Krvna grupa - javite se

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na zidovima prolaza gde si cuo ono za musko pusenje?
Drugo sto si navro za to...

To je bilo vise citiranje nekog od strane kolege... Bilo je i posprdno bar meni :
"Milan reče da najbolje puše muškarci" :mrgreen:

E sad taj sto je govorio za Milana je svalercina na glasu...sigurno nije gej. A milan, reko bi neki derpe ako je to vec rekao? Pa vidi taj milan ima zenu bas lepu zenu (i on je lep) a ima i svalerku nije tolko lepa u licu al je veoma zgodna. .. Sad jel to milan čuo od nekog?

E sad ti proceni jel im to bese sprdnja? Mene bas zabole...

Vidim tebi su gluposti citav svet ocito jer ne bi ih pamtio

c/p:
KRVNA GRUPA A- je najviše rasprostranjena u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Skoro polovina populacije u Danskoj, Norveškoj, Austriji i Ukrajini ima ovu krvnu grupu.
U Srbiji 35% populacije je A pozitivno, a 6% A negativno.

KRVNA GRUPA B- je dosta retka u Evropi (oko 10%) a opet češće zastupljena u Aziji. Skoro 25% populacije u Kini ima ovu krvnu grupu. Takođe B krvna grupa je zastupljena u Indiji i drugim zemljama u Centralnoj Aziji.
U Srbiji 13% populacije je B pozitivno, a 2% B negativno.

KRVNA GRUPA O- je najzastupljenija širom planete. Posebno je zastupljena među Aboridžinima u Australiji, keltskim narodima, kao i onima koji žive u Zapadnoj Evropi i u Americi.
U Srbiji 33% populacije je O pozitivno, a 6% O negativno.

KRVNA GRUPA AB- je najređa krvna grupa i zastupljena je sa čak 10% u Japanu, Koreji i Kini dok je u drugim regionima dosta retko zastupljena.
U Srbiji 4% populacije je AB pozitivno, a 1% AB negativno.

Bice da je ovaj clanak pisao neko sa nultom krvnom grupom. 🙄

Inace krvna grupa 0 je i najstarija pa je stoga logicno i najzastupljenija i u Africi koja se smatra kolevkom ljudskog roda.

Inace sam B+. ;)

isto kao kad krenu da kenjaju po horoskopu
obićno te gluparija oko horoskopa pišu lavovi, strelci, jarčevi....
ti sa B krvi, gledaj polako izbaciš SVE žitarice, i ostaneš samo na heljdi, ako imaš pare

i jedeš krompir/ pasulj kao izvor UH, vi tj mi, uopšte ne možete da varite i jedete te žitarice
zapravo KESTEN bi bio SAVRŠEN IZVOR UH!
B je zamišljena da jede MESO, RIBU, MLEČNE MASTI I BELANČEVINE
i uopšte MAST u izobilju a Ugljenih hidrata dosta manje

nastala je na podrućju sa dosta masnih životinja i mleka a malo biljne hrane, SIBIR
i česta je medj arijevcima Indije i Irana, došla je kod nas sa Rusima, tj Rasima...

1699702933107.gif

isto kao kad krenu da kenjaju po horoskopu
obićno te gluparija oko horoskopa pišu lavovi, strelci, jarčevi....
ti sa B krvi, gledaj polako izbaciš SVE žitarice, i ostaneš samo na heljdi, ako imaš pare

i jedeš krompir/ pasulj kao izvor UH, vi tj mi, uopšte ne možete da varite i jedete te žitarice
zapravo KESTEN bi bio SAVRŠEN IZVOR UH!
B je zamišljena da jede MESO, RIBU, MLEČNE MASTI I BELANČEVINE
i uopšte MAST u izobilju a Ugljenih hidrata dosta manje

nastala je na podrućju sa dosta masnih životinja i mleka a malo biljne hrane, SIBIR
i česta je medj arijevcima Indije i Irana, došla je kod nas sa Rusima, tj Rasima...

Pogledajte prilog 1445185

Uh kod mene je bas suprotno, ne volim bas masnu hranu a recimo svinjsku mast organski ne mogu da podnesem, gadi mi se (kao recimo i cvarci, slanina, pihtije i slicno, ono fuj).
Volim zitarice i prijaju mi, takodje ishrana mi se uglavnom bazira na piletini, ribi, dosta povrca i voca, jajima, volim recimo i slatko i slatkise jako.
Sto se tice uglhenih hidrata, recimo hleba jedem bas jako malo, u pekare ne zalazim skoro uopste ali recimo volim paste i testenine, obozavam pizzu, tortilje i tako te stvari.

Tako da ne jedem bas masnu hranu nit mi nesto prija, uostalom pusti krvnu grupu, to se pre po gradji vidi, a ja sam onako atletske gradje, onako razvijenog i sireg torza ali vrlo uskih kukova, izrazito tankih clanaka i zglobova, dugackih i tankih nogu, dugackih ruku i tankih podlaktica, takodje i onako u licu veoma glatkog tena i izrazito mladolikog izgleda, ono gradjom kao da sam stvoren vise za neke toplije krajeve (iako jako volim zimu i sneg), tako da i po fizionomiji mi se odma vidi da mi bas ne prija jaka i masna hrana i da sam vise za neke nazovi posnije varijante.

Inace B krvna grupa mislim da je dosta uobicajna i za Bliski Istok, Mediteran kao i za zapadnu Afriku (posebno onaj deo oko "trbuha" Afrike i Gvinejskog zaliva) iako je i tamo kao uglavnom svuda u Africi nulta najcesca, nekako i logicno s obzirom da je najstarija a Afrika kolevka covecanstva.

Inace AB mislim da je najredja svuda, pogotovo AB-.

Back