Interesantna razmena misljenja sa teme : ,, Rusofili - najnovija antisrpska kampanja! ,, ..
Forumas Nobody pise :
,, To sto se jedna debela kategorija Srba u Srbiji "iskreno" nada da ce ih sada Rusi "usvojiti"/uzeti pod svoje (preletaci, kada je ovo sve sa Zapadom puklo, jer NE mogu da opravdaju i vrate potrosenih 16 milijardi ojra Zapadu), to je (po meni) nastavak bajki i narodnih predanja o Kraljevicu Marku. Dakle, sada ce doci "dobri" Rus i pomoci ugrozene Srbe. Pravoslavlje im je "platforma" za takvu nebulozu/fantaziju.
Ruse izuzetno dobro poznajem, oni su me i odgajili. Oni su ti koji su od mene napravili ovo sto jesam, i na tome im Vecito Hvala. Ja Ruse kao narod i pojedince neverovatno cenim. I ne samo. Da nema Rusa u Minhenu, moj posao bi bio mnogo tezi i krvaviji... Oni su mi zaista pomogli, mnogo puta. Ja im svakako vracam te usluge. Znamo se. Znam koliko su propatili kroz svoju Istoriju, nimalo im nije bilo lako... Mi, Srbi, im NIKADA nismo pomogli kada im je trebalo.
Ja Ruse cenim, jer su njihovi vrhunski radnici Cuda od Ljudi. Radim sa Rusom koji prica osim Ruskog Nemacki (naucio ga je za 4 godine), Engleski, i Francuski. Usput svira celo. Milina raditi sa takvim likom.
Ali sam IZUZETAN protivnik prosjacenja i idioma: "ala tutnjimo". To su puknuta posla, koja ne vode mnogo daleko, posebno male nacije...
U se i u svoje kljuse. Motiqe i ljopate sa tavana, iz podruma koje decenijama skupljaju prasinu i trunu neiskoriscene. Polazi se odatle, pa se krvavo radi i gradi, mic po mic. Ugledni Primer: Kinezi! ,, .
_nobody_
Lepi Bora njemu odgovara :
,, Sve to sto si napisao postujem - ali to su samo tvoje impresije i tvoja sudbina ..
JA sam napravio ,, Drustvo Rusko Srpskog prijateljstva i poslovne saradnje ,, - okupio istrene Rusofile i uticajne ljude ( mnogo su reskirali sa tim prikljucenjem ) .... okupio sam ih strateski - likove koji su mocni u urbanizmu , politici , kulturnim ustanovama , sportskim organizacijama , bliske centrima odlucivanja - i naravno , po 100 puta proverene prijatelje Rusije .... i dr...
Jedva smo dobili odobrenje od Ministrastva pravde za registraciju te nase NWO .. i onda JA , sav srecan , posaljem na faks Ruske ambasade overenu kopiju odobrenja za rad nase NWO ..
prodje mesec - dva .. prodje pola godine .. niko ni da nam odgovori ..
Kad mi je cekanje dosadilo nabavim broj atasea za kulturu , okrenem ga i pitam da li je dobio faks o osnivanju tog Rusko Srpskog drustva .. lik kaze da jeste .. Pitam ga da li mozemo da napravimo neku kulturnu , sportsku , prosvetnu akademiju , gde bi se govorilo o zajednickoj istoriji , tradiciji , o ekonomskoj saradnji i eventualnim buducim projektima nasa dva naroda .. lik pocne nesto da mrsi i lazinja - vidim JA nista od toga ..
Onda ta olos Ruska , da bi nas sto pre skinuo sa kurrca , obeca da ce svakako obavestiti ambasadora o osnivanju tog drustva i da ce nam se javiti .. Naravno , Ruska jajajara i smrda se nikad nije javila - a od tada je proslo tacno 9 godina ....
Toliko o mom islstvu sa predstavnicima Ruske drzave ....