sremski vuk
Elita
- Poruka
- 16.220
Nego sta je sa odgovorom na pitanje .Ja bi krunisao jednog od princeva kako stvari sada stoje, ali ako bi narod hteo vecinom da izabere nekog treceg, bolje i to nego postojece stanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego sta je sa odgovorom na pitanje .Ja bi krunisao jednog od princeva kako stvari sada stoje, ali ako bi narod hteo vecinom da izabere nekog treceg, bolje i to nego postojece stanje.
Бојим се да то тако неће ићи.Ja bi krunisao jednog od princeva kako stvari sada stoje, ali ako bi narod hteo vecinom da izabere nekog treceg, bolje i to nego postojece stanje.
Sta je sa odgovorom ? Na pitanje kako bi to kralj bez vlasti sprecio da vucic koji osvoji izbore bude na vlasti
pazi kad je taj na tvojoj profilnoj pametniji od tebe...Sta je sa odgovorom ? Na pitanje kako bi to kralj bez vlasti sprecio da vucic koji osvoji izbore bude na vlasti
погрешно
нетачно: Никола Пашићpazi kad je taj na tvojoj profilnoj pametniji od tebe...
u parlamentarnoj monarhiji ne postoji mogućnost da neko kao vučić dobije izbore...u zemljama kao što su švedska, norveška, holandija ili u zemlji kakva je bila srbija dok je vi crveni ološ niste zajahali ne postoje vučići
znam da ti to ne možeš da shvatiš, zato i jesi mali sns bot ili šta li si već...
Svestan je on, ali onda ne bi postojali ni ovi razni sremski, komšije i ostali Blajbiji. Zato se i bori za svoj deo mrvica, jer ih znanjem i veštinama ne može dobiti, samo poslušnošću.ne lupetaj gluposti...da imamo kralja vučić ne bi postojao
a naročito ne bi postojao problem sa šiptarima...
tupko
погрешно
Енглези на које се тако упињете, никада, понављам НИКАДА нису мењали целу гарнитуру - него део по део.
Највећи пад дипломатије политике и друштвеног поретка је код "чишћења стола".
Зашто мислиш да се Енглези упињу да увек задрже старо?
Зашто мислиш да се боре да то исто старо никада не постане покварено и непоправљиво као ово наше?
Је ли сада видиш колико смо се зафарбали у ћошак?
Монархија са полазне тачке празног стола једнака је комунистичкој револуцији - анархија, дисконтинуитет са традицијом и опет ће скоровати опортунисти и скоројевићи.
lose - lose комбинација, добијају само наши непријатељи.
Hahahahahahahaha to nije odgovor . U parlamentarnoj monarhiji svako ima pravo da se kandiduje na izborima pa i vucic . Narod glasa za njega i sta tu moze kralj koji nema vlast i ne sme da se mesa u politiku i drzavne poslove .pazi kad je taj na tvojoj profilnoj pametniji od tebe...
u parlamentarnoj monarhiji ne postoji mogućnost da neko kao vučić dobije izbore...u zemljama kao što su švedska, norveška, holandija ili u zemlji kakva je bila srbija dok je vi crveni ološ niste zajahali ne postoje vučići
znam da ti to ne možeš da shvatiš, zato i jesi mali sns bot ili šta li si već...
ih sunce ti...al si gl...msm, nisi baš pametanHahahahahahahaha to nije odgovor . U parlamentarnoj monarhiji svako ima pravo da se kandiduje na izborima pa i vucic . Narod glasa za njega i sta tu moze kralj koji nema vlast i ne sme da se mesa u politiku i drzavne poslove .

Јоој, инстант решења!Od Engleza treba uciti odnos prema tradiciji, a od Jevreja sve ostalo.
Kad Srbi poloze ta dva ispita, lako ce biti za dalje.
препознати да постоји питање и могућност реакције је добар почетак
A ko ce da obrazuje narod uzrasta od 20 do 70 godina? Kralj?Blago onome koga mediji obrazuju. Velika je njegova mudrost. Slobode medija nema, ne onako kako bi svi mi želeli.
Revolucija nema veze sa monarhijom, to je izum onih loših, kao pokušaj da otmu od boljih. To vam je jedni način da dođete do bilo čega, jer sami na slobodnom tržištu nikad ništa ne bi uradili.
 Samo mediji imaju pristup narodnim mozgovima. Da nisi planirao da ih kralj namoli da se uclane u biblioteku?
 Samo mediji imaju pristup narodnim mozgovima. Da nisi planirao da ih kralj namoli da se uclane u biblioteku?I Izrael je republika.Od Engleza treba uciti odnos prema tradiciji, a od Jevreja sve ostalo.
Kad Srbi poloze ta dva ispita, lako ce biti za dalje.
A ti si citao Dejana Lucica?Јоој, инстант решења!
Да учимо од Јевреја?
Мајстор да учи од шегрта?
И Шта да учимо, да разапнемо Бога?
Магију?
Да заборавимо своје завете?
А, не, знам!
Да научимо да нас Американци чувају! То је то!
Од када Американци чувају Шиптаре и Хрвате земље им се испразниле, Као и Ирак.
Ево и Сирију почели да чувају...
Све сте сконтали, да погодим, из филмова и телевизије?

Mislim da monarhisti ne zele da ruse vlast na izborima. Oni bi kralja da imaju koga da kasape.Stigosmo u debati do saglasnosti oko toga da narod bira vlast . To ve veliki pomak .

Pre ce Mesec pasti u okean nego sto ce Srbija ponovo biti kraljevina....
Jes ti pomizao krave?Hahahahahahahaha to nije odgovor . U parlamentarnoj monarhiji svako ima pravo da se kandiduje na izborima pa i vucic . Narod glasa za njega i sta tu moze kralj koji nema vlast i ne sme da se mesa u politiku i drzavne poslove .