"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па јел треба да се идентификујем?

Не, какви, па Александар 1918 није био ни Крунисан (додуше НИКАД и није Крунисан Српском Круном, Југословенска ме не занима...)... тако да Краљ то није одлучио 1918.
Већ масонска крпа и ЛГБТ-овац Александар Петровић.

Или, ипак, ... можда је Југославију 1918. правио Моша Мајмонидес из Пекинга?
Мошо је то вешто урадио да личи на Александрово (не)дело.

ПС. Радован Караџић је негде 1992-95. позивао енглеског официра Александра Карађорђевића да КРАЉУЈЕ у Републици Српској.
Није удостојен чак ни одговора.
После неког времена Енглеска војска је бомбардовала Републику Српску...

http://www.arhivyu.gov.rs/active/sr...vni_akti_jugoslavije/prvodecembarski_akt.html

Kralj za razliku od vaseg diktatora postuje volju naroda i narodnih poslanika.
Ovaj sada vas ne hebe ni 2% i sprovodi politiku kako mu se K digne ili kako mu narede.
Imas gore video, covek vam je odgovorio na sva pitanja sa ove teme.
Не инати се, знаш ти врло добро о чему ја причам.

Кад у Србији нестану сулуди југословени, са све њиховим југословенским краљем масоном
и маршалом витезом, тек онда ће Србија кренути да се враћа својој суштини Светосављу.
Не може Малтешки витез, масон тј. сатаниста, Римокатолик и Циониста да буде Светосавац.

Нити је Србији потребан поред лажне скупштине, лажног председника, још и лажни монарх...
Треба истребити паразите, а не множити их.

Ове маскараде из масона у комунисту, па у монархисту, па... су доказ болести.

Кад у Србији нестану сулуди југословени, са све њиховим југословенским краљем масоном
и маршалом витезом, тек онда ће Србија кренути да се враћа својој суштини Светосављу.
Не може Малтешки витез, масон тј. сатаниста, Римокатолик и Циониста да буде Светосавац.

Нити је Србији потребан поред лажне скупштине, лажног председника, још и лажни монарх...
Треба истребити паразите, а не множити их.

Ове маскараде из масона у комунисту, па у монархисту, па... су доказ болести.

Netacno. Sustina Srbije nije Svetosavlje. Srbija je i nastala i postojala i prije Svetosavlja. Sustina Srbije je monarhija jer je vojska stvorila Srbiju a ne Svetosavlje, a na celu vojske je bio Kralj je vojci treba Kralj, iz prakticnih razloga. Sustina Srbije nije nikakva religija niti narod nego drzava, Srbija je drzava, a drzava je vojska, a na celu vojske je vodja koji se zove Kralj, i oni su stvorili Srbiju i oni su vlasnici Srbije a ne Svetosavlje ili bilo koja druga ideoloska ili religiozna banda. Sustina Srbije je Monarhija.

• Podržavam
Reactions: SUL
Šta je to svetoslavlje, ali realno? Mi smo istorijski gledano, pravoslavci. Postoji jedna Crkva i to je to. Sasvim dovoljno i bez nekog daljnjeg delenja. A ta pravoslavna crkva je dala našoj zemlji monarhiju, održala Srbiju, naš jezik, sve što imamo i šta su crveni, kao i ovi crveno/crni pokušali da unište i danas pokušavaju.
Kolega se dobro sprda. :lol:
Malo crvenih kmera, sad su poceli da glume kojekakve pravoslavne talibane.
Kralju su ambasadori bili Andric i Ducic, dok su u republici ministri keramicari i ljudi sa kupljenim diplomama.
Idiotizam republickog proletariata vide svi, osim ovih sto svojim ocima ne veruju. :lol:

Matijin, tebi & Co.
Sad opet nastavi da trolas temu. :D
Ово није тема, него полигон за буба-швабе монархоидног типа.
Неколико пута овакве теме се закључају због вређања, свађе или бесмислених "дискусија", али их одмах неко настави отварањем "нове", исте такве, да се монархоиди и даље надгорњавају до бесвести у изгубљеном мечу са републиканцима... :lol:
Ја само овде само да бих посматрао и скупљао "материјал", ова тема је сама по себи- троловање, са обе стране...

Ово није тема, него полигон за буба-швабе монархоидног типа.
Неколико пута овакве теме се закључају због вређања, свађе или бесмислених "дискусија", али их одмах неко настави отварањем "нове", исте такве, да се монархоиди и даље надгорњавају до бесвести у изгубљеном мечу са републиканцима... :lol:
Ја само овде само да бих посматрао и скупљао "материјал", ова тема је сама по себи- троловање, са обе стране...
Jesi to sam smislio ili ti je pomogao kolega iz stranke, tvoj dobri drug ... Sremski. :)
Zayebayes se ovde subotom, umesto da u stabu volontiras i seces parizer za sendvice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back