Krvna grupa - javite se

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nulta pozitivna, najčešća, je l'te! Da je tako, ne bi bilo govora o belim kugama i sl;
Desilo mi se jednom da sam pretupila sopstvenu krvnu grupu, a srećom na kratko, i preispitivala majku kao majku, oca kao oca, ljude oko sebe sa mišlju: "Šta su meni ovi ljudi?"
Bilo mi je posebno simpatično kako zvuči B + kad se kaže: "Be positive!". :zcepanje:

Daj joj da ti iscedi jaja...

Ali nemoj ko u drugoj temi, posthumno...
Season 6 What GIF by The Office

Imam 27 ipo godina i jos ne znam koja sam krvna grupa ali nisam nevin, majke mi.
Pa, ništa... i ja sam svoju krvnu grupu potvrdila kroz ugovor na rad u inostranstvu. Tamo sam prošla razne preglede i testove na najrazličitije bolesti, zaraze i sl.;
Nije to neki novi horoskop, mada... možda je bolje znati svoju krvnu grupu nego koji smo horoskopski znak. :think:

Pa, ništa... i ja sam svoju krvnu grupu potvrdila kroz ugovor na rad u inostranstvu. Tamo sam prošla razne preglede i testove na najrazličitije bolesti, zaraze i sl.;
Nije to neki novi horoskop, mada... možda je bolje znati svoju krvnu grupu nego koji smo horoskopski znak. :think:
Najbolje je kad covjek nista ne zna, ja mislim ljudi koji su se rodili na selu i tu proveli cijeli zivot da oni pojima nemaju o horoskopu i ostalim glupostima tipa natalna karta...a siguran sam da cesce gledaju u nebo i zvijezde...i pricaju sa njima. Nebo im makar nije zagadjeno svijetlom i ostalim zagadjivacima, eto, oni koji nista ne znaju o tome su bolje i vise povezani sa nebom.

Sigurno.

Svaka zdrastvena ustanova to može za 24h.
Imate i u kartonu.

A možete i u svakoj laboratoriji za analize ljudskog materijala...

Back