"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Народ када укине овакву ДБ са оваквом "подршком" витлања по улицама и по медијима, стећи ће слободу и суверенитет, е тек онда чемо знати шта је стварност,

Традиционалисти немају "подршку" од ДБ-а, од државе од друштва. Али и поред свих противника, традиционализам и даље живи и преживљава.

Зна се чија је, за кога је и ко управља "подршком".

Знамо само да је 14-18% народа за монархију и да ни то не можемо прецизно установити због 75то год. замешетељства и целокупне мрачне и паралелне структуре која народ намерно претвара у бесловесну сиротињу.
kako sada 14% juce si tvrdio 54% lagao si nas

Druže sremski da ponovimo:Laos je republika. Kao i Eritreja i Nauru. Pri tome je taj isti Nauru najmanja republika na svijetu.Ne nam zašto uopšte pominješ države koje imaju manje stanovnika nego Borča npr..

Naravno. I šta sa tim? Nego piše se nezavisno a ne ne zavisno.

Realno ako glumi radi to za oskara. Jer baš toliko nepismenost je vrlo teško odglumiti.

Da opet ponovimo: Republike su kopirale monarhije. Ne obrnuto.

Републике су тада биле више Компаније.

Република Венеција је формирана као Компанија од стране Константинопоља за обављање одређених послова, па чак и прљавих послова...

- - -
Вечити проблем Републике:
(што Рољо и његов расни пас Вук неће никада разумети из историје политичке механике)

Сињорија у Сенату Рес-Публица Венетиа је била више УО у Компанији Венеција, без духовних, већ само материјалистичких, трговачких, банкарских и других нормативних начела. Сињоре Дужд (као председник тзв. УО, тј. Сената) је у 2.или 3. крсташком рату у вези издатака за војску, флоту, новац, изјавио Папи, да је он (у духу данашњих правих менаџера корпорација) прво Венецијанац, па тек онда Хришћанин, али то није сметало и Ватикану и Венецији да заједно сруше Констанинопољ 1204. То ништа није обрађено у серији Немањићи, осим једне реченице. Па шта је Ватикану остало да учини са таквом Републиком, већ да оснује своју Републику, тј. своју банкарску компанију, исто државу корпорацију - Швајцарску. Касније је Ватикан узурпирао Венецију кроз најуносније послове индулгенције, на основу чега је Венеција духовно затована, а касније је и банкарски материјално пропала.

Из свега овога тешко да ми можемо да глумимо Републику осим Дужда Броза који је био Република у туђим рукама за прање пара и свих других републиканских бестијалности.

За мале државе-нације: МАЛА МОНАРХИЈА ЈЕ ОРГАНСКО И ОДРЖИВО ДРУШТВО, А МАЛА РЕПУБЛИКА ЈЕ НЕЧИЈА КОМПАНИЈА ИЛИ ЋЕРКА ФИРМА.

:kafa: крај предавања ... сви на читање колико има слободе, а колико суверенитетау монархији, а колико у републици ... :kafa:

Poslednja izmena:
Vuče, moglo ili ne, ti si napisao onu legendarnu glupost. Pokušao si mene da ismavaš, a ispalo je da si... pa da si ispao prilčno glup. Ali čak i to nije problem, to znamo svi sa ove teme, već što si pokazao ogromnu kolčinu nerazumevanja, nesnalaženja i nemorala. Umesto prihvatanja greške i priznavanja da si na intelktualnom nivou tu gde jesi (recimo prilično nisko) ti si nastavio da lupaš već udarenom glavom u zid. Ti si odličan primer ljudi koje prave ovakvi pogrešni sistemi, poslušnici koji nisu tu da razmišljaju, već izvršavaju naređenja.

Vuče, moglo ili ne, ti si napisao onu legendarnu glupost. Pokušao si mene da ismavaš, a ispalo je da si... pa da si ispao prilčno glup. Ali čak i to nije problem, to znamo svi sa ove teme, već što si pokazao ogromnu kolčinu nerazumevanja, nesnalaženja i nemorala. Umesto prihvatanja greške i priznavanja da si na intelktualnom nivou tu gde jesi (recimo prilično nisko) ti si nastavio da lupaš već udarenom glavom u zid. Ti si odličan primer ljudi koje prave ovakvi pogrešni sistemi, poslušnici koji nisu tu da razmišljaju, već izvršavaju naređenja.
Sto rece njegos blago i tebi i tebi ce po njegosu zivot proci u veselju

već sam rekao, ali ću ponoviti...
parlamentarna monarhija je najsavršenije društveno uređenje...i u teoriji i u praksi
dokaza je previše, toliko mnogo i toliko ozbiljnih da to svakako prevalizi okvire forumskog klepetanja
e sad što to ne mogu da shvate komunisti, pederliberali, fekalni globalisti i ostale izgubljene duše u duginim bojama, tu ni ustanova ne može pomoći a kamoli forum

već sam rekao, ali ću ponoviti...
parlamentarna monarhija je najsavršenije društveno uređenje...i u teoriji i u praksi
dokaza je previše, toliko mnogo i toliko ozbiljnih da to svakako prevalizi okvire forumskog klepetanja
e sad što to ne mogu da shvate komunisti, pederliberali, fekalni globalisti i ostale izgubljene duše u duginim bojama, tu ni ustanova ne može pomoći a kamoli forum
Naravno od svih tih brojnih argumenata u korist monarhije ti ne mozes ni jedan jedini da navedes .

Ako niste u stanju da nabrojite neki argument u korist monarhije kako znate da isti uopste postoje??? To je kao da verujete u deda mraza niko ga nije video ali vi znate da on postoji
Deset najsiromašnijih država na svetu su republike, loše kao i ova naša. A gde je naša republika, pa u deset najsiromašnih država u Evropi, sa ostalim lošim republikama. I ne da su samo najsiromašnije, već su i najnebezbednije (ili je naj ne bezbednije?) i sa najmanje sloboda.

ma baš sam ko lud za raspravom sa zaostalom komunjarom :roll:
umesto argumenata vama treba dati lanac na noge i macolu u ruke, pa udri po kamenjaru narednih 200 godina
On je vrhunski predstavnik dresiranih neokomunista, intelektualac naslednik istih takvih crvenih umova:
" neuspesni " se pise odvojeno . Ti tako uspesan bi to morao znati .
Jadna je generacija gde si ti najuspesniji Haha

Ja sam za Srbe mislio da su mnogo pametniji narod, ali razuverili su me.
Ne mislim individualno, vec kolektivno.

Наравно да јесу и индивидуално и колективно.

Сада су потурице и јањичари као и од 1459.г., када више нисмо били вазали већ су нас утамничили онда као и данас. Ослобађање се водило 345г., до 1804.г. и то из Трста, Беча, Будимпеште, Карловаца, Темишвара (нешто мало из Грчке) и Москве...

Колико ће ово исто да траје у будућности не знамо, али процес је отпочет ...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back