"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo na 48:00 Bosko govori o monarhiji :heart:
Mozda glasam za Boska, samo me nervira onaj Ljotic ne mogu to da svarim

:lol:

То када деца комунизма упореде Љотића и Обрадовића, мени се црева окрену.

Мислим се, зна ли вучићева сиротиња уопште шта је органско друштво у љотићевом програму !?!

Нема везе, идемо даље и дубље тонемо, од лупетања на РТС-у, Пинку и Ст.Б,...

Није одлучио ни да је не прави.
И то га чини најодговорнијом особом за прављење државе, која је Србе и Србију коштала више глава него први светски рат, и тиме је упропастио достигнућа из тог времена.

Глупости кукавичлука и глупости неморала

Само пришивате витезовима-монарсима и свештеницима-монасима, а онда када вам неко каже да сте недостојна руља којом управља један тиранин руљократа, један од вас из гомиле, онда ... куку и јао !

Пффф.... :kafa:

Пропали сте као пост модерне потурице, само још та ваша турска да пропадне, па да обавим прокламацију !

Твој је Броз иако до данас не знаш чији је...
Али зато се зна чији су Карађорђевићи!

Деда вожда Карађорђа звао се:Ђин Мараш Климент и био је Албанац
https://forum.krstarica.com/threads/srpski-kralj-porijeklom-katolicki-albanac.178326/
Kralj Aleksandar Karađorđević je govorio da je porijeklom katolički Albanac – Kliment
https://portalanalitika.me/clanak/314486/kralj-aleksandar-karadordevic-je-govorio-da-je-porijeklom-katolicki-albanac-kliment

https://forum.krstarica.com/threads/srpski-kralj-porijeklom-katolicki-albanac.178326/
Kralj Aleksandar Karađorđević je govorio da je porijeklom katolički Albanac – Kliment
https://portalanalitika.me/clanak/314486/kralj-aleksandar-karadordevic-je-govorio-da-je-porijeklom-katolicki-albanac-kliment
Bljesak i analitika. :hahaha: :hahaha: Vrlo pouzdani izvori.

Не претеруј, ипак је он "наша крал"! :mrgreen:

Nije Kralj nija tvoja ni nasa, nego vojna. Nije on tvoj Kralj nego Kralj drzave. A drzava nije tvoja ni moja, nego od vojne ustanove koja se zove drzava Srbija. Vi demokratske bande sve prisvajate, pa vam ne valja Kralj. A u stvari nemate vi nista s njim ni on s vama, nije do vas.

To je ko ona prica kad je banditski ukrajinski narod trazio krompir od Kralja jer je banda bila gladna, nije krompir rodio. Pa sunce im banditsko, ne sadi Kralj krompir!! Kralj nema sta da jede ako niste vi posadili i obrali i dali Kralju da ima sta da pojede!

Nije Kralj nija tvoja ni nasa, nego vojna. Nije on tvoj Kralj nego Kralj drzave. A drzava nije tvoja ni moja, nego od vojne ustanove koja se zove drzava Srbija. Vi demokratske bande sve prisvajate, pa vam ne valja Kralj. A u stvari nemate vi nista s njim ni on s vama, nije do vas.

To je ko ona prica kad je banditski ukrajinski narod trazio krompir od Kralja jer je banda bila gladna, nije krompir rodio. Pa sunce im banditsko, ne sadi Kralj krompir!! Kralj nema sta da jede ako niste vi posadili i obrali i dali Kralju da ima sta da pojede!

Ruljokratija je kada se država i društvo pomešaju, pa onda uzimaju i zakidaju od suverniteta da bi oni imali slobodu divljanja po ulicama, da se valjaju u blatu u medijima i da pljačkaju trezor.

Ruljokratija na kraju sve pojede, uništi i upropasti

Ruljokratija je kada se država i društvo pomešaju, pa onda uzimaju i zakidaju od suverniteta da bi oni imali slobodu divljanja po ulicama, da se valjaju u blatu u medijima i da pljačkaju trezor.

Ruljokratija na kraju sve pojede, uništi i upropasti
Ништа ти више не знаш од речи ,,Ruljokratija'' и да залепиш хиљаду пута ,,Da glasova: 81 - 54,0%; Ne glasova: 69 - 46,0%''.
За остало си Tabula rasa (неисписана табла) како рече Аристотел. Баш као да је читао твоје постове па изрекао ову чувену мисао.
Уозбиљи се једном и пиши нормално.
ПС: ово сам ти написао добронамерно!

Nije mladiću,nije....kažem mladiću jer je jasno da si mlađi čovek.

Da si stariji znao bi kako je nastao blago teleći pogled i'' ćuti i radi''....

Isto i pitanje ''a gde su bili monarhisti u vreme komunizma'' upućuje na to da sfrj nisi video...

A sve je prilično jednostavno i više puta sam ovde pisao o tome ali nema ko da pročita a malo je i onih koji razumeju.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nisi ti u toj državi imao šta da se pitaš niti je bilo dobro da naglas razmišljaš.Ima ko razmišlja a tvoje je da tapšeš šta god taj smislio

Razmišljanje naglas je vazda vodilo u konfrontaciju sa nekim ''starijim''...

Npr.

Taj stariji je tu od osnivanja fabrike i po struci je opančar ali je završio neke više dopisne škole i postao ing. a uz to i upravnik pogona

I kad mu kažeš '' druže upravniče ovde je u pitanju elektro kvar,mislim da ne treba da menjamo ležaj'' on će ti odbrusiti ''ima ovde ko je plaćen da razmišlja a ti si plaćen da radiš i ćutiš''....ćuti i zameni (bespotrebno)ležaj...kad se dođe do zaključka da je ipak elektro kvar u pitanju on će reći ''pa ja govorim da je elektrokvar al' ovi mlađi mi sole pamet i menjaju ležaj''...šef proizvodnje koji se zatekao tu će te pogledati s prezrivim pogledom velikog stručnjaka.Od tog doba bolje je da ćutiš i radiš...i namestiš tečeći pogled kad god sretneš nekog ''starijeg''...

Oni su komunisti i neraskidivo su vezani sa nekim istim takvim komunistima.Njihove veze su tako jake da je jasno da je u pitanju sekta koja će klanjati svom vođi hromi dabi i kad od njega više ni prah ne ostane.Jer ''on im je sve dao''...U njihovoj bogomolji tj.''komitetu'' sedi čovek koji je sekretar tog komiteta i koji je dva puta ponavljao prvi razred OŠ.Ali nema veze,on ima svoj blago teleći snishodljivi pogled kad god u varoš dođe neki ''stariji'' drug...

Ti ćeš ćutati i gledati svoja posla jer posao ti je potreban,moraš od nečega da živiš ?

Svi oni ljudi za koje znaš sigurno da su naklonjeni monarhizmu i da ne vole republiku odrobijali su svoje godinice a neki se nisu ni vratili.Oni koji su među nama uvek su pod budnim okom svemoćne službe koja će i tebe pozvati na informativni razgovor jer si viđen kako pričaš sa nekim takvim...

I onda obavezno ''O čemu ste pričali?Ko je još bio sa vama?Šta kaže M.N na sadašnju situaciju u državi?Jel ti nudio neke knjige da čitaš?...itd...MI znamo da si ti savestan radnik samoupravljač i da ne bi valjda dovodio sebe u situaciju da se sližeš s nekim takvim elementima kao što su M.N i S.Đ...''

A ti dobro paziš šta ćeš da pričaš,najbolje je da navučeš svojh teleći pogled i da kažeš ''ja ćutim i radim,politika me ne interesuje''....

Onda se i onaj što razgovara s tobom odobrovolji pa kaže '' jeste jeste,znam ja da si ti dobar momak nego...reci mi kako je u kolektivu,čujem da tamo ima jedan što voli da ukrade,da ne znaš nešto o tome''?

M.N je inače odrobijao 6 godina jer je ''bio monarhista'' ali je na izlasku sa robije morao da potpiše dokument da nikad nikome neće reći gde je bio i šta je radio....

Do kraja života služba je znala svaki njegov korak...

A u maloj varoši sve se zna...

Ispiranje mozga protiv monarhizma je počinjalo u prvom razredu OŠ,protezalo se kasnije tokom celog školovanja,vojske...

''Kralj je deco pobegao i ODNEO NAŠE ZLATO''

Mnogi moji ispisnici i dan danas veruju u to čak i kad im dokažeš da je zlato vraćeno...i stiglo u Beli dvor na ruke faraonu brozu...

Dobro i da ima nešto monarhista u ovoj državi kakve su perfidne metode koristili komunisti da odvoje narod od Crkve i Krune...

Jedino eto,neko je imao pravi blago teleći pogled jer je učen da ''tako treba'' a neko ga je navlačio po potrebi...

dobro izloženo ...

Današnja srednja klasa, bar ono što je od nje ostalo, je napravljena krvavim i crvenim terorom / prepravljena je silom, a staro građanstvo i gospodstvo je pretnjom isprano/ za potrebe federacije SFRJ.

Kada je uništena SFRJ nestala je potreba srednje klase, ostade od nje samo poneki oligarh i uglavnom je pretopljena u sirotinju i tako po bivšim republikama (osim Slovenije u kojoj se malo na geopolitički način čuva srednja brozova klasa zbog stabilnosti na granici EU.

Mora se shvatiti da srednja klasa nije samo ekonomski status, već je to i političko biće.

Dakle srednja klasa je političko i ekonomsko građansko biće.

Građanin je osnovna politička funkcija neke Republike.

Mi od 1945.g. nikada nismo imali stvarnu Republiku, pa samim tim ni stvarnog građanina kao političko filozofsko biće !

od 1945. građanin je simulakrum u simulaciji republike.

To je i danas

Poslednja izmena:

Prestani da se drogiras i kao dokaze za gluposti navodis forum krstarice i neke retarde i montequrca.

Сањају да се пришљамче Карађорђевићима, касно Mystic+ (муштик?) на Косово ситже, где сте били 20их 30их?

Рекох, Карађоревићи су своју шансу имали, они су је проћердали и тај брод је испловио, они су "бивша драга" сада...

Скоројевићи, порушили Жрнов - Српски Авалон!

Мало ли је?

И са ким се спанђавају да се врате на престо? Са Српским непријатељима? Оним истим са којима су направили Југосалвију и пљунули на часно Српско име и Часне Српске официре и ратне инвалиде?

Часна је крв која их држи у клетви - јесу ли се покајали?

Јесу ли тражили опроштај?

Па тек онда да видимо.

Да нам и требају крволоци, и таквих би нашли бољих од њих...

Ја бих први волео, камо пусте среће, да се они покажу достојнима, све их је лепо свети владика Николај учио - и на време опомињао!

Нека се покају, нека покажу живот у вери за пример, нека траже опроштај - радо ћемо им га дати ако је искрено покајање.

Да се измиримо, па да седеном да видимо шта се може урадити

Prestani da se drogiras i kao dokaze za gluposti navodis forum krstarice i neke retarde i montequrca.
Ја и могу да престанем да се дрогирам (ако под дрогом рачунаш попијено пиво) али ти никако од запљеска. То те туче целог живота а не примећујеш!

Ми заиста можемо да се поносимо што после векова иза Немањића, Мрњавчевића, Бранковића, Хребељановића итд. (све домаће племство) стекосмо Карађорђевиће и Обреновиће, све из народа створене.

Али, као што је девастирана црква (патријарх Павле рече епископима - (сва срећа да сте се заветовали на сиромаштво, иначе ко зна какве би вас лимузине довезле), уништене вековне штампе београдска и цетињска, корумпираног спорта, трајно уништеног судства, јер су потребне деценије да се поправе комуналне и обичне полиције, тужилаштва, судство, здравство, војска …

Е сада ће "Ја сам са вама" све то да поправи. Ма немојте људи. Лично мислим да је он замењен у породилишту. Сви Карађорђевићи су били танки, јаки и мршави као хртови, само је он трајно отекао.

****Joш се замарате монархијом. Залудан посао, монархија је у Србији умрла, оног тренутка када је краљ клиснуо из земље.

****Стварно се форум-монархисти заносе као даму у косидби монархијом које више нема нит' ће је бити. Однеo их је авион 1941г. заједно са Карађорђевићима. Остао је само народ који је крв проливао и определио се за Републику без краља.
ПС: авион је давно расходован!

За монархију, превазиђено државно уређење, бори се још шачица залуделих овчица: SPO, DHSS, NS.

Социјалисте, Социјалдемократе, мањине, .... и да не питамо за монархију и чекајућег за монарха ,,Енглеског капетана'' који не воли ,,Југословенску круну''. Али зато редовно иде у Хрватску амбасаду на прославу ,,Олује''. Можда ће бити њихов краљ?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back