji "iskreno" nada da ce ih sada Rusi "usvojiti"/uzeti pod svoje (preletaci, kada je ovo sve sa Zapadom puklo, jer NE mogu da opravdaju i vrate potrosenih 16 milijardi ojra Zapadu), to je (po meni) nastavak bajki i narodnih predanja o Kraljevicu Marku. Dakle, sada ce doci "dobri" Rus i pomoci ugrozene Srbe. Pravoslavlje im je "platforma" za takvu nebulozu/fantaziju. :thumbdown:

Ruse izuzetno dobro poznajem, oni su me i odgajili. Oni su ti koji su od mene napravili ovo sto jesam, i na tome im Vecito Hvala. Ja Ruse kao narod i pojedince neverovatno cenim. I ne samo. Da nema Rusa u Minhenu, moj posao bi bio mnogo tezi i krvaviji... Oni su mi zaista pomogli, mnogo puta. Ja im svakako vracam te usluge. Znamo se. Znam koliko su propatili kroz svoju Istoriju, nimalo im nije bilo lako... Mi, Srbi, im NIKADA nismo pomogli kada im je trebalo. :dash:

Ja Ruse cenim, jer su njihovi vrhunski radnici Cuda od Ljudi. Radim sa Rusom koji prica osim Ruskog Nemacki (naucio ga je za 4 godine), Engleski, i Francuski. Usput svira celo. Milina raditi sa takvim likom.

Ali sam IZUZETAN protivnik prosjacenja i idioma: "ala tutnjimo". To su puknuta posla, koja ne vode mnogo daleko, posebno male nacije...

U se i u svoje kljuse. Motiqe i ljopate sa tavana, iz podruma koje decenijama skupljaju prasinu i trunu neiskoriscene. Polazi se odatle, pa se krvavo radi i gradi, mic po mic. Ugledni Primer: Kinezi! ,, . :ok:

_nobody_

Lepi Bora njemu odgovara :

,, Sve to sto si napisao postujem - ali to su samo tvoje impresije i tvoja sudbina ..

JA sam napravio ,, Drustvo Rusko Srpskog prijateljstva i poslovne saradnje ,, - okupio istrene Rusofile i uticajne ljude ( mnogo su reskirali sa tim prikljucenjem ) .... okupio sam ih strateski - likove koji su mocni u urbanizmu , politici , kulturnim ustanovama , sportskim organizacijama , bliske centrima odlucivanja - i naravno , po 100 puta proverene prijatelje Rusije .... i dr...

Jedva smo dobili odobrenje od Ministrastva pravde za registraciju te nase NWO .. i onda JA , sav srecan , posaljem na faks Ruske ambasade overenu kopiju odobrenja za rad nase NWO ..

prodje mesec - dva .. prodje pola godine .. niko ni da nam odgovori ..:think:

Kad mi je cekanje dosadilo nabavim broj atasea za kulturu , okrenem ga i pitam da li je dobio faks o osnivanju tog Rusko Srpskog drustva .. lik kaze da jeste .. Pitam ga da li mozemo da napravimo neku kulturnu , sportsku , prosvetnu akademiju , gde bi se govorilo o zajednickoj istoriji , tradiciji , o ekonomskoj saradnji i eventualnim buducim projektima nasa dva naroda .. lik pocne nesto da mrsi i lazinja - vidim JA nista od toga ..:think:

Onda ta olos Ruska , da bi nas sto pre skinuo sa kurrca , obeca da ce svakako obavestiti ambasadora o osnivanju tog drustva i da ce nam se javiti .. Naravno , Ruska jajajara i smrda se nikad nije javila - a od tada je proslo tacno 9 godina ....:kafa:

Toliko o mom islstvu sa predstavnicima Ruske drzave ....

Poslednja izmena:
Interesantna razmena misljenja sa teme : ,, Rusofili - najnovija antisrpska kampanja! ,, ..

Forumas Nobody pise :

,, To sto se jedna debela kategorija Srba u Srbiji "iskreno" nada da ce ih sada Rusi "usvojiti"/uzeti pod svoje (preletaci, kada je ovo sve sa Zapadom puklo, jer NE mogu da opravdaju i vrate potrosenih 16 milijardi ojra Zapadu), to je (po meni) nastavak bajki i narodnih predanja o Kraljevicu Marku. Dakle, sada ce doci "dobri" Rus i pomoci ugrozene Srbe. Pravoslavlje im je "platforma" za takvu nebulozu/fantaziju. :thumbdown:

Ruse izuzetno dobro poznajem, oni su me i odgajili. Oni su ti koji su od mene napravili ovo sto jesam, i na tome im Vecito Hvala. Ja Ruse kao narod i pojedince neverovatno cenim. I ne samo. Da nema Rusa u Minhenu, moj posao bi bio mnogo tezi i krvaviji... Oni su mi zaista pomogli, mnogo puta. Ja im svakako vracam te usluge. Znamo se. Znam koliko su propatili kroz svoju Istoriju, nimalo im nije bilo lako... Mi, Srbi, im NIKADA nismo pomogli kada im je trebalo. :dash:

Ja Ruse cenim, jer su njihovi vrhunski radnici Cuda od Ljudi. Radim sa Rusom koji prica osim Ruskog Nemacki (naucio ga je za 4 godine), Engleski, i Francuski. Usput svira celo. Milina raditi sa takvim likom.

Ali sam IZUZETAN protivnik prosjacenja i idioma: "ala tutnjimo". To su puknuta posla, koja ne vode mnogo daleko, posebno male nacije...

U se i u svoje kljuse. Motiqe i ljopate sa tavana, iz podruma koje decenijama skupljaju prasinu i trunu neiskoriscene. Polazi se odatle, pa se krvavo radi i gradi, mic po mic. Ugledni Primer: Kinezi! ,, . :ok:

_nobody_

Lepi Bora njemu odgovara :

,, Sve to sto si napisao postujem - ali to su samo tvoje impresije i tvoja sudbina ..

JA sam napravio ,, Drustvo Rusko Srpskog prijateljstva i poslovne saradnje ,, - okupio istrene Rusofile i uticajne ljude ( mnogo su reskirali sa tim prikljucenjem ) .... okupio sam ih strateski - likove koji su mocni u urbanizmu , politici , kulturnim ustanovama , sportskim organizacijama , bliske centrima odlucivanja - i naravno , po 100 puta proverene prijatelje Rusije .... i dr...

Jedva smo dobili odobrenje od Ministrastva pravde za registraciju te nase NWO .. i onda JA , sav srecan , posaljem na faks Ruske ambasade overenu kopiju odobrenja za rad nase NWO ..

prodje mesec - dva .. prodje pola godine .. niko ni da nam odgovori ..:think:

Kad mi je cekanje dosadilo nabavim broj atasea za kulturu , okrenem ga i pitam da li je dobio faks o osnivanju tog Rusko Srpskog drustva .. lik kaze da jeste .. Pitam ga da li mozemo da napravimo neku kulturnu , sportsku , prosvetnu akademiju , gde bi se govorilo o zajednickoj istoriji , tradiciji , o ekonomskoj saradnji i eventualnim buducim projektima nasa dva naroda .. lik pocne nesto da mrsi i lazinja - vidim JA nista od toga ..:think:

Onda ta olos Ruska , da bi nas sto pre skinuo sa kurrca , obeca da ce svakako obavestiti ambasadora o osnivanju tog drustva i da ce nam se javiti .. Naravno , Ruska jajajara i smrda se nikad nije javila - a od tada je proslo tacno 9 godina ....:kafa:

Toliko o mom islstvu sa predstavnicima Ruske drzave ....

:think:
Не разумем... зар Друштво Руско Српског пријатељства и пословне сарадње не може да се оснује и да ради (у том правцу како је и замишљено приликом оснивања) од чланарине (ако су сви људи осведочени русофили онда ће са задовољством и финансирати Друштво док се не нађе други начин финансирања). То би било много боље, кренути у остварење једне такве замисли са ентузијазмом, с љубављу, пожртвовано, увек је боље показати онима које волиш да их волиш без интереса, да није у питању (ја верујем да није, али тако може да изгледа ): ви нама дајте новац, а ми ћемо вам показати колико можемо да вас волимо... То заиста тако изгледа... Да је друштво са свим тим пробраним људима почело са радом, тихо, онако заљубљенички, то сигурно не би остало незапажено, па временом (кад већ постане познато по залагању за јачање руско-српских односа) као госте својих трибина позвало представнике Русије (између осталог и културног аташеа),у таквој ситуацији би вероватно и одговор (и очекивана помоћ) стигла. Да се не лажемо, много је оних који "воле" Русију ( очекујући од ње да финансира ту љубав) а то није баш однос на коме треба засновати будућу сарадњу и заједницу... Ја не кажем да су ти пробрани људи, који су покушали да направе корак према Русији, желели да искористе Русију - али много је Друштава и Организација управо са тим циљем основано ... зато, уместо чекања да прође и десета година, предлажем да се аташеу приђе на други начин...Или да се са понудом сарадње - али без икаквих захтева и очекивања - представници Друштва (ако још постоји) упуте Директору Руског дома, Директору Руске школе ... Секретарице су љубазне, заказати састанак - ништа телефоном - и отићи лично, разговор је увек бољи начин. (Ја сам од директора Руске школе, добила веома корисне савете који су ми заиста помогли, кад сам га посетила пролетос, а заказивање састанка трајало је неколико минута).

Не разумем... зар Друштво Руско Српског пријатељства и пословне сарадње не може да се оснује и да ради (у том правцу како је и замишљено приликом оснивања) од чланарине (ако су сви људи осведочени русофили онда ће са задовољством и финансирати Друштво док се не нађе други начин финансирања). То би било много боље, кренути у остварење једне такве замисли са ентузијазмом, с љубављу, пожртвовано, увек је боље показати онима које волиш да их волиш без интереса, да није у питању (ја верујем да није, али тако може да изгледа ): ви нама дајте новац, а ми ћемо вам показати колико можемо да вас волимо... То заиста тако изгледа... Да је друштво са свим тим пробраним људима почело са радом, тихо, онако заљубљенички, то сигурно не би остало незапажено, па временом (кад већ постане познато по залагању за јачање руско-српских односа) као госте својих трибина позвало представнике Русије (између осталог и културног аташеа),у таквој ситуацији би вероватно и одговор (и очекивана помоћ) стигла. Да се не лажемо, много је оних који "воле" Русију ( очекујући од ње да финансира ту љубав) а то није баш однос на коме треба засновати будућу сарадњу и заједницу... Ја не кажем да су ти пробрани људи, који су покушали да направе корак према Русији, желели да искористе Русију - али много је Друштава и Организација управо са тим циљем основано ... зато, уместо чекања да прође и десета година, предлажем да се аташеу приђе на други начин...Или да се са понудом сарадње - али без икаквих захтева и очекивања - представници Друштва (ако још постоји) упуте Директору Руског дома, Директору Руске школе ... Секретарице су љубазне, заказати састанак - ништа телефоном - и отићи лично, разговор је увек бољи начин. (Ја сам од директора Руске школе, добила веома корисне савете који су ми заиста помогли, кад сам га посетила пролетос, а заказивање састанка трајало је неколико минута).

Niko od Rusa nije ni trazio , ni ocekivao finansijsku pomoc . A da ima takvih drustava i takvih ljudi - ima .. i Rusi , kao po nekom nepisanom pravilu , nepogresivo nalete na njih ...

Veoma je uobicajeno da se posle osnivanja takve NVO sa cinjenicom o njenom osnivanju i ciljevima obavesti i ambasada drzave , jer u protivnom ne bi ni znala da takvo drustvo postoji ... u registru razlicitih NWO imaju na hiljade i hiljade .... a to ne moze propratiti nijedan slubenik bilo koje ambasade ...

Nase drustvo je i pored nepostojanja saradnje sa ambasadom uradilo mnogo toga , na cemu sam svim clanovima izuzetno zahvalan ...

p.s. Dakle , nema potrebe da se ovde brani neka birokratska neradnicka olos od atasea , koji prima masnu platu da bi radio na poslovima razvoja kulturne saradnje dve drzave i dva naroda , koji i pored cinjenice da medju osnivacima drustva nalaze istaknuti kulturni radnici , direktori ustanova kulture , predsednici Upravnih Odbora razlicitih ustanova kulture , direktori sportskih dvorana i direktori Domova kulture , ( svi su oni i pre osnivanja NVO , a i posle - forsirali Ruske programe i Rusku kulturu - iz sredstava kojima njihove ustanove raspolazu i bez saradnje sa tim ataseom ) ...to su radili i rade i ostali clanovi , svaki u okviru svoje branse .... Ali , mnogo je lakse raditi kad postoji veza sa ambasadom - jer ako recimo hocemo da dovedemo neki dobar Ruski hor .. ili napravimo izlozbu slika ... onda mozemo da znatno lakse uradimo posao , nego kad se mucimo dok stupimo u kontakt sa njima ... tu ambasada moze puno da pomogne kao medijator ....

Evo primer ... hocemo da dovedemo neki dobar hor ... ili balet ... napravimo mi super plan da Ruse to bas nista ne kosta , da im omogucimo i koji dan vise da ostanu ( ako to zele , naravno ) , jer imamo i coveka koji to moze pokriti finansijski preko svoga resora .. ili , recimo , imamo direktora muzeja koji ce pomeriti program za Ruskog slikara tako da moze sam izabrati termin koji mu najvise odgovara + sto ce obezbediti i bolje finansijske i druge uslove za smestaj i boravak .. ili imamo direktora pozorista - on bi takodje doveo neko Rusko pozoriste i obezbedio najbolje uslove , tu se vec radi o vecoj grupi glumaca i + reditelj i jos poneko , pa i organizacija mora biti ozbiljno uradjena ... ... i tako dalje ... pa do ljudi iz urbanizma - koji bi postedeli Ruse da ih reketiraju pri kakvoj gradnji - i pruziti im pravnu i prakticnu , NARAVNO BESPLATNU pomoc ... ima tu masa stvari , ko ce o tome pisati ...

Onako kako si ti zamislila rad - onda bi takva drustva uglavnom morala da se krecu u okviru vec postojecih drzavnih programa saradnje - a svi smo se ovde zalili da su ti drzavni progami pravljeni tako da forsiraju zapadnjacka kultura , zapadnjacki autori , zapadnjacki kulturni modeli, ... i rekli smo da to nista ne valja ... i da to treba menjati u korist saradnje sa Rusima ...

To sto je tebi izgledalo da smo JA i moji prijatelji osnivajuci takvo drustvo ( sto se tice vlasti - krajnje nepopularnih nacionalnih prefiksa u nazivu ) ustvari odlucili da uzmemo Rusima pare - to meni pre lici na neku projekciju ....:)

Suma sumarum - kad sve saberem i oduzmem nase drustvo je itekako napravilo neke veoma dobre stvari , pomoglo Rusima u ostvarenju nekih njihovih planova i u resavanju nekih problema sa kojima su se susretali - pa sam zato veoma zadovoljan .... :D ... a taj atase je olos i smrda - i verovatno su ga vec i smenili .... :mrgreen:

Poslednja izmena:
vtc1851163463sukhoit50pje3.jpg

...

To sto je tebi izgledalo da smo JA i moji prijatelji osnivajuci takvo drustvo ( sto se tice vlasti - krajnje nepopularnih nacionalnih prefiksa u nazivu ) ustvari odlucili da uzmemo Rusima pare - to meni pre lici na neku projekciju ....:)
Уопште није важно како то мени изгледа - већ како то изгледа Русима. А о томе сам ја и писала у претходном посту.
ја верујем да није, али тако може да изгледа
Ово си очигледно превидео... ал ајде... ;)

Уопште није важно како то мени изгледа - већ како то изгледа Русима. А о томе сам ја и писала у претходном посту.
Ово си очигледно превидео... ал ајде... ;)

Pa ni Rusi nikako nisu mogli znati dok ne stupe u kontakt , porazgovaraju sa ljudima i vide o cemu se tu zapravo radi : :think: .. osim mozda telepatski - ko Dzuna.. i Mesing .. ... :mrgreen:

Хвала, нисам гледала.
А ја препоручујем историјску сагу - ЈЕРМАК

Ермак (1996):: Жанр: Исторические
http://kinobanda.net/film/4780/
1240143145_7.jpg

Вторая половина XVI века. Время царствования Ивана Грозного - одна из наиболее трагических и противоречивых страниц русской истории.
Друга половина 16 века. Време Ивана Грозног- једна од најтрагичнијих и најпротивречнијих страница руске историје.

Radio ,, Sloboda ,, - olos ,, evropejska ,, i izdajnicka prekida program ! Razlog , ima vise od 48 % ucesca stranog kapirala - a to je po Ruskim zakonima zabranjeno ....Radio ,,Sloboda ,, inace finansira Kongres SAD ... :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Predlazem da se taj Ruski zakon prepise i usvoji u Srbiji ....

Redakcija internet izdanja radija ,, Sloboda ,, dobila je otkaze i sad je na birou za nezaposlene ...
!! :worth:

Радио "Свобода" прекратит вещание в эфире с ноября

Последнее обновление: пятница, 21 сентября 2012 г., 15:53 GMT 19:53 MCK

По словам Маши Гессен, ее позвали на пост директора уже реформированной службы

Глава представительства корпорации "Радио Свободная Европа" Елена Глушкова объявила о прекращении вещания "Радио Свобода" на средних частотах с 10 ноября этого года. После этого "Свобода" продолжит вещание только в интернете.

Уход в интернет
Старая и новая "Свобода"

"На какой-то период времени мы остаемся на коротких волнах, а затем уходим на другую платформу, в частности в интернет", - сказала Глушкова журналистам, подчеркнув, что решение связано с новым законом о СМИ, подписанным премьер-министром Дмитрием Медведевым.

Согласно постановлению, компания, вещающая в радиоэфире в России, обязана иметь не более 48% иностранного уставного капитала, в то время как учредители "Свободы" превышают заданный лимит.

Ряд журналистов, включая главного редактора радиостанции "Эхо Москвы" Алексея Венедиктова, сочли уход со средних волн единственно возможным и "предсказуемым" решением.

При этом интернет-редакция Русской службы радиостанции "Свобода" была уволена в четверг в полном составе. Новый директор службы Маша Гессен заявляет, что решение было принято без ее участия.

Кадровый шок

Как рассказала в эфире "Эха Москвы" бывший редактор сайта радио "Свобода" Людмила Телень, кадровое решение о массовом увольнении стало абсолютной неожиданностью для сотрудников интернет-редакции. По ее словам, решение было мотивировано тем, что "Свобода" сокращает радиовещание", однако, как заметила Телень, интернет-версия никак не связана с радиовещанием.

"Было известно, что служба будет реформироваться, и что на базе радио "Свобода" будет создаваться мультимедийное средство информации. Как мне представлялось, то направление, в котором двигался сайт радио "Свобода", вполне совпадало с этой стратегией, потому что развитием мультимедийной платформы занималась как раз та команда, которая работала на сайте, плюс часть радиожурналистов, которые тоже осваивали новые технологии", - сказала Людмила Телень в интервью Русской службе Би-би-си.

Радио "Свобода" - международное некоммерческое средство массовой информации, осуществляющее вещание на страны Восточной и Юго-Восточной Европы, Кавказа, Центральной Азии и Ближнего Востока и на Россию.

Финансирование: конгресс США.

Количество языковых служб: 31, до недавнего времени имело 20 бюро в различных странах мира. Московское бюро было открыто после указа Ельцина от 1991 года.

Год основания: 1949. С 1949 по 1995 штаб-квартира Радио Свобода располагалась в Мюнхене, с 1995 находится в Праге. Кроме этого, радио имеет офис в Вашингтоне.

Единственная дорога (1974):: Жанр: Военные
1304778947_edinstvennaya_doroga_1974.jpg

1944 год. По дорогам Югославии движется необычная автоколонна — за рулем бензовозов сидят попавшие в немецкий плен советские солдаты. Этим коварным замыслом гитлеровцы решили обезопасить себя от нападения партизан. Но стратегический груз, несмотря на все меры предосторожности немцев, не будет доставлен к месту назначения...
Копродукција : југословенско-совјетски филм из 1974. године ЈЕДИНИ ПУТ
ДРУМОВИМА ЈУГОСЛАВИЈЕ КРЕЋЕ СЕ НЕОБИЧНА АУТО КОЛОНА - ЗА ВОЛАНОМ ТАНКЕРА БЕНЗИНА СЕДЕ ЗАРОБЉЕНИ СОВЈЕТСКИ ВОЈНИЦИ. ОВИМ ПОДМУКЛИМ ПЛАНОМ ХИТЛЕРОВЦИ СУ РЕШИЛИ ДА СЕ ОСИГУРАЈУ ОД НАПАДА ПАРТИЗАНА. АЛИ СТРАТЕШКИ ТЕРЕТ, УПРКОС СВИМ МЕРАМА ПРЕДОСТРОЖНОСТИ НЕМАЦА, НЕЋЕ СТИЋИ ДО ЦИЉА...
http://kinobanda.net/film/9765/
Режиссёр: Владимир Павлович
В фильме снимались: Татьяна Сидоренко, Велько Мандич, Александр Аржиловский, Лев Дуров, Глеб Стриженов, Драгомир «Гидра» Боянич, Душан Яничиевич, Ирина Мирошниченко, Владимир Попович, Анатолий Кузнецов, Владимир Высоцкий
РЕЖИСЕР: ВЛАДИМИР ПАВЛОВИЋ
ГЛУМЦИ - РУСКИ И СРПСКИ - ЗНАЧИ НАШИ...

У Србији желе да подигну споменик последњем руском императору

Григориј Соколов

21.09.2012, 09:32

4RIA-107545-Preview.jpg

Фото: РИА Новости
У последње време, у Србији расте интересовање за царску породицу Романов.

У Руском дому у Београду ускоро ће бити отворена фотоизложба, посвећена 400- тој годишњици династије Романов.

Студенти учитељског факултета из Врања су иступили са иницијативом да се у Србији подигне споменик руском цару Николају Другом. Информацију о овом пројекту поставили су на страници Фејсбука- „Александар Конузин фан клуб“ и „Владимир Путин фан клуб“. Бојан Јовановић, члан клуба поклоника говори за „Глас Русије“:

Наша жеља је да на тај начин пробудимо свест српског народа који, нажалост, не зна ко је био последњи руски цар, који је задужио Србију у Првом Светском рату. Када могу француски генерали да имају споменик у Београду, што не би могао и Романов? Французи и Енглези, којима су подигнули споменик захвалности, били су спремни да српску војску и после албанске Голготе оставе да умру од глади. И њима су нападале шиптарске банде на обалама Албаније. Да не би било руског цара, од српске војске ништа не би ни остало. И споменик светом цару симболично би означао обнављање српско-руских односа, којих није ни било заправо после убиства Романових. Као што знате, није било ни Србије, ни Русије. Све је то било комунистичко. Прво су Москвом завладали комунисти, ускоро и Београдом. Сада ствари иду набоље, барем по мени, и прави услови за блиску сарадњу су тек сада отворени. Остаје да се види, да ли ћемо прихватити пружену руку и поново моћне Русије. Видићемо.

А како грађани Србије реагују на иницијативу студената из Врања:

Људи са одобравањем гледају на ову идеју. По мојој рачуници, за неколико дана, нама се прикључило око 250 људи. Планирамо да ову информацију објавимо на још интернет портала, како бисмо појачали наше напоре. Планирамо и да о нашој идеји обавестимо руску амбасаду. Сада смо испратили Александра Конузина, на чије ће место доћи нови амбасадор. Надамо се да ће нови амбасадор радити у истом смеру и да ће штитити српске интересе, као што је то чинио господин Конузин.

Хвала, нисам гледала.
А ја препоручујем историјску сагу - ЈЕРМАК

Ермак (1996):: Жанр: Исторические
http://kinobanda.net/film/4780/
1240143145_7.jpg

Друга половина 16 века. Време Ивана Грозног- једна од најтрагичнијих и најпротивречнијих страница руске историје.
:ok::klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back