"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je sa odgovorom ? Na pitanje kako bi to kralj bez vlasti sprecio da vucic koji osvoji izbore bude na vlasti
pazi kad je taj na tvojoj profilnoj pametniji od tebe...
u parlamentarnoj monarhiji ne postoji mogućnost da neko kao vučić dobije izbore...u zemljama kao što su švedska, norveška, holandija ili u zemlji kakva je bila srbija dok je vi crveni ološ niste zajahali ne postoje vučići
znam da ti to ne možeš da shvatiš, zato i jesi mali sns bot ili šta li si već...

погрешно

Енглези на које се тако упињете, никада, понављам НИКАДА нису мењали целу гарнитуру - него део по део.

Највећи пад дипломатије политике и друштвеног поретка је код "чишћења стола".

Зашто мислиш да се Енглези упињу да увек задрже старо?

Зашто мислиш да се боре да то исто старо никада не постане покварено и непоправљиво као ово наше?

Је ли сада видиш колико смо се зафарбали у ћошак?

Монархија са полазне тачке празног стола једнака је комунистичкој револуцији - анархија, дисконтинуитет са традицијом и опет ће скоровати опортунисти и скоројевићи.

lose - lose комбинација, добијају само наши непријатељи.

u parlamentarnoj monarhiji ne postoji mogućnost da neko kao vučić dobije izbore...u zemljama kao što su švedska, norveška, holandija ili u zemlji kakva je bila srbija dok je vi crveni ološ niste zajahali ne postoje vučići
znam da ti to ne možeš da shvatiš, zato i jesi mali sns bot ili šta li si već...
нетачно: Никола Пашић

погрешно

Енглези на које се тако упињете, никада, понављам НИКАДА нису мењали целу гарнитуру - него део по део.

Највећи пад дипломатије политике и друштвеног поретка је код "чишћења стола".

Зашто мислиш да се Енглези упињу да увек задрже старо?

Зашто мислиш да се боре да то исто старо никада не постане покварено и непоправљиво као ово наше?

Је ли сада видиш колико смо се зафарбали у ћошак?

Монархија са полазне тачке празног стола једнака је комунистичкој револуцији - анархија, дисконтинуитет са традицијом и опет ће скоровати опортунисти и скоројевићи.

lose - lose комбинација, добијају само наши непријатељи.

Od Engleza treba uciti odnos prema tradiciji, a od Jevreja sve ostalo.
Kad Srbi poloze ta dva ispita, lako ce biti za dalje.

Hahahahahahahaha to nije odgovor . U parlamentarnoj monarhiji svako ima pravo da se kandiduje na izborima pa i vucic . Narod glasa za njega i sta tu moze kralj koji nema vlast i ne sme da se mesa u politiku i drzavne poslove .

Od Engleza treba uciti odnos prema tradiciji, a od Jevreja sve ostalo.
Kad Srbi poloze ta dva ispita, lako ce biti za dalje.
Јоој, инстант решења!
Да учимо од Јевреја?

Мајстор да учи од шегрта?

И Шта да учимо, да разапнемо Бога?

Магију?

Да заборавимо своје завете?

А, не, знам!

Да научимо да нас Американци чувају! То је то!

Од када Американци чувају Шиптаре и Хрвате земље им се испразниле, Као и Ирак.

Ево и Сирију почели да чувају...

Све сте сконтали, да погодим, из филмова и телевизије?

Blago onome koga mediji obrazuju. Velika je njegova mudrost. Slobode medija nema, ne onako kako bi svi mi želeli.
Revolucija nema veze sa monarhijom, to je izum onih loših, kao pokušaj da otmu od boljih. To vam je jedni način da dođete do bilo čega, jer sami na slobodnom tržištu nikad ništa ne bi uradili.
A ko ce da obrazuje narod uzrasta od 20 do 70 godina? Kralj? :hahaha: Samo mediji imaju pristup narodnim mozgovima. Da nisi planirao da ih kralj namoli da se uclane u biblioteku?

Јоој, инстант решења!
Да учимо од Јевреја?

Мајстор да учи од шегрта?

И Шта да учимо, да разапнемо Бога?

Магију?

Да заборавимо своје завете?

А, не, знам!

Да научимо да нас Американци чувају! То је то!

Од када Американци чувају Шиптаре и Хрвате земље им се испразниле, Као и Ирак.

Ево и Сирију почели да чувају...

Све сте сконтали, да погодим, из филмова и телевизије?
A ti si citao Dejana Lucica? :)

Mada iskreno ako cemo da Vucica imenujemo za kralja, onda moze.

vucic.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back