Blondie2
Aktivan član
- Poruka
- 1.197
2001 god. je bilo drugačije nije bilo tih želja nego izabereš odmah smer koji želiš i predaš papire. Kako god ali moji nisu bili tu, radili su kao i drugi roditelji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja mislila da je tema o krstenju :shock:
Tacno tako,tema o krstenju,koja se zahvaljujuci tebi,pretvorila u borbu ateista protiv vernika.
Misli sta hoces,veruj ili ne veruj u sta hoces,reci slobodno da ne verujes i da si protiv,ali ne napadaj nikog i ne nameci svoje misljenje drugima.
Da, baš tako. To je tradicija pa se zbog toga radi. Neko što želi da ispoštuje tradiciju, a neko zato što ne želi da ga komšiluk popreko gleda.Већ кажем, не крсти се због раја или магије, већ због тога што је то традиција, и у православним и у католичким домовима, да се дете након рођења крсти.
Da, baš tako. To je tradicija pa se zbog toga radi. Neko što želi da ispoštuje tradiciju, a neko zato što ne želi da ga komšiluk popreko gleda.
U svakom slučaju, ima li nekoga ko svoje dete krsti zato što zaista misli da činom krštenja čini dobro svom detetu?
juce bio na krstenju deteta a usput je detetu bio i rodjendan, te pesme koje su se cule to je strasno,te vojnik, te zivot ce da izgubi , te majka ga trazi ,ratko radovan...........mislim da kad bi se te pesme pevale nasim'' smrtnim neprijateljima '' NATO-u da njih velika vecina izvrsila samoubistvo,strasno znaci to turbo smece cime se truje ovaj narod unazad 20 je pomutila razum ovom ionako suludom narodu koji ionako ne misli svojom glavom![]()

У чему је онда разлика између књига божијих и ових наших... општинских..Krstiti dete samo zato sto se to treba i samo zato sto je to tradicija ne samo da je glupo vec je i u potpunoj suprotnosti sa verom u koju se to dete krsti.Krstenjem se dete upisuje u knjigu zivih a vi koji to radite zato sto se to valja bolje da se malo upoznate sa verom svojom-ma koja ona bika
Eто.. све то сулудо..juce bio na krstenju deteta a usput je detetu bio i rodjendan, te pesme koje su se cule to je strasno,te vojnik, te zivot ce da izgubi , te majka ga trazi ,ratko radovan...........mislim da kad bi se te pesme pevale nasim'' smrtnim neprijateljima '' NATO-u da njih velika vecina izvrsila samoubistvo,strasno znaci to turbo smece cime se truje ovaj narod unazad 20 je pomutila razum ovom ionako suludom narodu koji ionako ne misli svojom glavom![]()

Nas junior treba uskoro da se krsti, pa mi treba da damo "od srca". Ako nije previse nekulturno, koliko je to bilo u vasem slucaju u dinarima (evrima).
Sa koliko ste krstili vase dete, kako je bilo?
ne , ali u velikoj vecini daI ti došao na ideju da to mišljenje staviš u temu o krštenju samo zbog toga što je domaćin krštenja puštao takvu muziku???:shock::shock::shock:
Kao da se na svakom krštenju mora slušati o Radovanu i Ratku...
![]()
У чему је онда разлика између књига божијих и ових наших... општинских..
Eто.. све то сулудо..
Па ти после крсти децу...![]()
ne , ali u velikoj vecini da![]()
A ti si baš lično prisustvovao toj velikoj vecini pa znaš...
Možda je problem u tvom okruženju u tvojim prijateljima i rodbini jer njima odlaziš na krštenja i slušaš to što slušaš.
NIKAD nisam prisustvovala ni jednom krštenju na kojem su se čule takve pjesme a pripadam SPC već dugo...
ne , ali u velikoj vecini da![]()

u mom okruzenju nema takvih idiotskih pesama, ali kod mojih komsija koji su poreklom odatle oklen si i ti ima![]()
e ljudi ... nek me neko uputi u temu ... oko chega se svadjaju paja i zatochena ???

!
1.Kaže Paja da su krštenja glupa jer se tu slušaju pjesme o Radovanu i Ratku!!!
2.Ja kažem da to nije pravilo i da je on možda u pogrešnom društvu jer npr. kad moji prijatelji krste djecu ne sluša se takva muzika.
3.On kaže da ti ljudi koji slušaju takvu muziku nisu njegovi prijatelji nego komšije izbjeglice,primitivci koji su u Srbiju došli otamo "odaklen" sam ja
4.A ja mu kažem da on ne može znati "odaklen" sam ja vec samo moze znati gdje sada stanujem a to se dvoje bitno razlikuje
I još sam mu sugerisala da ne vrijedja ljude dok nije siguran da neće uvrijediti mnogo jače nego što namjerava....
Ja mislila ukratko da ti pojasnim ali izgleda da se Paja i ja baš nadmudrivasmo duži period![]()