Zelena milja
Poznat
- Poruka
- 9.008
90% nulta grupa....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj meni da dokazujes. Dokaži (se) nekoj dami.
Znala sam. Tvoju krvnu grupu ima samo oko 2 % u svetu , moju oko 3 % ( AB), zato smo spešl.Б-
Нек иде живот, ионако сам вам све дала!

Ti kao onaj siptar kad su ga pitali da li je hiv pozitivan, a on kaze da je u zivotu uvek pozitivanBilo mi je posebno simpatično kako zvuči B + kad se kaže: "Be positive!".![]()
To mora da mi je neki brat od tetke!Ti kao onaj siptar kad su ga pitali da li je hiv pozitivan, a on kaze da je u zivotu uvek pozitivan![]()
Positive! Sto bi jenkiji rekli.To mora da mi je neki brat od tetke!
Kako to?90% nulta grupa....
Daj joj da ti iscedi jaja...Nemoj meni da dokazujes. Dokaži (se) nekoj dami.
Daj joj da ti iscedi jaja...
Ali nemoj ko u drugoj temi, posthumno...
Ne znam...ovde se skoro svi tako izjašnjavaju.Kako to?
Pa, ništa... i ja sam svoju krvnu grupu potvrdila kroz ugovor na rad u inostranstvu. Tamo sam prošla razne preglede i testove na najrazličitije bolesti, zaraze i sl.;Imam 27 ipo godina i jos ne znam koja sam krvna grupa ali nisam nevin, majke mi.

I dalje 8 biliona podeljeno na 100 puta 3...240.000.000)... Valjda dovoljno nula...Znala sam. Tvoju krvnu grupu ima samo oko 2 % u svetu , moju oko 3 % ( AB), zato smo spešl.
A plus. Sve plus size.Kažu na portalu da najbolji ljubavnici imaju nultu krvnu grupu.
https://www.krstarica.com/zivot/ziv...iti-izdrzljivi-senzualni-da-ih-samo-pozelite/
"Od krvne grupe zavisi kakva je potencija kod muškaraca, a naučnici su otkrili koju krvnu grupu imaju najbolji ljubavnici."
Pa, da vidim, javite se da znamo koji ste. Mastoviti-izdrzljivi-senzualni-da-ih-samo-pozelite ...
Puj, prva![]()
Najbolje je kad covjek nista ne zna, ja mislim ljudi koji su se rodili na selu i tu proveli cijeli zivot da oni pojima nemaju o horoskopu i ostalim glupostima tipa natalna karta...a siguran sam da cesce gledaju u nebo i zvijezde...i pricaju sa njima. Nebo im makar nije zagadjeno svijetlom i ostalim zagadjivacima, eto, oni koji nista ne znaju o tome su bolje i vise povezani sa nebom.Pa, ništa... i ja sam svoju krvnu grupu potvrdila kroz ugovor na rad u inostranstvu. Tamo sam prošla razne preglede i testove na najrazličitije bolesti, zaraze i sl.;
Nije to neki novi horoskop, mada... možda je bolje znati svoju krvnu grupu nego koji smo horoskopski znak.![]()
Bezvezan tekst sa lažnim istraživanjem Univerziteta nekog tamo . A mi ćaskamo o krvnim grupama. Koja si ?Sta je ovo, horoskop krvnih grupa?
Sigurno.Pa, ništa... i ja sam svoju krvnu grupu potvrdila kroz ugovor na rad u inostranstvu. Tamo sam prošla razne preglede i testove na najrazličitije bolesti, zaraze i sl.;
Nije to neki novi horoskop, mada... možda je bolje znati svoju krvnu grupu nego koji smo horoskopski znak.![]()
Pa, nije mi zatrebalo. Patim od blage anemije i ne mogu da budem davalac, ali eto... znam koja sam krvna grupa. Šta ću dalje sa tim znanjem? Ništa.Sigurno.
Svaka zdrastvena ustanova to može za 24h.
Imate i u kartonu.
A možete i u svakoj laboratoriji za analize ljudskog materijala...
Na Krstarici? NemoguceBezvezan tekst sa lažnim istraživanjem Univerziteta nekog tamo .
Cek prvo da procitam koja je najbolja.A mi ćaskamo o krvnim grupama. Koja si ?![]()
Brate bukvalno gledam kako preslikavaju i nalaze relacije. Nulta grupa skorpije u horoskopu.Sta je ovo, horoskop krvnih grupa?