"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
За монархију, превазиђено државно уређење, бори се још шачица залуделих овчица: SPO, DHSS, NS.

Социјалисте, Социјалдемократе, мањине, .... и да не питамо за монархију и чекајућег за монарха ,,Енглеског капетана'' који не воли ,,Југословенску круну''. Али зато редовно иде у Хрватску амбасаду на прославу ,,Олује''. Можда ће бити њихов краљ?!
Православна Краљевина - Самодржавље, је будућност.

Наравно Шиптарски Фис Клименти са тим нема везе. Они би "монархију", тј. да има и изборна скупштина и председник владе (све ко и сада) и неки краљ, нечија (некрунисана) фигура. Значи сви трошкови и лоповлуци као и сада, плус краљ, краљице, принчеви, принцезе, дворјани, луде, ...

Као што рекосмо, постоје Немањићи, постоје Лазаревићи, зашто би енглески свињари да се баве нечиме што им не лежи...

****Joш се замарате монархијом. Залудан посао, монархија је у Србији умрла, оног тренутка када је краљ клиснуо из земље.

****Стварно се форум-монархисти заносе као даму у косидби монархијом које више нема нит' ће је бити. Однеo их је авион 1941г. заједно са Карађорђевићима. Остао је само народ који је крв проливао и определио се за Републику без краља.
ПС: авион је давно расходован!

Mala ispravka: Tačno je da je Kralj klisnuo ali strica nije poveo niti se setio njega. Njegova sreća da mu je Tito dao penziju i tako preživeo.

gospodo, kraljevina je proslost...

sve prosle dinsatije od obrneovica su gledale najpre svoj interes, i medjusobno se mrzjele i skidale sa vlasti...
karadjordjevici su tak odosli na vlast...

jedino svjetlo je kralj petar I i balkanski i I Sv rat...

njegov sin idiot nas je uvalio u utopiju...

ta njegova ideja je potom ponovo iskoristena kako b ise rvati spasili odgovornosti u Ii sv ratu i kako ne bi nestali po slomu agresorsko fasisticke tvorevine ndh...

dakle, nemamo mi bas lepo secanje na monarhiju...

Ма, ко слуша вас монархисте, батали... :lol:

Naravno da sluša, jer se zna iz političkih nauka, da je ova i ovakva republika nepopravljiva !

Ova republika je gora od one Monarhije.

- -
Idemo nov krug anaciklozisa: Pravimo bolju monahiju, koju će opet uništiti neka bolja republika ...

Muke li ti tvoje ... :hahaha:

Argumenti vam se vide iz prilozenih 7 i po decenija republike.
Na dobrom ste putu da se samoukinete, ne samo kao republika, vec i kao drzava.

Koja je to 4ta ili 5ta republika od 1946.g. ?

Nije ni važno, jer ni jedna nije bila republika, beskonačna revolucija još uvek traje u nečijim glavama.

Mene brinu važnije stvari, ako su sve prethodne republike bile neodržive, znamo kako je za vreme Tita ova lažna tvorevina podupirana, ja ne znam samo ko sada ima spoljni interes da ovu lažnu republičku tvorevinu održava kao straćaru ??

Ko sazna gde je brava ove straćare izvrgnute republike, taj ima ključ da izađe iz nje i sruši je za potrebe nove i moderne monarhije !

• Podržavam
Reactions: SUL
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back