86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Џабе сам се радовала 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma gde ne lažu?Mene nijedan komarac ne zaobiđe.Ne lažu za komarce.:
Mene ni na Dunavu kad odem na roštilj, neku bleju, ne diraju.Ma gde ne lažu?Mene nijedan komarac ne zaobiđe.
Uh...Samo ti provociraj.Mene ni na Dunavu kad odem na roštilj, neku bleju, ne diraju.

pa naravno kad stalno gnjurisMene ni na Dunavu kad odem na roštilj, neku bleju, ne diraju

A nijeeee.Uh...Samo ti provociraj.![]()
: Nisam ja kriv što im nisam zanimljiv. Srećom.Ronjam.pa naravno kad stalno gnjuris![]()

Ma, uživaj ti pored vode.A nijeeee.: Nisam ja kriv što im nisam zanimljiv. Srećom.

:E, vidiš, moguće da idu na alkohol.Ma, uživaj ti pored vode.
Nisam ni ja kriva što im jesam zanimljiva.
Moraću da batalim pivo, kažu da ih to privlači.![]()

Ma, uživaj ti pored vode.
Nisam ni ja kriva što im jesam zanimljiva.
Moraću da batalim pivo, kažu da ih to privlači.![]()

Zato mene neće. Rešena misterija.ne huli na pivo
ti si im slatka ko Barbika
oni nanjuse dobre ljude![]()
:ne huli na pivo
ti si im slatka ko Barbika
oni nanjuse dobre ljude![]()

U inat komarcima!
Ma moze da primi. Ko kaze da ne moze.Pa ne možeš ni ti, draga moja, negativna si![]()
Ti si samo Ken.Je li?Zato mene neće. Rešena misterija.:
I ti vanzemaljacA negativna.
! Ova krvna grupa daje inteligentne osobe, koje neretko deluju nezainteresovano i hladno,jer ih odlikuje disciplina i samodisciplina. Uvek će da izaberu visokoorganizovanu grupu,
Muškarci krvne grupe A često na prvu loptu nisu interesantni ženskom polu, njihove vrednosti žene otkrivaju tek kad se nađu u dužim vezama. Međutim, njihov najveći kvalitet je što su odani i potpuno posvećeni porodici, kada je jednom zasnuju, na nju prenose težište svog života. Oni podržavaju i vole da podržavaju i ističu kvalitete i sposobnosti svojih supruga.

A+ uvek sam na meti komaracaKažu na portalu da najbolji ljubavnici imaju nultu krvnu grupu.
https://www.krstarica.com/zivot/ziv...iti-izdrzljivi-senzualni-da-ih-samo-pozelite/
"Od krvne grupe zavisi kakva je potencija kod muškaraca, a naučnici su otkrili koju krvnu grupu imaju najbolji ljubavnici."
Pa, da vidim, javite se da znamo koji ste. Mastoviti-izdrzljivi-senzualni-da-ih-samo-pozelite ...
Puj, prva![]()
Јесам. Имам и зелене очи.Ti si vanzemaljka, ko @jolemisa![]()

rh-, ne zna se poreklo, zato sto to - znaci da nemas majmunski gen. Svi majmuni su rh+. Zato se prave teorijeЈесам. Имам и зелене очи.
Стварно, неки тврде да су жене са зеленим очима, Б- заправо ванземаљци![]()