Krovna organizacija mladih Srbije

Cccc...
Koji ste vi biseri! Sve što je pozitivno, vidite i okrečete u negativno!
Ova tema je baš prava, i ima politički cilj, koji vi ne vidite, koji otvara vrata Srbiji u još jednom pravcu ka jačanju zemlje i omogučavanju da na još jedna vrata uđe i osvaja Svet!
Učestvujte svi iz cele Srbije! :)

Poslednja izmena:
Koja si ti dileja ??
Koliko samo insinuacija i nebuloznih zaključaka da te bog sačuva od samog sebe !!

Pa i sam vidiš, ili ti dioptrija slaba, da se u nabrajanju organizacija nakon svake stavlja zapeta, dakle svaka je zasebna za sebe.
I što se praviš mutav, odgovori više na pitanje: šta to znači "zapadna" i "južna" Srbija ?? Kakva je to podela, ili koji gradovi spadaju u tu "južnu Srbiju??

Nemam ja ništa sa autonomaštvom, ašto se ono tebi pričinjava, to je tvoj problemčić :)

Ajde ti lepo da malo smanjiš doživljaje i zabole te kako ću ja da postavim temu... postaviću kako se meni hoće, a tu su moderi pa nek reaguju ako ima grešaka...na tebi je da komentarišeš ili da begaš, odvolje ti... bez zamerke, daviš me ovako rano....

Ne,ne moze da ga zaboli, treba moderator da zabravi ovu tvoju nebulozu, a ti onda otvaraj temu sa naslovom koji ima veze s mozgom.

Inicijalni sastanak povodom osnivanja Krovne organizacije mladih Vojvodine zakazan je za ponedeljak od 10 sati u Skupštini AP Vojvodine - saopštili su organizatori. Planirano je da prvi sastanak traje oko pet časova, a poziv važi za sve organizacije sa vojvođanskih prostora.

Pod pokroviteljstvom USAID-a mladi Vojvodine formiraće svoju "krovnu" organizaciju radi ostvarivanja posebnih potreba mladih Vojvodine !!??

- Cilj Inicijativnog sastanka je definisanje smernica za nastavak procesa formiranja drugog nivoa krovnih organizacija, konkretno Vojvodine, Južne i Zapadne Srbije. Na ovom skupu biće formiran Inicijativni odbor sastavljen od predstavnika zainteresovanih organizacija koji bi u budućnosti uz podršku KOMS-a, koordinisao osnivanje regionalne krovne organizacije. - Krovna organizacija mladih Srbije, koja ovaj projekat realizuje u okviru USAID-ovog Projekta održivog lokalnog razvoja, predstaviće na sastanku i Vodič za umrežavanje mladih na lokalnom i regionalnom nivou i uključivanje u procese donošenja odluka - navode organizatori.

nova regionalizacija !!!??

Skroz si promasio - u pitanju je CENTRALIZACIJA.

Krovna organizacija koja ce "pojesti" i "maskirati" one ispod sebe, i imas samo jednu merodavnu koja se cuje i vidi a koju organizuje (a time i njom upravlja) USAID.

Vrlo je jasno o cemu se radi:

One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them

Samo je ovde naglasak dat na vojvodjanska, sto se tumaci kao "odvojena-od-srpske", ali namera je puna kontrola. Verovatno se i u Srbiji priprema isto to.

Back